05 / 05 / 2024

osmangazi imar yolları

osmangazi imar yolları

Bursa Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde imar planına uygun yerlerde yeni imar yolları açmaya devam ederken açılan yollar asfaltlanmaya başladı.

Kanal İstanbul güzergahında 1.6 milyar TL’lik ihale yapılacak!

Kanal İstanbul güzergahında arka arkaya ihaleler yayımlanmaya da sürdürüyor. Buan göre, bu süreçin son örneği de projenin kalbi olarak nitelenen Dursunköy 3. Etap’ta kaydedildi. Bölgede altyapı imar yolları ve sanat yapıları için 1 milyar 675 milyon TL’lik bir ihale yayımlandığı duyuruldu.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Bursa'da Osmangazi'de yeni imar yolları açıldı!

Bursa'da Osmangazi Belediyesi, Güneştepe Mahallesi’nde yeni imara açılan yolların asfaltlanması için çalışmalarına devam ediyor.

Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin kente yeni imar yolları kazandırmaya devam ettiği belirtildi. Trabzon'a yeni imar yolları kazandırılıyor..

Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, şehre yeni imar yolları kazandırmaya devam ediyor. Trabzon Beşirli’de imar yolu yapılıyor.

Körfez'in köylerinde yeni imar yolları açılıyor!

Kocaeli Körfez Belediyesi, cadde ve sokaklardaki altyapı çalışmalarının yanı sıra imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarına da devam ediyor

Merzifon OSB'de imar yolları açılıyor!

Amasya Merzifon OSB'nin ikinci sanayi bölgesi parselleri arasındaki imar yollarının açılması için çalışmalara başlandı.

Yeni imar planlarında bisiklet yolları zorunlu olacak!

TBMM Çevre Komisyonunda kabul edilen Çevre Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne göre;1 Haziran 2019'dan itibaren yeni imar planlarında bisiklet yolları ve bisiklet park istasyonları zorunlu olacak...

Osmangazi'de imar barışı fırsatçılarına geçit yok!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, imar barışı fırsatçılarına da göz açtırmıyor.

Bitlis'te yeni imar yolları açıldı!

Bitlis'in Hizan Belediyesi tarafından ilçede 70 yıldır yapılmaya hizmetler hayata geçirildi. Bölgede, yeni imar yolları açılırken, 2 okul ve yurt binası yapılacak.

Aksaray'da yeni imar yolları açılıyor!

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü planlanan bölgelerde yeni yollar açmak adına çalışmalarını devam ettiriyor. 

Bartın'da yeni imar yolları açıldı!

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından Çaydüzü Mahallesi Çaydüzü Caddesi’nde yeni açılan imar yolunu beton parke ile düzenlendi. 

Sancaktepe Osmangazi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Sancaktepe İlçesi, Osmangazi Mahallesi, 8228 ada, 1 parsel ile 2 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

osmangazi imar yolları Haberi

osmangazi imar yolları

Osmangazi Belediyesi, Demirtaş bölgesinde açtığı yeni imar yollarını asfaltlıyor.

Ulaşım alanındaki yatırımlarıyla dikkat çeken Osmangazi Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yolları açıyor. Yürütülen çalışmalar kapsamında bölgede 20 metre genişliğinde 4 cadde ile ana yollarla bağlantıyı sağlayan 10 metre genişliğinde 6 ara yol ve siteler arası bağlantıyı sağlayan 7 metre genişliğinde 7 tali yol imara açıldı. Osmangazi Belediyesi, imara açılan ve alt yapısı tamamlanan toplam 8 kilometre uzunluğundaki yeni yolları asfaltlıyor.

Asfalt çalışmalarını inceleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Demirtaş bölgesi Osmangazi’nin yeni gelişen bölgesi. Ayazma bölgesinde yeni imar yolları açtık ve bu imar yollarının alt yapısını düzenledik. Yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında yeni imara açtığımız 11 sokağın asfaltlama çalışmalarını bitirdik. Şimdi de bölgedeki fabrikalar ile konutlar arasındaki bağlantıyı...