12 / 05 / 2024

Osmangazi Demirtaş projeleri

Osmangazi Demirtaş projeleri

Bursa’nın yeni gelişim bölgelerinden Demirtaş’ta Osmangazi Belediyesi’nin yatırımlarıyal planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden biri ortaya çıktı.

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Mahmut Demirtaş Mardin'deki inşaat çalışmalarını inceledi!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mahmut Demirtaş, yapılması planlanan projeleri ve devam eden çalışmaların alanlarında incelemelerde bulundu.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Osmangazi Demirtaş'ın çehresi yeni yatırımlarla değişti!

Bursa’nın yeni gelişim bölgelerinden Demirtaş’ta Osmangazi Belediyesi’nin yatırımlarıyal planlı şehirleşmenin en güzel örneklerinden biri ortaya çıktı.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açıldı.

Osmangazi Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Türkiye’ye örnek kentsel dönüşüm projeleri ile Bursa’da adeta yeni bir kent inşa eden Osmangazi Belediyesi, şimdi de şehrin tam merkezine Millet Bahçesi kazandırıyor.

Bursa Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi açılış gün sayıyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi projesi açılış için gün sayıyor. 15 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projenin kısa sürede açılması planlanıyor.

Osmangazi projeleri Bursa’ya değer katıyor!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi'nin vizyon projelerini AK Parti Bursa Milletvekilleri’ne anlattı.    

Almanlar Osmangazi’nin projelerine hayran kaldı!

Osmangazi Belediyesi’nin kardeş belediyeleri arasında yer alan Almanya’nın Lahn Dill Kreis İlçesi’nden gelen heyet, Osmangazi’deki vizyon projeleri büyük bir beğeniyle inceledi.

Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi!

Osmangazi Belediyesi tarafından Demirtaş’ta 15 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi inşaatında son aşamaya gelindi.

Osmangazi Demirtaş Kültür Merkezi tamamlanıyor!

Osmangazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen Demirtaş Kültür Merkezi, modern mimarisi ve estetik görünümü ile dikkat çekiyor.

Osmangazi Demirtaş Merkez Cami açıldı!

Osmangazi Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Demirtaş Merkez Camii, düzenlenen törenle açıldı. Yaklaşık 2 bin 500 kişilik camii, özellikle mimarisi ile dikkat çekti.

Osmangazi Demirtaş projeleri Haberi

Osmangazi Demirtaş projeleri

Bursa Osmangazi Demirtaş’ın çehresini tamamen değiştiren Demirtaş Meydanı ve Kültür Merkezi, vatandaşlar tarafından aktif olarak kullanılmaya başlandı.

Osmangazi Belediyesi'nde yer alan habere göre, 2009'da Osmangazi Belediyesi’ne bağlanan Demirtaş, 10 yıllık sürede büyük bir değişim ve gelişim gösterdi. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçenin genelinde büyük bir şehircilik hareketi yürüttüklerini dile getirerek, Demirtaş’ın da dev yatırımlarla modern bir şehir haline geldiğini söyledi. 2009'dan itibaren Demirtaş’ta çok büyük hizmetleri hayata geçirdiklerini belirten Dündar, “Demirtaş’ın yenilenmesi ve gelişmesi adına önemli adımlar attık. 16 bin olan nüfus, bugün 80 binleri aştı. Bu bölgemizde yatırımlarımızı arttırarak sürdürdük. Parkları, spor alanları, yeni imar yolları, ulaşım imkanları ile Demirtaş herkesin yaşamak istediği Osmangazi’nin lokomotif bölgelerinden biri haline geldi. Atıcılık ve Trap Tesisleri’ni burada hizmete açtık. Atık Getirme Merkezi,...