02 / 05 / 2024

Osmangazi bulvar projeleri

Osmangazi bulvar projeleri

OSMANGAZİ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, Fuat Kuşçuoğlu Caddesi ile Gür Caddesini birbirine bağlayan 40 Metrelik Bulvar, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı törenle hizmete açtı.

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Osmangazi Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Türkiye’ye örnek kentsel dönüşüm projeleri ile Bursa’da adeta yeni bir kent inşa eden Osmangazi Belediyesi, şimdi de şehrin tam merkezine Millet Bahçesi kazandırıyor.

Osmangazi projeleri Bursa’ya değer katıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi'nin vizyon projelerini AK Parti Bursa Milletvekilleri’ne anlattı.    

Almanlar Osmangazi’nin projelerine hayran kaldı!

Osmangazi Belediyesi’nin kardeş belediyeleri arasında yer alan Almanya’nın Lahn Dill Kreis İlçesi’nden gelen heyet, Osmangazi’deki vizyon projeleri büyük bir beğeniyle inceledi.

Prestij Park Bulvar Evleri geliyor! Yeni proje!

Prestij Park Bulvar, Bursa'nın Osmangazi ilçesinde Bakyapı imzası ile hayata geçirilecek. Proje toplam 1.100 konut ve 50 işyerinden meydana gelecek..

Osmangazi'nin projeleri Bursa'ya vizyon kazandırıyor!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler Bursa'ya büyük bir vizyon kazandırıyor. Türkiye'de birçok yerel yönetime örnek olan projeler şehrin çehresini değiştiriyor. 

Osmangazi Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda yaşam başladı!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nda yaşam başladı. Bulvarın kentin yeni çekim merkezi olması planlanıyor.

Osmangazi Belediyesi Bursa İnşaat Fuarı’na damga vurdu!

Osmangazi Belediyesi Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı’na damga vurdu. Fuarda Osmangazi Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projeleri görücüye çıktı.

Osmangazi Belediyesi'nden dev ulaşım yatırımı!

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Hamitler Mahallesinin devamında kalan binaları kamulaştıracak olan Osmangazi Belediyesi, yeni açacağı yaklaşık 3.4 kilometrelik yol ile, bulvarı Mudanya Yolu’yla birleştirecek.

Bulvar İş ve Bulvar Konut ile Çanakkale'ye yeni konsept!

Eyüpoğlu İnşaat’tan Bulvar Projesi, Bulvar İş ve Bulvar Konut ile göz kamaştıran proje. Çanakkale’nin cazibe merkez, olan yeni Devlet Hastanesi’nin karşısında, Bulvar İş ve Bulvar Konut projeleri göz kamaştırıyor.

Bursa Bulvar 224 dönüşüm projesinde anahtarlar teslim edildi!

Bursa Nilüfer Proje Tasarım'ın Nilüfer'de yükselen Bulvar 224 projesi, bölgenin ilk kentsel dönüşüm projeleri arasında dikkat çekerken, anahtarların töreni gerçekleşti.

Osmangazi bulvar projeleri Haberi

Osmangazi bulvar projeleri

OSMANGAZİ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan, Fuat Kuşçuoğlu Caddesi ile Gür Caddesini birbirine bağlayan 40 Metrelik Bulvar, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katıldığı törenle hizmete açtı.


Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Yunuseli'deki Fuat Kuşçuoğlu Caddesi ile Hamitler deki Gür Caddesi ni birbirine bağlayan 1.7 kilometre uzunluğundaki 40 Metrelik Bulvarın, alt ve üst yapı çalışmalarının birlikte yürütüldüğü, asfaltlama işleminden soma yolun kanalizasyon, su ve doğalgaz gibi altyapı çalışmaları için yeniden kazılmayacağı örnek bir yol olduğunu söyledi. 


10 MİLYONLUK YATIRIM Açılışı yapılan 40 metrelik Bulvar'm Bursa'nın gelişmesine, yenilenmesine, kentsel dönüşümüne büyük katkı sağlayacağını söyleyen Başkan Dündar, "Bursa'nın artan ulaşım sorununun çözümüne çok ciddi bir katkı sağlayacak 40 Metrelik Bulvar için 52 bina yıkıldı. 7 bin 500 metrekare alan kamulaştırılırken, 6 milyon 300 bin TL...