17 / 05 / 2024

osmangazi meydan yenileme çalışmaları

osmangazi meydan yenileme çalışmaları

15 Temmuz darbe kalkışması sonrası, vatandaşların 27 gün boyunca demokrasi nöbeti tuttuğu 15 Temmuz Şehreküstü Demokrasi Meydanı ile Fevzi Çakmak Caddesi, Osmangazi Belediyesinin başlattığı çalışma ile yepyeni bir görünüme kavuşuyor.

Konya Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ramazan Bayramı namazını Konya'daki tarihi Kapu Camisi'nde kıldı. Kurum, Konya'da devam eden Şükran Mahallesi Dönüşüm Projesi ve Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi ile ilgili konuştu.

Bursa Osmangazi Meydanı'nın inşaatı hızlandı!

Bursa’da yapımına başlanan Osmangazi Meydanı inşaatı, tüm hızıyla yükselirken, insanların inşaata olan merak ve ilgisi de her geçen gün artıyor.

Bursa Osmangazi Meydan Projesi'nde son durum ne?

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Bursa'ya kazandırılan kentin en büyük meydanı olacak Osmangazi Meydan inşaatındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Konya'da 6 bin 950 konut inşa ediliyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, Konya'da Mevla  Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi kapsamındaki temel atma töreninde yaptığı konuşmada Konya'nın 14 ilçesinde 6 bin 950 konut inşa edildiğini açıkladı. 

Konya Mevlana'da 19 bin 750 metrekarelik alan dönüşüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya Mevlana Meydanı Yenileme ve Dönüşüm Projesi kapsamında 19 bin 750 metrekarelik bir alanda dönüşüm yapıldığını belirtti.

Sakarya Unkapanı Meydanı projesinin temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin Unkapanı Meydanı’nda başlattığı yenileme projesinin temeli atma töreni gerçekleşti. 

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Diyarbakır Dağkapı meydanına kentsel yenileme projesi!

Diyarbakır'daki Dağkapı Meydanı, 'kentsel yenileme projesi' ile yenişlenecek. Proje kapsamında Dilan sineması kültür merkezi haline getirilecek...

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın çehresini değiştirecek! 

Bursa Osmangazi Belediye Meclis Üyeleri, inşaat çalışmaları süren Osmangazi Meydanı'nın şantiyesini ziyaret etti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bursa için çok önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Her anlamda büyük bir iş yapıyoruz" dedi...

Osmangazi Meydanı'nda son durum ne?

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Meydanı Projesi’nin şantiyesini ziyaret etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın yeni merkezi olacak!

Bursa’nın merkezinde 2 bin araçlık otoparkıyla kent içi trafiği büyük ölçüde rahatlatacak olan Osmangazi Meydanı’nda hafriyat çalışmaları devam ediyor. 

Osmangazi Lisesi yıkılacak, kent meydanı yapılacak!

Bursa'nın Yenişehir ilçe merkezinde yer alan Osmangazi Lisesi'nin eski binası yıkılıp, yerine kent meydanı yapılacak.

Osmangazi Meydanı'nın inşaatında son durum ne?

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Osmangazi Meydanı için hafriyat çalışmalarına devam ediyor.

osmangazi meydan yenileme çalışmaları Haberi

osmangazi meydan yenileme çalışmaları


Gerçekleştirdiği projelerle ilçeye yepyeni bir kimlik kazandıran Osmangazi Belediyesi, kentin merkezinde yer alan 15 Temmuz Şehreküstü Demokrasi Meydanı’nı baştan aşağıya yeniliyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile birlikte, vatandaşlarımızın gün boyu demokrasi nöbeti tuttuğu 15 Temmuz Şehreküstü Demokrasi Meydanı, yapacağımız çalışma ile adına yakışır bir görünüme kavuşacak” dedi 


Çalışmanın gerçekleştirileceği Fevzi Çakmak Caddesi ile 15 Temmuz Şehreküstü Demokrasi Meydanı’nı gezerek incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Dündar, “Eski adıyla Şehreküstü, yeni adıyla 15 Temmuz Şehreküstü Demokrasi Meydanı’nda yeni bir çalışma başlatıyoruz. Bu meydan, darbe kalkışması sonrasında 27 gün boyunca vatandaşlarımızın buluşma noktası oldu. Demokrasimize, ülkemize sahip çıkma adına tüm Bursa bu meydanda toplandı. Dünyaya, demokrasimize nasıl sahip çıktığımızı bu meydandan gösterdik. Dolayısıyla, bu yoğunluk...