17 / 05 / 2024

Osmangazi Panayır telefon

Osmangazi Panayır telefon

Osmangazi Panayır Evleri telefon numarası için haberimizden yararlanabilirsiniz. Osmangazi Panayır Evleri Bursa'da 5 bin 950 metrekare inşaat alanı üzerinde Emiroğulları İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 5 Ekim'de satışa çıkarıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Cep telefonlarında yeni dönem: Yenilenmiş telefon veya kiralık sıfır telefon kullan!

MediaMarkt, yenilenmiş telefon ve akıllı telefon kiralama hizmetiyle, kullanıcıların ihtiyaç duyduğu akıllı telefonları kiralamalarını veya sahip olmalarını sağladığını ifade etti.

Sıfır telefon fiyatları yükselince ikinci ele olan eğilim iki kat arttı!

Tüketicilerin cep telefonu alma tercihlerini belirleyen araştırma sonuçlarına göre bu yıl yenilenmiş telefon alma eğiliminde geçen seneye göre iki kata yakın artış oldu. Türkiye’yi yenilenmiş telefonla tanıştıran EasyCep, peşin fiyatına 12 ay taksit ve 12 ay garantiyle satış yapıyor.

77 bin TL olan iPhone 14 Pro Max 7 bin TL'ye satılıyor: Replika cep telefonu alınır mı?

Artan döviz kuru oranları, sıfır telefon almayı giderek zorlaştırıyor ve bu durumda replika telefonlar ortaya çıkmış durumda. Ancak, replika telefonların alınması doğru bir tercih mi? İşte ayrıntılar...

Satıştan kaldırılan destansı telefon iPhone 13 Pro Max BİM'de! Fiyatını görenlerin ağzı beş karış açık kaldı!

Satıştan kaldırılan olağanüstü telefon iPhone 13 Pro Max BİM'de!.. Fiyatını görenlerin gözleri yuvalarından fırladı... Hemen bakın, sakın kaçırmayın... İşte fiyatı...

Sıfır telefon alamayan vatandaşın ikinci tercihi bakın ne oldu!

Dolar kuru ve artan enflasyonla birlikte özellikle teknolojik cihazların fiyatlarında artış meydana geldi. Telefon almak da bu noktada lüks olmaya başladı. Sıfır telefon alamayan kişiler de bu yola başvurdu. İşte detaylar!

BİM’de şajlı süpürge 400 TL’ye, oto bakım ürünler, 32,50 TL’ye, araç içi telefon tutacağı 60 TL’ye düştü!

9 Haziran’dan itibaren aktüel ürünler kataloğunu paylaşan BİM, birçok üründe indirime gitti. Bu hafta, süpürge 400 TL’ye, oto bakım ürünler, 32,50 TL’ye, araç içi telefon tutacağı 60 TL’ye düşecek. İşte BİM fiyat listesi 9 Haziran Cuma...

Öğrencilere vergisiz telefon nasıl alınır? Öğrencilere ÖTV'siz telefon ne zaman gelecek?

Öğrenciler vergisiz telefon konusuna dair sıkı bir araştırma yapmaktadır. Telefon almak isteyenler vatandaşlar, bu soruların yanıtı!

Satıştan kaldırılan efsane telefon iPhone 13 Pro Max BİM'de! Fiyatını görenlerin gözleri yuvalarından fırladı!

Satıştan kaldırılan efsane telefon iPhone 13 Pro Max BİM'de satışa çıktı. iPhone 13 Pro Max, fiyat açısından beklenenin altında bir rakamla müşterilerle buluştu.

Google'da katlanabilir telefon sektörüne giriyor!

Teknoloji devi Google'ın ilk katlanabilir telefon Pixel Fold, Galaxy Z Fold 4'ten daha ağır olacak. İşte detaylar!

En fazla kaç taksitle cep telefon alınır? 

Taksitle telefon almaya hazırlanan tüketiciler BDDK düzenlemesi ile birlikte taksit sayılarını merak ediyor. Peki, En fazla kaç taksitle cep telefon alınır? İşte detaylar...

Ödülle akıllı telefon HONOR 70 görücüye çıktı

HONOR, IFA 2022’de yeni ürünleri ve son akıllı telefon modeli HONOR 70’i tanıttı. Türkiye’ye de kısa bir süre içinde piyasaya çıkacak yeni akıllı telefon modeli HONOR 70’in yanı sıra 2 yeni ürün ve MagicOS 7.0 de teknoloji tutkunlarını sunuldu.

Akıllı telefon, tablet, bilgisayar ve daha pek çok üründe indirim! 2022 Mart Fiyat Listesi...

Huawei Online Mağazası 2 yaşına girdiği için yeni yaşına özel kampanyalar düzenleme kararı aldı. Akılı telefon tablet, bilgisayar, akıllı saat ve benzeri bir çok teknolojik üründe indirim düzenledi. İşte o indirimli ürünler ve fiyatları...

Osmangazi Panayır telefon Haberi

Osmangazi Panayır telefon

119 bin TL'den başlayan daire fiyatlarıyla Osmangazi Panayır Evleri, 2+1'den 4+1'e kadar daire tipinden oluşuyor.


5 blok olmak üzere toplam 34 daireden oluşan Osmangazi Panayır Evleri, 2 bin 230 metrekare yeşil alana toplamda ise 5 bin 950 metrekare inşaat alanına sahip.


Osmangazi Panayır Evleri telefon numarasından önce Emiroğulları İnşaat imzası ile yükselen projenin özelliklerine bakalım. Projede 24 saat güvenlik, açık otopark, kamelya, fırın, yeşil alan ve çocuk oyun alanı bulunuyor.


Bursa Osmangazi Panayır Evleri'nde;

93 metrekare 2+1 daireler 119 bin TL'den,

122 metrekare 3+1 daireler 145 bin TL'den,

181 metrekare 3+1 çatı dubleksleri 180 bin TL'den,

240 metrekare 4+1 daireler 210 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Bursa Osmangazi Panayır Evleri

Adres: Dikkaldırım mah. Hayran cad. No:75/1 OSMANGAZİ / BURSA


Osmangazi Panayır Evleri telefon:(0224) 239 9 239

Web:...