11 / 05 / 2024

osmanbey afrikalılar ofis

osmanbey afrikalılar ofis

Osmanbey'de Rusların yerini Afrikalılar almaya başladı. Sezon sonu mallarına rağbet gösteren Afrikalılar Osmanbey'de dış ticaret ofisleri açmaya başladı...

Ofis Alsancak şirketlerin yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor!

Sanal Ofis, hazır ofis , toplantı odası kiralama sektöründe faaliyet gösteren Ofis Alsancak, İzmirli şirketlerin pandemi döneminde yasal adres ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Kira garantili ofis yatırımı konuttan karlı!

Konuttaki stok patlaması inşaatçıları ofis projelerine yöneltti. Yatırıcımcısını da, üreticisine de konuttan çok fazla kazandıran ofisler, bulunduklarını bölgeyi değerlendiriyor. 

Afrikalılar 10 yıl vadeyle ev sahibi olacak!

Mozambik'te konut ürecisi olan Akay İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Olgun Afrika'daki yeni projelerinden bahsetti. Olgun, Afrikalı vatandaşların 10 yıl vadeyle ev sahibi olabileceklerini söyledi.

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2016 dördüncü çeyrek sonuçları!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2016 yılı dördüncü çeyrek sonuçlarına göre, ofis kiraları bir önceki çeyrek dönem verilerine göre azaldı. İstanbul genelinde Esentepe, en yüksek kira değerine sahip ilçe oldu.

Ankara Ostim Prestij ofis satışları!

Ankara Yenimahalle'de konumlandırılan Ankara Ostim Prestij projesinde 259 ofis ve 98 iş yerine yer veriliyor. İşte Ankara Ostim Prestij ofis satışları...

Avcılar İnşaat, Ofis 10 projesini hayata geçiriyor!

Yatırım değeri sürekli yükselen ve hızla gelişen yeni kent merkezi diye adlandırılan Bayraklı'da, yılların deneyimi Avcılar İnşaat Ofis 10 adında yepyeni bir projeye başlıyor.

Ofis projeleri yatırmcıların gözdesi oldu!

Son yıllarda sayısı hızla artan ofis projeleri, yatırımcıların gözdesi haline geldi. Yılın ilk yarısında ofis projelerinde, toplam 140 bin 500 metrekareye ulaşan yeni ofis kiralama hacmi, bunun en büyük ispatı.

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2015 üçüncü çeyrek sonuçları!

REIDIN Ofis Kira Endeksi 2015 yılı üçüncü çeyrek sonuçlarına göre, ofis kiraları bir önceki çeyrek dönem verilerine göre azalış göstermeye devam etmesine rağmen, kira değerlerindeki azalışta yavaşlama gözlemlendi,

Ofis semti ve Bağlar bölgesini ayıran demiryolları çalışması sürüyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Fırat Anlı, son baharda hafif raylı sistem projesinin ilk etabının başlayacağını belirtirken, Ofis semti ile Bağlar bölgesini ayıran demiryollarının kent dışına alınması için ise çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Mimar Gürhan Bakırküre Y kuşağı ofisleri anlatacak!

Yapı-Endüstri Merkezi, Türkiye ve dünyadan yaratıcı yapı profesyonellerini bir araya getiren bir platform olması amacıyla “mutfak” temasıyla düzenlemeye başladığı “2D1 Tasarım Toplantıları” “ofis” teması ile devam ediyor.

Premier Kampüs Ofis 2. etap satışlarında 36 ay vade!

Akıllı ofis sistemi ve sosyal alanlarıyla öne çıkan Premier Kampüs Ofis projesinde 2. etap satışları başladı. Proje bünyesinde banka kredisiz 36 ay vade imkanları mevcut.

Ofis olarak kullanılan yapılar aslında apartman dairesi!

İstanbul'da şirketlerin ofis olarak kullandığı yapıların %50'si aslında ailelerin yaşaması için yapılmış apartman daireleri. Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul'ün Kâğıthane'de inşa ettiği Polat Ofis, projenin tamamlanmasının ardından satışa çıktı

Premier Kampüs Ofis 2. Etap satışları devam ediyor!

Premier Kampüs Ofis 2. Etap satışları devam ediyor. Ofis alanlarının 40 metrekare ile 10 bin metrekare arasında değiştiği projede fiyatlar 113 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

osmanbey afrikalılar ofis Haberi

osmanbey afrikalılar ofis

Osmanbeyli'deki firmalar, sezon sonu stok fazlası ürünlerini satmaya başladı. Uygun fiyatlardan yararlanmak isteyen Afrikalılar, Osmanbey'de dış ticaret ofisleri açmaya başladı. Uygun fiyatlardan yararlanan Afrikalılar, Osmanbey'de özellikle kadın giyim ürünlerini yüzde 70 indirimle...