07 / 05 / 2024

osmangazi mahalle meclisi ne zaman

osmangazi mahalle meclisi ne zaman

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan mahalle meclisi uygulamasının beşincisinin Tekke Mahallesi'ndeki oturumuna katıldı. Açılış konuşması yapan Neşet Çağlayan 2015'te atılım ve hizmetlerin arka arkaya hayata geçeceğini belirtti.

İzmir Osmangazi'de deprem sonrası 20 bina yıkıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi'nde ziyarette bulundu. Soyer depreme yönelik çalışmalar hakkında mahalle muhtarına bilgi verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’ne imar planı çağrısı!

Ankara Boztepe Mahalle muhtarı Ali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedilen imar planı için çağrıda bulundu. Muhtar Yıldırım; “Bizi bu manzaradan kurtarın” dedi.

Bursa Yeni Çelik Palas Otel'in imar planları askıda!

Bursa'nın Çekirge bölgesinde bulunan Yeni Çelik Palas Oteli arazisinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan imar planı, Osmangazi Bedediye Meclisi’nde konuşuldu.

Osmangazi Belediye Meclisi'nde Soğanlı Dönüşüm Projesi konuşuldu!

Osmangazi Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı. Toplantıda Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi de masaya yatırıldı.

Osmangazi Belediyesi'nin 5 Yıllık Yerel Eylem Planı onaylandı!

Osmangazi Belediyesi Eşitlik Birimi’nin, ilçede yaşayan dezavantajlı vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek adına hazırladığı 5 yıllık ‘Yerel Eylem Planı’, Osmangazi Belediye Meclisi tarafından da onaylandı.

Osmangazi Güneştepe'nin eksikleri gideriliyor!

Mahalle ziyaretlerini kesintisiz bir şekilde sürdüren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Güneştepe Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Osmangazi Dağakça’ya meydan ve hizmet binası müjdesi!

Dağakça Mahallesi köy hayrına katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yapılacak olan meydan ve hizmet binasının detaylarını mahalle sakinleri ile paylaştı.

Hakan Tütüncü, Antalya Yenidoğan'daki imar çalışmalarını anlattı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütücü, Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan Şoförler Odası’nda Mahalle Meclisi toplantı düzenledi. Tütüncü, Yenidoğan Mahallesi’nin her türlü altyapısına kavuştuğunu ve nitelikli bir bölge haline geldiğini ifade etti.

Planlı yapılaşmanın öne çıktığı Osmangazi oluşturduk!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçedeki mahalle muhtarları ile istişare toplantısı düzenledi. Muhtarların sorunlarını, görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Dündar, sıkıntıların giderilmesi noktasında fikir alış verişinde bulundu.

Bursa Osmangazi'de dönüşüm konuşuldu!

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, mahalle muhtarları ile istişare toplantısı yaptı. Toplantıya Osmangazi Muhtarlar Derneği ve Osmangazi Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlar katıldı.

Kentsel dönüşüm Bursa için kırılma noktası!

Osmangazi Belediye Meclisi üyeleri ile Merinos Tren İstasyonu tesislerinde bir araya gelen Başkan Mustafa Dündar, bu güne kadar gerçekleştirilen çalışmalar ile devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Bursa Korupark Evleri için ilginç teklif!

MHP Osmangazi Belediye Meclisi Üyesi Cemil Aydın, Korupark'ın haksız elde etliği iddia edilen 200 dairenin bedelini Osmangazi"ye hastane, okul, yol gibi hizmet yaparak ödemesini istedi.

Osmangazi Belediyesi'nde yatırım çalışmaları hız kazanacak!

Yılın ilk olağan meclis toplantısını büyük bir katılım ile gerçekleştiren Osmangazi Belediye Meclisi, modern bir şehir inşa etmek adına çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini açıkladı.

osmangazi mahalle meclisi ne zaman Haberi

osmangazi mahalle meclisi ne zaman

Orhangazi'de mahalle meclisi toplandı


Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Mahalle Meclisleri ile vatandaşların karşısına çıkmaya devam ediyor. Mahalle Meclisi uygulamasının beşincisinin Tekke Mahallesi'ndeki oturumuna vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Tekke Mahallesi Meclisi'nin açılış konuşmasını Belediye Başkanı Neşet Çağlayan yaptı. 


Orhangazi'de 2015 yılının bir atılım ve hizmetlerin arka arkaya hayata geçeceği bir yıl olacağını belirten Neşet Çağlayan, "Gerek yeni eğitim kurumlarımızın bir bir hayata geçmesiyle, sağlık kurumlarımızın özellikle yeni devlet hastanemizin hizmete girmesiyle beraber Orhangazi'de otoyol ile birlikte beklenilen nüfus artışı ve canlanma beklentisi var. Bu canlandırmayı yönlendirecek Orhangazi halkının faydalanacağı hale getirmek için yine yerel yöneticiler olarak bizlerin görevi olacak. Bu konuda bir çok projeler hazırlandı, bunların tek tek süreçlerinin tamamlanması ile uğraşıyoruz. Tekke Mahallesinin üst kısmında bulunan TOKİ alanlarında dördüncü etabını...