25 / 05 / 2024

Osman Yeren kira açıklaması

Osman Yeren kira açıklaması

CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, "Esnaf son noktaya geldi. Bitmek üzereler. Pandemi sürecinde siftah yapmıyorlar. Kiralar arttı" dedi.

Konut kiralarındaki fahiş artışlar engellenecek! Araştırma önergesi verildi!

CHP Antalya Milletvekili ve Sanayi ve Ticaret Komisyonu Üyesi Çetin Osman Budak, kira yükselişlerinin engellenmesi amacıyla TBMM'de acil olarak atılacak adımların değerlendirilmesinin gerektiğine dikkat çekti. 

Kira tespit davası açılma şartları neler? 

Diriliş Postası'ndan Av. Osman Talha Yıldız bugünkü köşe yazısında kira tespit davalarının nasıl açılacağını kaleme aldı.

Şırnak'ta kentsel dönüşüm gerginliği!

CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, şehirde 6 sene önce hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. 

Kayseri'de kira kavgası! 1 yaralı!

Kayseri’de erkek kuaförü İsmail Erciyes, kira borcunu ödemesini isteyen dükkan sahibi Osman Aydoğdu'yu çıkan tartışmada bıçakladı. Osman Aydoğdu yaralandı. 

Şırnak'ta esnaf zor durumda! Kiralar arttı, siftah yok!

CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, "Esnaf son noktaya geldi. Bitmek üzereler. Pandemi sürecinde siftah yapmıyorlar. Kiralar arttı" dedi.

Şırnak halkı TOKİ Konutları'nın teslim edilmesini istiyor!

Şırnak’ta 4 yıl önce TOKİ tarafından başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, konutların bir an önce bitirilerek hak sahiplerine verilmesini talep etti.

Ziraat Katılım Bankası 400 milyon TL kira sertifikası ihraç etti!

Ziraat Katılım Bankası, 400 milyon TL tutarlı kira sertifikası ihracını tamamladı. Genel Müdür Yardımcısı Osman Karakütük, "Bugün 39'uncu kira sertifikası ihracımızı gerçekleştirdik" dedi...

3. Havalimanı projesini yürüten firmaların kira öteleme talebi TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a İstanbul 3. Havalimanı projesini yürüten firmaların kira öteleme talebini sordu..

Kira yardımından faydalananlar faizden yararlanamaz!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Dr.Osman Ulukaya, "Dönüşüm Projeleri Özel Hesabından aynı kişiye hem kira yardımı ve hem de faiz desteği yapılamaz'' dedi.

Edirne en fazla kira gelirinde dördüncü!

Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren, ülke genelinde vakıf kira geliri açısından Edirne’nin dördüncü il olduğunu söyledi.

Yalova'daki dönüşüm için 84 aileye kira yardımı yapılacak!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi hakkındaki kanun kapsamında Yalova'da mayıs ayında 84 hak sahibine kira yardımı yapılacak. Dr.Osman Ulukaya, Mayıs ayında toplam 34 bin 519,63 TL kira yardımı yapılacağını söyledi.

Yalova'daki dönüşümde kira yardım şartları yenilendi!

Yalova Çevre ve Şehircilik il Müdürü Osman Ulukaya, kentsel dönüşümde vatandaşlara verilecek kira yardımlarıyla ilgili şartların yeniden düzenlendiğini belirterek yeni düzenlemeyle ilgili bilgilendirmede bulundu.

Kira geliri beyanında bulunmamış ev sahibine müjde!

Kira geliri elde ettiği halde bu gelirini vergi dairesine şimdiye kadar hiç bildirmemiş olanlara müjdeyi, Bugün gazetesi yazarı Osman Arıoğlu veriyor... İşte Arıoğlu'nun o yazısı...

Osman Yeren kira açıklaması Haberi

Osman Yeren kira açıklaması

CHP Şırnak Merkez İlçe Başkanı Osman Yeren, kent genelinde vaka sayılarının arttığına dikkat çekerek “AKP’li Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka da koronavirüse yakalandı ve Ankara’da tedavi görüyor. Belediye kapalı ve personelin çoğu koronavirüs. Hastanelerdeki durum ise hiç iç açıcı değil” diye konuştu.

Cumhuriyet'ten İlayda Kaya'nın haberine göre; Kovid-19 salgını sürecinde Şırnak’taki küçük esnafın maddi zorluklarla mücadele ettiğinin altını çizen Yeren, “Esnaf son noktaya geldi. Bitmek üzereler. Pandemi sürecinde siftah yapmıyorlar. Kiralar arttı. Müşteriler azaldı. İnsanlar karın tokluğuna çalışır hale geldi. İşsizlik sorunu had safhada. Kötü olan ekonominin üzerine bir de koronavirüs en çok Şırnak’ı vurdu” açıklamasında bulundu.

Kahvecilerin kira isyanı: Artık batıyoruz demiyoruz, battık diyoruz!

Adım başı kiralık dükkan ilanları artık...