03 / 05 / 2024

osmangazi altıparmak mahallesi imar

osmangazi altıparmak mahallesi imar

Bursa Osmangazi'ye bağlı Altıparmak Mahallesi'nde 5427 ada 1 ve 36 nolu parseller için hazırlanan 1/1000 ölçekli imar planı bugün askıya çıktı. İmar planı 17 Ekim'de askıdan inecek...

Bursa Osmangazi Altıparmak Mahallesi imar planı değişikliği askıya çıktı!

Bursa Osmangazi Altıparmak Mahallesi Resmi Kurum Alanı yapılmasına yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Plan Değişikliği bugün askıya çıktı. İmar planları 27 Haziran'da askıdan inecek...

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm mağduriyeti: Hak sahiplerine borçlar çıktı!

Bursa Osmangazi'de, Gaziakdemir Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çerçevesinde mağdur olduklarını belirten mahalleliler duruma tepki gösterdi ve açıklama yaptı. 

Yaşar Altıparmak vefat etti!

Yeşil GYO Genel Müdürü Yaşar Altıparmak hayatını kaybetti.

Bursa Osmangazi'de kaçak işletme yıkıldı!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi’nde kamuya ait arazi üzerine kaçak olarak inşa edilen işletmenin yıkımını gerçekleştirdi.

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Osmangazi'deki metruk binalar tek tek yıkılıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirkapı Mahallesi'nde tehlike taşıyan metruk binaları tek tek yıkıyor.

Osmangazi Çukur Cami çevresindeki 3 bina yıkıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Maksem Mahallesi’ndeki Çukur Cami’nin çevresindeki 3 binayı kamulaştırarak yıktı.

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Osmangazi'de tarım alanındaki kaçak yapılar yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, İsmetiye Mahallesi’nde bölünerek internet üzerinden hobi bahçesi ismi altında satışa sunulan verimli tarım arazileri üzerine yapılan kaçak yapıları yıktı.

Altıntepsi 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Altıntepsi Mahallesi, Çiftlik Caddesi ile Otogar İç Yolu Bağlantısı Yol Düzenleme Projesine ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda...

Altınova Cemevi'nin temeli atıldı!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi’nde inşa edilecek Pir Sultan Abdal Cemevi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Bursa Osmangazi’ye spor kulübü ve muhtarlık binası inşa ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Hamitler Mahallesi’nde Merkez Cami çevresindeki spor kulübü ve muhtarlık binasının yerine daha modern bir bina inşa ediyor. 

Yaşar Altıparmak, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ise Cengiz Dilli oldu...

Bursa Osmangazi'deki metruk binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Maksem Mahallesi'nde güvenlik açısından tehlike oluşturan ve madde bağımlılarının mesken tuttuğu metruk binayı yıktı.

osmangazi altıparmak mahallesi imar Haberi

osmangazi altıparmak mahallesi imar


Bursa Osmangazi ilçesine bağlı Altıparmak Mahallesi'nde 5427 ada 1 ve 36 nolu parsellere ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli parselasyon planı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 7 Eylül 2014 tarihinde onaylandı.


Bugün askıya çıkarılan Osmangazi Altıparmak Mahallesi parselasyon planı 17 Ekim 2014 tarihinde askıdan indirilecek.


Bakanlık üst yazısı için tıklayın


1/1000 ölçekli parselasyon planı için