06 / 05 / 2024

osmancık altyapı yatırımları

osmancık altyapı yatırımları

Osmancık’ın tamamını kapsayan 42 kilometre Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Tesisi yatırımı için sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldı. Yeni alt yapı yatırımı ile ilçenin kenar mahallelerinde de alt yapı tamamlanmış olacak.

Osmancık Eymir'in altyapısı yenileniyor!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Eymir Mahallesindeki kanalizasyon çalışmalarını inceledi. Başkan Karataş, Su ve Kanalizasyon Müdürü İsmail Bilgener’den çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Ulaştırma yatırımları 1 trilyon 555 milyar TL'ye ulaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, ulaştırma ve altyapı yatırımlarının yapılan ve devam eden projelerde 1 trilyon 555 milyar TL'yi bulacağını söyledi.

Ssb Altyapı Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ssb Altyapı Yatırımları İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Gündoğdu ve Ender Özeke ortaklığında kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: 2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "2020 yılı ulaştırma altyapı yatırımları açısından çok verimli geçti. 2021 yılı da bu yatırımların vatandaşımıza hizmet noktasında artarak devam edeceği bir yıl olacaktır inşallah." diye konuştu.

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

osmancık altyapı yatırımları Haberi

osmancık altyapı yatırımları


Osmancık’ın tamamını kapsayan 42 kilometre Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Tesisi yatırımı için sözleşme imzalanarak yer teslimi yapıldı. Yeni alt yapı yatırımı ile ilçenin kenar mahallelerinde de alt yapı tamamlanmış olacak.


Geçtiğimiz Eylül ayında ihale edilen 42 Kilometre Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Tesisi yatırımının ihale süreci tamamlandı. İhaleyi alan firma ile Osmancık Belediyesi arasında sözleşme imzalandı.


Çalışmaların önümüzdeki günlerde başlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Hamza Karataş “Bir şehri şehir yapan olmazsa olmaz unsurlardan birisi de kanalizasyondur. Şehrimizin en büyük eksiği idi. Özellikle Çay Mahallesi, Gemici Mahallesi, Gürleyik Mahallesi ile Koyunbaba, Esentepe ve Şenyurt Mahallelerimizde ciddi kanalizasyon eksiği vardı. Eymir Mahallesini geçtiğimiz yıl tamamlamıştık. İlçemizin tüm yerleşim alanlarında kanalizasyon alt yapısını tamamlamak üzere başlattığımız çalışmalar kapsamında 42 kilometre kanalizasyonu ihale ederek...