20 / 05 / 2024

Osman Zolan açıklama

Osman Zolan açıklama

Ege Bölgesi'nin en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Ak Vadi Parkı'nda incelemelerde bulunan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan," Burada yaşanan değişimi görmemek için kör olmak lazım" dedi.

Ünlü profesörden beklenen İstanbul depremi için yeni açıklama!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Osman Bektaş, resmi sosyal medya hesabı üzerinden İstanbul depremi ile ilgili bir açıklama yaptı. İşte Prof. Dr. Osman Bektaş'ın o paylaşımı...

Prof. Dr. Osman Bektaş'tan korkutan açıklama: Hiçbir senaryo İstanbul'un deprem tehlikesini önleyemez!

Karadeniz Teknik Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği emekli Prof. Dr. Osman Bektaş, X sosyal medya hesabından Marmara ile ilgili konuştu ve fayların durumunu değerlendirdi. İşte o açıklama ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Osman Gürün'den Gökova Körfezi’nin imara açılmasına ilişkin açıklama!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Gökova Körfezi’nde sit değişikliği yaparak turizm cennetini imara açmak ve betonlaştırmak istemesine Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'den açıklama geldi.

Osman Zolan Denizli için 258 projesini açıkladı!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, 15 başlıkta hazırladıkları 258 projeyi ‘Sen ben yok önce Denizli’ adıyla tanıttı.

Osman Zolan'a Mimarlar Odası'ndan ziyaret!

Bir süre önce göreve başlayan TMMOB Mimarlar Odası Denizli Şube Başkanı M. Serdar Alayont ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı makamında ziyaret etti. 

Muğla Şehir Plancıları Odası’ndan Osman Zolan’a ziyaret!

Muğla Şehir Plancıları Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti. Başkan Zolan, “Biz gelecek nesillere güzel, yaşanılabilir, huzurlu bir şehir bırakmak durumundayız. O yüzden Şehir Plancıları Odası bizim için çok önemli” dedi.

Mimarlar Odası'ndan Osman Zolan'a ziyaret!

Mimarlar Odası Denizli Şubesi Yönetim Kurulu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Başkan Zolan, "Mimarlarımızla birlikte hareket ederek, şehrimizin mimarisini en güzel hale getirmek ortak amacımız" dedi.

İMO Denizli Şubesi'nden Osman Zolan'a ziyaret!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Denizli Şube Başkanı Şevket Murat Şenel ve yönetimini kabul etti.

Osman Nuri Bakırcı'dan flaş açıklama!

Teslim etmesi gereken 1.200 konut bulunan Osman Nuri Bakırcı'dan yeni bir açıklama geldi. Bakırcı, sıkıntıları çözdüklerini, Beylik Konakları'nın inşaatına başladıklarını ve projeleri hızlı bir şekilde teslim etme yoluna gideceklerini söyledi

Cengiz İnşaat'tan Hüseyin Avni Paşa Köşkü hakkında açıklama!

Cengiz İnşaat, geçtiğimiz yıl yanan Üsküdar’daki tarihi Hüseyin Avni Paşa Köşkü’nün yerine villa yapılacağı hakkında çıkan haberlerle ilgili basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Çayırova Belediyesi arsa satışı hakkında açıklama yaptı!

Çayırova Belediyesi Temmuz ayı Meclis toplantısında tartışmalara neden olan arsa satışıyla ilgili açıklama yaptı. Başkan Demirci tarafından yapılan açıklamada satışın yasalara uygun olduğu kaydedildi.

Yapı Kredi Koray GYO'dan Ankara-Ankara projesiyle ilgili açıklama!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara-Ankara Projesi tüketici davaları ile ilgili gelişmeler hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. İşte şirketten yapılan açıklama...

Osman Nuri Bakırcı'dan flaş açıklama!

Teslim etmesi gereken 1.200 konutu bulunan Osman Nuri Bakırcı yeni bir açıklama yaptı Bakırcı yaptığı açıklamada "Projelerimizden bazılarının ruhsatları çıktı kalan projelerimizinde ruhsat çalışmaları devam etmektedir" dedi

Osman Zolan açıklama Haberi

Osman Zolan açıklama


Yıllardır kentin ortasından akan ve bir zamanlar utanç deresi olarak da bilinen Bağırsak Deresi'nin bulunduğu alanda hummalı bir çalışma sürdürülüyor. Denizli Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı işbirliğiyle yapımı devam eden ve Ege Bölgesi'nin en büyük parkı olma özelliğini taşıyan Ak Vadi Parkı'nda incelemelerde bulunan Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan," Burada yaşanan değişimi görmemek için kör olmak lazım" dedi. 


Denizli'de yaşam kalitesini artırmak hedefiyle hareket eden ve bu doğrultuda 10 yılda inanılmaz bir değişime imza atan Denizli Belediyesi, kent insanının sosyal yaşantısını da sihirli dokunuşlarla farklılaştırıyor. Kentin farklı bölgelerinde insanların yorucu ve stresli ortamlardan uzak kalabileceği, doğayı hissedebileceği büyük kent parkları yapan Denizli Belediyesi artık vadi parkları dönemini başlattı. 


Denizli Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı işbirliğiyle...