05 / 05 / 2024

Osmaniye yağış

Osmaniye yağış

Kent merkezinde bazı meydan ve yollar trafiğe kapatılırken araç ve sürücüler yollarda mahsur kaldı. TOKİ konutları ve Fakuşağı Mahallesi'nde zemin kattaki bazı ev ve bahçelerde su baskınları yaşandı.

Meteoroloji hafta sonu için uyardı! Yurt geneline kuvvetli yağış ve kar yağışı geliyor...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklama kapsamında, yağışların akşam saatlerinden sonra belirtilen bölgelerde Kahramanmaraş, Osmaniye, Malatya, Adıyaman ve Elazığ çevreleri ile Gaziantep'in doğusunda etkili olacağı tahmin edilmektedir. İşte haberin detayları...

Osmaniye'de afetzede esnaflar için yapılan iş yerlerinin teslimleri başladı!

Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde işletmeleri yıkılan ya da hasar gören esnaf için planlanan 95 prefabrik iş yerinden tamamlanmış olan 65 tanesinin teslimlerine başlandı.

Ayçiçeği ekim alanları genişliyor! Borsalarda yağlık ayçiçek fiyatları ne kadar oldu? Çiftçiler dikkat! 

Osmaniye'de çiftçilere sağlanan desteklerle beraber ayçiçeği ekim alanları genişliyor. Peki borsalarda yağlık ayçiçek fiyatları ne kadar oldu? Çiftçiler dikkat! İşte yağlık ayçiçek 29 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Bahçelievler Osmaniye Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bahçelievler ilçesi, Osmaniye Mahallesi, 222 ada, 43 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Osmaniye'de 7 bin 100 kalıcı konutun projesi hazır!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen Osmaniye'de, evleri yıkılan ya da ağır hasar gören vatandaşlar için 7 bin 100 konutun projesinin hazır olduğu açıklandı.

Bakırköy Osmaniye 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, Bakırköy ilçesi, Osmaniye Mahallesi, 671 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Bakırköy Osmaniye Mahallesi 1/1000 ve 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Bakırköy ilçesi, Osmaniye Mahallesi, 267 ada, 134, 149 ve 165 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Güngören Osmaniye Mahallesi imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Osmaniye Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Osmaniye’de inşaattan düşen işçi öldü!

Osmaniye Alibeyli Mahallesi'nde yer alan inşaatın 10. katında çalıştığı sırada dengesini kaybederek düşen Suriyeli Hösem Elturku yaşamını yitirdi.

Osmaniye'de inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti! 

Osmaniye'de 30 yaşındaki Suriyeli Hösem Elturku, çalıştığı 10 katlı inşaatın en üst katından düştü. Elturku, olay yerinde hayatını kaybetti...

Bakırköy Osmaniye kentsel dönüşüm başlayacak!

Bakan Kurum, 5 yıllık süreçte Bakırköy'deki Osmaniye Mahallesi'ni sağlam, güvenilir, içinde yaşanabilir sosyal donatı imkanları olan kentsel dönüşüm projesine tabi tutmak istediklerini söyledi...

Osmaniye'de 50 ev hasar gördü, 10 ev boşaltıldı!

Osmaniye Kadirli'de etkili olan sağanak yağışın ardından oluşan heyelanlar sonucunda Kadirli-Andırın kara yolu ulaşıma kapandı. İlçedeki 50 ev zarar gördü, 10 ev heyelan riski nedeniyle boşaltıldı.

Bahçelievler Osmaniye turizm tesis alanı imar planı askıda!

Bahçelievler Osmaniye Mahallesi Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanlarına ilişkin itiraz imar planı askıya çıkarıldı.

Osmaniye yağış Haberi

Osmaniye yağış


Osmaniye'de pazar günü boyunca etkili olan sağnak yağışın ardından gece şiddetlenen yağmur sele neden oldu. 

Kent merkezinde bazı meydan ve yollar trafiğe kapatılırken araç ve sürücüler yollarda mahsur kaldı. TOKİ konutları ve Fakuşağı Mahallesi'nde zemin kattaki bazı ev ve bahçelerde su baskınları yaşandı. Su baskını nedeniyle mahsur kalanlar çevredekiler tarafından kurtarıldı. Osmaniye Beledlyesi'ne ait bir kamyonet, mahsur kalan bir aileyi kurtarma çalışmasından dönerken çamura saplandı. Araç yine olay bölgesindeki iş makineleri sayesinde çekilerek kurtarıldı. Sel ve su baskınının ardından bir otelin elektrik trafosunda patlama meydana geldi, yangın ihtimali nedeniyle otel boşatıldı. Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait TOMA ve panzerler mahsur kalan yurttaşları kurtarmak üzere hazır...