04 / 05 / 2024

Osmangazi vizyon projeleri

Osmangazi vizyon projeleri

Tarihi ve kültürel değerleriyle UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne giren Osmangazi'de, restorasyon ve müze projeleriyle tarih canlandırılırken, dev kentsel dönüşüm projesiyle de kent yeniden inşa ediliyor.

Osmangazi'nin vizyon projeleri Ekim'de hizmete girecek!

Osmangazi Belediyesi, kente vizyon kazandıracak yatırımlarını Ekim ayı içerisinde birer birer hizmete açacak. Sağlıktan spora, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yapılan yatırımlarla Osmangazi’nin çehresi değişecek.

Osmangazi Köprüsü dünya basınında!

Ünlü İngiliz ekonomi dergisi The Economist, Osmangazi Köprüsü ve diğer yap işlet devret projeleri için devletin yaklaşık 150 milyar dolarlık gelir garantisi sağladığını, Türk Lirası'ndaki değer kaybıyla birlikte faturanın da kabardığını yazdı.

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz! 

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Osmangazi bölgesi genelinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalar yaptı.

Osmangazi Meydanı Projesi'nde inşaat tamamlanıyor!

Bursa'da Osmangazi Meydanı’nı inceleyen İnşaat Mühendisleri, büyük projeleri dışında emsal azalımı başta olmak üzere inşaat tekniği ve bölgeyi değerlendirmesini nedeniyle Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini iletti.

Manisa Yunusemre'de 5 bin 500 konutla 25 bin kişinin yaşayacağı şehir inşa ediliyor!

Son Büyükşehir Yasası ile 6 yıl önce kurulan Yunusemre Belediyesi, hizmetleri ve vizyon projeleri ile ön plana çıkıyor. Kentin kurucu belediye başkanı olarak 2. dönemde vatandaşın teveccühüyle yeniden seçilen Mehmet Çerçi, mega projelerini yeni dönemde de sürdüreceğini belirtti...

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor!

Kocasinan Belediyesi’nin Kocasinan’a ve Kayseri’ye değer katacak vizyon projeleri arasında yer alan Kocasinan Kentsel Dönüşüm Projeleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Bursa'ya Osmangazi Meydanı inşa edilecek!

Görev süresinde 10 yılı geride bırakan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni döneme de sadece ilçeye değil. Bursa’ya vizyon kazandıracak projelerle başladı.

Bursa Osmangazi'ye yeni dönemde dev projeler inşa edilecek!

Bursa Osmangazi ilçesi son 10 yılda birbirinden farklı projelerle büyük bir gelişim gösterdi. 10 yılda 936 projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni projeler ile Osmangazi'ye yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor.

Temel Karadeniz: 5 yılda söz verdiğimiz tüm projeleri yaptık!

5 sene boyunca söz verdikleri tüm projeleri hayata geçirdiklerini söyleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, ilçede hayata geçireceği vizyon projeleri anlattı.

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Gaziantep'e metro ve millet bahçesi müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterilen Fatma Şahin, Yükselen Gaziantep Vizyon Projeleri'ni açıkladı. Projeler arasında metro ve millet bahçesi de var...

Rize Çay Çarşısı'nda son durum!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ın vizyon projeleri arasında yer alan Çay Çarşısı'nda çalışmalar devam ediyor...

Adana’nın vizyon projeleri ATO Meclisi’nde!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Ticaret Odası’nın düzenlediği 11. Meclis Toplantısı’nda Adana'nın vizyon projelerini anlattı...

Osmangazi Belediyesi'nden Bursa için yeni projeler!

Hayata geçirdiği vizyon projelerle Bursa’ya değer katan Osmangazi Belediyesi, yeni projeler için düğmeye bastı.

Osmangazi vizyon projeleri Haberi

Osmangazi vizyon projeleri

Osmangazi'de dev kentsel dönüşüm projesi start aldı. Yalnızca ilçenin değil, Bursa'nın dönüşümüne öncülük edecek vizyon projelerden biri olan Kentsel Dönüşüm; kentin yapılaşma sorununa çözüm üretmek, tarihi değerlerini koruyarak yeni ve modern yaşam alanları oluşturmak amacıyla Soğanlı etabıyla başladı. Projenin birinci etabı sayılan Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesine, 128 milyon TL'lik kaynak aktarıldı. 


Nisan 2011'de kurdukları Şehircüik Akademisi ile Türkiye'nin master plan hazırlayan ilk ve tek belediyesi olduklarını vurgulayan Osmangazi Belediyesi Başkanı Mustafa Dündar, "Osmangazi sadece tek bir yönde veya alanda değil topyekun bir gelişme içerisinde. Amacımız sağlıklı, modern veyaşanabilir bir şehir inşa etmek. Osmangazi'nin Türkiye'nin parlayan yıldızı olması için çalışıyoruz. Bu doğrultuda eğitimden, spora, ulaşımdan kültür sanata, sağlıktan sosyal belediyeciliğe kadar her alanda çalışmalar yürütüyoruz" dedi. 


Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinin, Bursa'da kentsel...