29 / 04 / 2024

Osmangazi dev pazar yeri

Osmangazi dev pazar yeri

Bayraklı Belediyesi ilçeye kazandırdığı kapalı Pazar yerlerine bir yenisini daha eklemek için düğmeye bastı. Osmangazi Mahallesinde yapılacak ve toplamda 4 bin 332 metrekare alana sahip pazar yeri projesinin temeli atıldı.

Gübre fiyatlarına dev indirim! Çiftçiler bu habere bayram edecek

Çiftçilerin, yükselişine bir türlü çare bulamadığı gübre ücretleri pazar, manav ve market gibi yerlerdeki tarla ürününün ücretini da etkiliyor. Ancak çiftçilere müjdeli indirim haberi geldi. Ton ücretlerinde dev indirim yapıldı. İşte tüm ayrıntılar.

Bursa Osmangazi'ye yeni dönemde dev projeler inşa edilecek!

Bursa Osmangazi ilçesi son 10 yılda birbirinden farklı projelerle büyük bir gelişim gösterdi. 10 yılda 936 projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni projeler ile Osmangazi'ye yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor.

Uzel’in dev arazisi ve fabrika binası yarın satılıyor!

Bir dönem, yüzde 45’lik pazar payı ile Türkiye’nin en büyük traktör üreticisi olan Uzel’in dev arazisi ve fabrika binası yarın satışa çıkarılıyor.

Bursa Osmangazi'ye spor sahası ve pazar yeri müjdesi!

Osmangazi Belediyesi ilçedeki ihtiyaçları gidermeye devam ediyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ilçeye spor sahası ve pazaryeri müjdesi verdi.

Bursa Osmangazi'deki Üretici Pazarı'nda 16 dükkan inşa edildi!

Bursa Osmangazi Belediyesi, ‘Üretici Pazarı’ projesinde sona geldi. 16 ova köyüne yönelik geliştirilen proje çerçevesinde Armutköy Mahallesi’nde 21 bin 500 metrekarelik alan üzerine her biri 10 metrekarelik 16 dükkan inşa edildi.

Kocasinan'daki pazar yerleri sosyal alan oluyor!

Kocasinan Belediyesi, Mimarsinan Mahallesi’nde toplamda 8 bin 520 metrekare alana sahip dev pazar yerinin inşaatına başladı. Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde yer alan pazar yerlerinin formatını alışılmışın dışına çıkarıyor.

Osmangazi Belediyesi'nden dev ulaşım yatırımı!

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı Hamitler Mahallesinin devamında kalan binaları kamulaştıracak olan Osmangazi Belediyesi, yeni açacağı yaklaşık 3.4 kilometrelik yol ile, bulvarı Mudanya Yolu’yla birleştirecek.

Mamak Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kentsel dönüşüm başta olmak üzere Mamak’ta dev projelere imza atan Mamak Belediyesi yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına başladığı Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesini yüzde 70 oranında tamamladı.

Osmangazi Belediyesi'nden eğitime dev yatırım!

Bursa’nın merkez Osmangazi Belediyesi tarafından Mehmet Akif Mahallesi’nde yaptırılan 26 derslikli Osmangazi Belediyesi Hacı Akkadın Tarman İlkokulu ve Ortaokulu düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İzmir Bayraklı'daki dev pazar yerinde sona gelindi!

Bayraklı Belediyesi'nin Çay Mahallesinde 7 bin 194 metrekare alanda yapımı devam eden dev pazar yeri proje inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Kısa sürede vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız" dedi.

Osmangazi Soğanlı kentsel dönüşümü 2017'de tamam!

Soğanlı Mahallesi’nde toplam 42 hektar alanda dev dönüşüme imza atan Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ikinci etabına da start verdi.

Bursa Osmangazi'ye yeni pazar alanı!

Geliştirdiği projelerle ilçenin çehresini değiştiren, her mahalleye kazandırdığı hizmetlerle vatandaşın yaşamını kolaylaştıran Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en eski mahallelerinden Geçit’te yeni ve modern bir pazaryeri kazandırmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Emek'e kapalı pazar alanı müjdesi!

Osmangazi Belediyesi tarafından dış cephe ve bahçe düzenlemeleri yapılan Emek Adnan Menderes Mahallesi’ndeki Yenibağlar Camii, yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Osmangazi dev pazar yeri Haberi

Osmangazi dev pazar yeri

Bayraklı’da mevcut pazar yerleri modernize edilirken yenilerinin temeli atılıyor. Bayraklı Belediyesi Osmangazi Mahallesine yapacağı dev pazar yeri 4 bin 332 metrekare büyüklüğünde olacak. Kapalı pazar yeri idari bina ve üç kısımdan oluşacak. Toplamda 70 metrekare kullanım alanına sahip idari binada zabıta, güvenlik bay ve bayan tuvaletler bulunacak. Ayrıca idari bina 16 araç kapasiteli bir de otoparka sahip olacak.


1 MİLYON 369 BİN LİRAYA MAL OLACAK

Kapalı Pazar yerinin sol kısmında üstü trapez saç kaplı pazar alanı, orta kısmında pazarcılar ve alışveriş yapan vatandaşlar için tuvaletler, iki adet depo, sağ kısmında üstü trapez sac kaplı pazar alanı bulunuyor. 1 milyon 369 bin TL’ye mal olacak pazaryeri Osmangazi Mahallesi ve çevresindeki mahallelerde yaşayan vatandaşların sorununu çözmüş olacak. Bayraklı Belediyesi bugüne kadar Alpaslan, Gümüşpala...