24 / 05 / 2024

Osmaniye ayngın

Osmaniye ayngın

Kadirli ilçesinde, Toprak Mahsulleri Ofisi'ne (TMO) ait ambarda çıkan yangın, zarara yol açtı. Çatı katında başlayarak ambarın tamamına yayılan yangına itfaiye ve orman işletme müdürlüğü ekipleri müdahale etti.

Kadıköy Osmaniye'deki rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kadıköy Osmaniye Mahallesi 627 Ada (Eski 7 Parsel) Yeni42, 43, 44 Parseller İle Bir Kısım Tescil Dışı Alanı İçeren Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıda...

TOKİ'den 'Osmaniye'deki konutların açık artırma ile satıldığı' iddiaları için açıklama geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 05 Şubat 2024 tarihinde bazı yayın organlarında yayınlanan “TOKİ, Osmaniye'de konutları açık artırma ile sattı!" başlıklı haber ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Osmaniye’de 105 kişiye mezar olan Bilge Sitesi’nin 4 sanığının yargılanmasına başlandı!

Osmaniye'de 6 Şubat deprem felaketinde yıkılan, 105 kişinin hayatını kaybettiği ve 6 kişinin yaralandığı Bilge Sitesi'nin müteahhitleri Mustafa İpek ve Faruk Pilge ve bunun yanı sıra, fenni mesulleri Ayhan Gedik ve Haluk Koç'un yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.

Osmaniye Valisi Yılmaz'dan deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddialarına ilişkin açıklama!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in şehirdeki kalıcı deprem konutlarının inşaatının yavaş ilerlediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz'ın o açıklamaları...

Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'deki kalıcı konutların inşaatına bu ay başlanıyor. İşte ayrıntılar...

Osmaniye Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Osmaniye Raufbey Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.  

Osmaniye Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Osmaniye Millet Bahçesi ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Osmaniye Yaverpaşa 604 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Yaverpaşa Mahallesi 604 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi bugün!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Osmaniye Bahçe orta gelir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe orta gelir grubu projesi için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

TOKİ Osmaniye Bahçe alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Osmaniye Bahçe alt gelir grubu projesinde başvurular bugün sona eriyor.

Osmaniye için acele kamulaştırma kararı!

Osmaniye sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Osmaniye ayngın Haberi

Osmaniye ayngın

Edinilen bilgiye göre, Cengiz Topel Mahallesi'nde TMO'ya ait 2 ambarda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çatı katında başlayarak ambarın tamamına yayılan yangına itfaiye ve orman işletme müdürlüğü ekipleri müdahale etti.


Bazı vatandaşlar da alevlerin, ambar yakınındaki evlerine sıçramaması için hortum kullanarak yangına su sıktı.


Söndürülen yangın, biri boş, diğerinde masa ve sandalye bulunan ambarda zarara neden oldu.


TMO Osmaniye Ajans Müdürü Yılmaz Ulaş, Belediye Başkanı Ömer Tarhan ile İlçe Emniyet Müdürü Ruhi Dinçer, olay yerinde yetkililerden bilgi aldı.


Yangının çıkış nedeni...