03 / 05 / 2024

Osmangazi Barajı ne zaman yapılacak

Osmangazi Barajı ne zaman yapılacak

DSİ’nin 2015’te projesini çizdiği Şile Ağva yakınında yapılacak Osmangazi Barajı için yeni adım daha atıldı. 

Bursa Osmangazi'de 8 adet arsa satışa sunuldu! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Gündoğdu Mahallesi'nde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Osmangazi'deki arsaların fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler ve ihale tarihi...

Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor! İşte Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri

Seçimlerin ardından yaşanan zam rüzgarı devam ediyor. Şimdi de  köprü ve otoyollara zam gelmesi bekleniyor. Peki Osmangazi, Çanakkale Köprüsü, Ankara- Niğde Otoyolu geçiş ücretleri ne kadar olacak? İşte geçiş ücretleri...

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 5 Ekim'de satışa çıkarıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Piyasada seçim hareketliliği! Seçim sonrası piyasalar ne kadar etkilendi

Yapılan seçimlerin ardından oyların %50 barajını aşamadığı için Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde netice 2. tura kaldı. Bu durum, Dolar kurunu ve küresel piyasaları ne denli etkiledi? Ayrıntılar haberimizde.

Hyundai Tucson 900 bin TL barajını geçti 1 milyona dayandı! İşte Hyundai Tucson fiyat listesi 5 Nisan 2022!

Suv severlerin gözde modelleri arasında yer alan Hyundai Tucson 900 bin TL barajını geçti. Peki Hyundai Tucson fiyatları ne kadar? İşte Hyundai Tucson fiyat listesi 5 Nisan 2022...

Korupark AVM'nin değeri ne kadar oldu?

Korupark AVM 2007'de açıldı. Peki Bursa Osmangazi'de konumlanan AVM'nin 2021 yılsonu değeri ne kadar oldu?

Bursa Osmangazi Meydan Projesi'nde son durum ne?

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa'ya kazandırılan kentin en büyük meydanı olacak Osmangazi Meydan inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Porsuk Baraj Gölü'ne kalıcı yapı inşa edilmesi mecliste!

Porsuk Baraj Gölü'ne kalıcı yapı inşa edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bartın'da baraj yapımı nedeniyle bazı mahalleler taşınacak!

Bartın'da baraj yapımı sebebiyle Şarköy köyüne bağlı bazı mahallelerin belirlenen yerlere nakledilmesi ve yerleşimin sağlanmasına karar verildi.

Bursa'da Osmangazi'de yeni imar yolları açıldı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Güneştepe Mahallesi’nde yeni imara açılan yolların asfaltlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Melen Barajı'nda son durum ne? 

İBB Çevre ve Enerji Komisyonu ile Tarım, Orman, Hayvancılık ve Su Ürünleri Komisyonu Melen Barajı çalışmalarını bitirdi. Hazırlanan raporda, Melen Baraj gövdesinde oluşan çatlaklar sebebiyle rezervuarda su tutulmasına başlanamadığı belirtildi...

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Osmangazi Meydanı'nda son durum ne?

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Meydanı Projesi’nin şantiyesini ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Osmangazi Barajı ne zaman yapılacak Haberi

Osmangazi Barajı ne zaman yapılacak

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü’nce projesi 2015 yılında çizilen ve özellikle kuraklık dönemlerinde gündeme gelen Osmangazi Barajı’nın yapımı için önemli bir adım daha atıldı. 

Habertürk Gazetesi'nde yer alan habere göre Göksu Deresi üzerine yapılacak baraj inşaatı için gerekli olan taşocağının yeri de belirlendi. Şile Göksu Köyü sınırları içindeki Ubeyli ve Evrenli arasında kalan bölgeye yapılacak olan taş ocağı ile ilgili hazırlanan ÇED raporu da İstanbul Valiliği’ne sunularak ÇED süreci de başlamış oldu. 

Valiliğe sunulan rapora göre, barajın rezervuar alanında kalan Çataklı, Gökmaslı, Göksu ve Soğullu köyleri, proje hayata geçtiğinde tamamen sular altında kalacak. Köylerle ilgili olarak raporda, taşocağında üretim çalışmalarına başlanılmadan önce Osmangazi Barajı rezervuar alanında kamulaştırma çalışmaları yapılacağı belirtildi 

İSKİ PROJEYE ONAY VERDİ

Proje ile ilgili olarak İSKİ’den görüş soran...