05 / 05 / 2024

Osmanlı İnşaat sosyal sorumluluk projeleri

Osmanlı İnşaat sosyal sorumluluk projeleri

Osmanlı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nuri Bakırcı kimdir? Osman Nuri Bakırcı'nın eğitim ve iş hayatı ile Osmanlı İnşaat'ın projeleri ile ilgili bilgiler bu haberde...

Sosyal medyada kira krizi tam gaz: Kiralarda yüzde 25 zam sınırı kalkarsa çok kişi evsiz kalır, sokakta kalır!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan kira anlaşmazlıkları, sosyal medyada sık sık gündeme geliyor. İnşaat Mühendisi mühendisyen isimli kullanıcı, kiralarda yüzde 25 zam sınırı kalkarsa ne olacağını sordu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

İnşaat halindeki yeni bina sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu! Eksikler ve hatalar şok etti!

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından inşaat halindeki yeni bir binanın görselini paylaştı. Paylaşıma resmen yorum yağdı, binadaki eksikler ve hatalar şok etti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Rusya'da sosyal konutların metrekare fiyatı yüzde 4 arttı!

Rusya İnşaat Bakanlığı’nın, sosyal yardım kapsamındaki konut alımları için belirlediği standart konut metrekare fiyatı 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren yüzde 4 arttı.

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı2 Yapı İnşaat Taahhüt Ve Turizm Limited Şirketi Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Can Durmuş tarafından kuruldu.

Yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu yayında!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu Woow!App kurucusu Bora Yiğit Şentürk ile uygulamayı ve yapı sektörünü masaya yatırdı. 

Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası için kamulaştırma talebi!

Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası geçtiğimiz günlerde 70 milyon TL'den satışa çıkarılmıştı. Satış kararını eleştiren İstanbul Gelişim Üniversitesi’nden Kültür Mirası Yönetimi Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi İlknur Türkoğlu, fabrikanın kamulaştırılması gerektiğini dile getirdi.

Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası satışa çıkarıldı!

İstanbul Küçükçekmece'de 19. yüzyılda inşa edilen Osmanlı'nın ilk kibrit fabrikası satışa çıkarıldı. Fabrika için 70 milyon TL bedel belirlendi. 

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadur Punar ve Faruk Çelik ortaklığında kuruldu.

Vera Sosyal Hizmetler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Sosyal Hizmetler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Doğan tarafından kuruldu.

Pendik Hayaltepe Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devan eden Pendik Belediyesi yeni bir sosyal tesisi daha Pendiklilere kazandırıyor. İnşaat çalışmaları büyük ölçüde tamamlanan Hayaltepe Sosyal Tesisi, eşsiz deniz manzarası ve havadar konumuyla misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Türkiye'nin Otomobili fabrikasının inşaat başlangıç töreni çok yakında!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, "Zemin Etütleri, ÇED Raporu, Teşvik Belgesi, İmar İzni, İnşaat Ruhsatı yükleniyor" ifadeleri ve "İnşaat Başlangıç Töreni" için "Çok yakında" ifadeleri kullanıldı...

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Miran Sosyal İnşaat Projeleri Tekstil Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Edip Aktar tarafından kuruldu.

Osmanlı İnşaat sosyal sorumluluk projeleri Haberi

Osmanlı İnşaat sosyal sorumluluk projeleri

Osman Nuri Bakırcı kimdir?

Osman Nuri Bakırcı, 1974 yılı Erzurum doğumlu. 1990 yılında müteahhitlik yaparak sektöre giren Osman Nuri Bakırcı, bugün Osmanlı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı.


Eğitimini Erzurum’da tamamladıktan sonra 1990 yılında İstanbul’a gelen Osman Nuri Bakırcı, 2004 yılına kadar müteahhitlik dışında farklı sektörlerde de görev aldı.


2009 yılında ise; gerçekleşen seçimlerde Bakırcı, DP’den İstanbul Beylikdüzü Belediye başkanı adayı olan Osman Nuri Bakırcı 1993 yılında, Osmanlı İnşaat’ı kurdu.


Konut projelerine Esenyurt, Beylikdüzü bölgelerinden başlayan Osmanlı İnşaat, sosyal sorumluluk projeleri ile de adından sıkça söz ettiriyor.


Osmanlı İnşaat sosyal sorumluluk projeleri..

Erzurum Atatürk Üniversitesi Ek Fakülte Binası

Esenyurt Osman Bakırcı İlköğretim Okulu

Esenyurt Mevlana Hacı İshak Bakırcı Cami

Esenyurt Nuriye Bakırcı İlköğretim Okulu

Mardin Büyükboğaziye Osman ve Nuriye Bakırcı Sağlık Ocağı

Mardin Osman Bakırcı İlköğretim Okulu

Mardin Kızıltepe İmam Hatip Lisesi

Kars Osman...