02 / 05 / 2024

Osmanlı Okulu temeli

Osmanlı Okulu temeli

Sadakataşı Derneğince, hayırsever bir iş adamının desteğiyle Sri Lanka'nın Kuzeybatısındaki Puttalam kentine bağlı El Aksa köyünde 50 öğrenci kapasiteli Osmanlı Okulu'nun temeli atıldı.

Koç Okulu Yeni Lise Binası'nın temeli atıldı! 

4 bin metrekarelik alanda inşa edilecek 65 derslikli bir öğrenim kompleksi olan Koç Okulu Yeni Lise Binası'nın temel atma işlemi gerçekleşti.

Antalya Serik'te yeni ana okulu binasının temeli atıldı!

Antalya Serik'te ihalesi tamamlanan yeni ana okulu binasının inşaatına başlandı. Okulda ayrıca güçlendirme çalışmaları da tamamlandı.

Esenyurt Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Esenyurt’ta inşaatına başlanan Eval İlk ve Ortaöğretim Okulu’nun temeli atıldı.

Ümraniye Can Gür İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

“Can Gür İlköğretim Okulu” nun temeli, 8 Haziran 2018 cuma günü, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, kamu protokolü ve Ümraniyelilerin yoğun katılımıyla görkemli bir törende atıldı. 

Sakarya Söğütlü Meslek Yüksek Okulu'nun temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Söğütlü Meslek Yüksek Okulu’nun temelini attı.

Sri Lanka'da Osmanlı Okulu'nun temeli atıldı!

Sadakataşı Derneğince, hayırsever bir iş adamının desteğiyle Sri Lanka'nın Kuzeybatısındaki Puttalam kentine bağlı El Aksa köyünde 50 öğrenci kapasiteli Osmanlı Okulu'nun temeli atıldı.

Manisa Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu Temmuz'da teslim!

Manisa'da inşa edilen Yüzbaşı Tevfik Bey İlköğretim Okulu'nda sona geliniyor. Tam 19 ay önce temeli atılan okulun Temmuz'da teslim edilmesi planlanıyor.

Bosna Hersek’teki Osmanlı camisi yeniden inşa edilecek!

1495'te Bosna Hersek'te inşa edilen Osmanlı camisi ''Arnaudija Camisi'' yeniden yapılacak. Banja Luka'da bulunan caminin temeli 22 Nisan'da atılacak.

Bursa Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu’nun temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından, yerinde yenilenecek olan Demirtaşpaşa İlköğretim Okulu’nun temeli düzenlenen törenle atıldı.

Osmanlı Halk Pazarı'nda 253 dükkânın anahtar teslimi yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi ve ATO’nun işbirliğiyle şubat ayında temeli atılan ve rekor bir hızla tamamlanan Osmanlı Halk Pazarı’ndaki 253 dükkânın anahtarları sahiplerine teslim edildi.

Ankara Osmanlı Halk Pazarı'nın inşaatı tamamlandı!

Geçtiğimiz Aralık ayında yanan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Ankara Ticaret Odası (ATO) işbirliğiyle Şubat ayında temeli atılarak yeniden yapımına başlanan Osmanlı Halk Pazarı'nın inşaatı tamamlandı, temizlik çalışmaları yapılıyor.

Bağcılar Hira Nur Camii’nin temeli atıldı!

Bağcılar, depreme dayanıklı yeni camii ve okul binalarına kavuşuyor. Merkez Mahallesi’nde Osmanlı mimarisinin özelliklerine uygun inşa edilecek olan Hira Nur Camii’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Yozgat Yeni Çeltek İlk ve Orta Okulu inşaatında çalışmalar ne durumda?

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun'un Yozgat'a kazandırdığı eğitim yatırımlarından, Sorgun İlçesi'nde geçtiğimiz yıl temeli atılan 'Yeni Çeltek İlk ve Orta Okulu' inşaatında sona gelindi.

Osmanlı Okulu temeli Haberi

Osmanlı Okulu temeli

Sri Lanka'da Müslümanların yaşadığı köyde Osmanlı Okulunun temeli törenle atıldı.


Sadakataşı Derneğince, hayırsever bir iş adamının desteğiyle Sri Lanka'nın Kuzeybatısındaki Puttalam kentine bağlı El Aksa köyünde yaptırılan 50 öğrenci kapasiteli iki derslikli okulun ilk harcı, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Sadakataşı Derneği Başkanı Kemal Özdal, gazeteci-yazar Adem Özköse ve Türkiye'den gelen bazı yardımseverler tarafından yerleştirildi. 


Yaklaşık 100 metrekare alana yapılacak olan ve 4 ayda bitmesi planlanan okula "Osmanlı Okulu" adı verildi. Yaklaşık 120 bin liraya mal olacağı tahmin edilen okul binasında verilecek eğitimden sadece ihtiyaç sahibi çocuklar yararlanacak.


Okulun hizmete açılmasıyla müfredata uygun İslami eğitimlerin de verileceği proje vesilesiyle, küçük yaştaki çocukların Kur'an-ı Kerim öğrenmelerinin sağlaması, İslami eğitim ile çocukların topluma faydalı bireyler haline getirilmesi, çocukların fizik, ruhsal, manevi ve ahlaki...