07 / 05 / 2024

Osmangazi projeleri 2018

Osmangazi projeleri 2018

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği projeler Bursa'ya büyük bir vizyon kazandırıyor. Türkiye'de birçok yerel yönetime örnek olan projeler şehrin çehresini değiştiriyor. 

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

3 yıldır hayata geçirilen millet bahçesi projeleri mecliste!

2018 yılından itibaren yapılan ve yapılacak millet bahçesi sayısı ve projeleri meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sinpaş GYO Bursa Modern 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş GYO Bursa ili, Osmangazi İlçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan Bursa Modern Projesi ve arazilere ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Bursa Osmangazi'de 2018'de 6 bin 189 çift evlendi!

Osmangazi Belediyesi Merinos Nikâh Dairesi’nde 2018'de toplam 6 bin 189 çiftin nikâhı kıyıldı.

Bursa Osmangazi'deki 142 metruk bina yıkıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, 2018 yılında insanların can ve mal güvenliğini tehdit eden 142 metruk binayı yıktı.

Osmangazi Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Türkiye’ye örnek kentsel dönüşüm projeleri ile Bursa’da adeta yeni bir kent inşa eden Osmangazi Belediyesi, şimdi de şehrin tam merkezine Millet Bahçesi kazandırıyor.

Çarşamba'daki kentsel dönüşüm projeleri 2018'e damga vurdu!

Samsun'un Çarşamba ilçesi, 2018 yılında hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmalarıyla adından söz ettiriyor.

Osmangazi'de 21 bin 850 metrekare alan kamulaştırıldı!

Osmangazi Belediyesi, 2018'in bitmesine sayılı günler kala yapmış olduğu kamulaştırmalar ile de dikkat çekiyor. İlçede yıl içinde 21 bin 850 metrekare alan kamulaştırıldı.

Kampanyalı konut projeleri Aralık 2018!

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşları satış ofisine çekmek isteyen inşaat firmaları yeni kampanyalara başladı. İşte kampanyalı konut projeleri Aralık 2018...

Aralık 2018'de satışa çıkacak konut projeleri!

2018 yılının Aralık ayında satışa çıkacak olan yeni konut projeleri lansmana özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Aralık 2018'de satışa çıkacak konut projeleri... 

Osmangazi projeleri 2018 Haberi

Osmangazi projeleri 2018

Yeni Birlik Gazetesi'nde yer alan habere göre, Kentsel dönüşümde Türkiye’ye örnek çalışmalar gerçekleştiren Osmangazi Belediyesi; eğitim, spor tesisi, meydan, müze, ulaşım kültür-sanat gibi birçok alandaki yatırımlarıyla öncü belediye oldu. 2018 yılı, Osmangazi Belediyesi adına yine vizyon projelerin hayata geçeceği bir yıl olacak.

 

“OSMANGAZİ’NİN TAMAMINI YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ”

Hayata geçirdikleri projeleri şehir, insan ve demokrasi başlıkları altında geliştirdiklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkam Mustafa Dündar, “Yürüttüğümüz çalışmalar ile bir yandan tarihimize sahip çıkarken, diğer yandan günümüz modern şehrini inşa ediyoruz. Bursa’nın en önemli ana akslarından biri olan Hamitler ve Yunuseli Mahallelerini birbirine bağlayan Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı'nı hizmete açtık. Kent Meydam Kentsel Dönüşüm projemiz bir Bursa projesi. Bölgedeki kamulaştırmaları tamamladık ve yıkımları gerçekleştiriyoruz. Panorama 1326 Bursa, Bursa’mızm tanıtımı ve tarihimizin anlatımı adına güzel...