07 / 05 / 2024

Osmaniye Düziçi Eğitim Köyü

Osmaniye Düziçi Eğitim Köyü

Dünyaca ünlü Haruniye Kaplıcalarına yürüyüş mesafesinde olan 110 dönümlük çamlık orman arasındaki tesislerin eğitim köyüne dönüştürüleceğini ve burada özellikle başarılı ve maddi durumu yetersiz öğrencilerin kampa alınacağını söyledi.

MEB açıkladı! 850 öğrenciyi yurt dışına lisansüstü eğitim için burslu gönderecek...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), tarafından yapılan açıklama kapsamında, Türkiye'nin nitelikli insan kaynağı ihtiyacını karşılamak amacı ile 850 öğrenci, resmi burslu statüde lisansüstü öğrenim görmek üzere yurt dışına gönderileceğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Üniversite öğrencilerine 4 bin liralık eğitim desteği müjdesi! Başvurular başladı, kaçırmayın!

Yeni akademik dönemin başlaması ile beraber, eğitim desteği ödemeleri ile ilgili detaylar da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte belediyeler tarafından verilen eğitim desteği ile ilgili detaylar...

Yeni eğitim öğretim yılı için sil baştan düzenlemeler geliyor! Devamsızlığa af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 1 Eylül itibarıyla yeni eğitim öğretim yılı içn yeni düzenlemlerin yolda olduğunu açıkladı.  Devamsızlığa af yok, açık liseye geçişler zorlaşacak...

2027’ye kadar iş alanlarında en yüksek büyüme eğitim, tarım ve ticarette olacak!

Dünya Ekonomik Forumu’nun hazırladığı, ‘2023 İşlerin Geleceği Raporu’na göre, iş alanlarında 2027 yılına kadar en yüksek mutlak büyümenin eğitim, tarım ve dijital ticarette olacağı öngörülüyor.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin nereli? Hangi görevlerde bulundu? Nerede okudu?

Prof. Dr. Yusuf Tekin, kabinenin açıklanmasıyla beraber yeni dönemin Milli Eğitim Bakanı (MEB) oldu. Kabinede yer alacak isimlerin açıklanmasından sonra Prof. Dr. Tekin'in hayatı, eğitimi ve bulunduğu görevler gibi bilgiler merak konusu oldu.

Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri başvurularında yaş şartı değiştirildi! Hizmet süreleri de düzenlendi!

2023 yılında gerçekleştirilecek Polis Meslek Eğitim Merkezi başvurularında yaş şartı ve hizmet süreleri düzenlendi. İşte ayrıntılar...

İŞKUR'dan eğitim alanlar dikkat ! Açıklama bakanlıktan geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR), işbaşı yapmak için eğitim programlarından faydalanan öğrencilere yaptığı günlük ödemeyi 327 TL'ye çıkardı.

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Protect Environmental Eğitim Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omer M.A.K. tarafından kuruldu.

TOKİ'den Osmaniye Düziçi'ne 160 konut ve 10 dükkanlık yeni proje!

Dar gelirlileri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye Düziçi projesinin ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ Osmaniye Düziçi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Düziçi’nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Düziçi’nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Düziçi sosyal konut projesi

Four Seasons Otomotiv Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Four Seasons Otomotiv Eğitim Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Housa Fatah tarafından kuruldu.

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

Türkiye İMSAD, Yeşil Mutabakat’a hazırlık için özel eğitim programı başlattı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Türkiye İMSAD, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Yeşil Mutabakat’a hazırlık amaçlı olarak üyelerine özel eğitim programı için düğmeye bastı.

Osmaniye Düziçi Eğitim Köyü Haberi

Osmaniye Düziçi Eğitim Köyü

Düziçi Belediyesi'nin tüm imkanlarını seferber ederek kamp alanının alt yapı ve üst yapı eksiklerini tamamlamak için 100 kişilik ekiple işe koyulduklarını söyleyen Başkan Ökkeş Namlı, "Tüm eksiklikler kısa zamanda giderilecek ve eğitim köyü mayıs ayında açılacaktır" dedi. Başkan Ökkeş Namlı, öğretmen ve öğrenci başvurularının alınmaya başlandığını, eğitim köyü ile ilgili her türlü bilgiye 'azizsancaregitimkoyu. net' ile 0 850 346 57 47 no'lu tesis numarasından ulaşılabileceğini ifade etti. 


Sabah...