02 / 05 / 2024

ostim ekopark teknoloji geliştirme bölgesi

ostim ekopark teknoloji geliştirme bölgesi

Ankara Yenimahalle Ostim Ekopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi Ostim OSB 42709 ada 1 ve 2 sayılı parseller ve 42710 ada 2 ve 4 sayılı parsellere ait 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişiklikleri askıda...

Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kuruluyor!

Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Kurulmasına Dair Kanun Tasarısı, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonunda kabul edildi. Komisyonda ayrıca Ankara'da "Ostim Teknik Üniversitesi" kurulmasına ilişkin tasarının kabulüne de karar verildi.

Batı Hayat Konutları 3 ne zaman teslim?

Batı Hayat Konutları 3 projesi 35 adet daireden oluşuyor. Konut alanlarının 157 metrekareden başladığı proje Ostim Ekopark'ın karşısında bulunuyor. Peki Batı Hayat Konutları 3 ne zaman teslim?

Ostim Ekopark imar planı değişikliği askıda!

Ankara Yenimahalle Ostim Ekopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi Ostim OSB 42709 ada 1 ve 2 sayılı parseller ve 42710 ada 2 ve 4 sayılı parsellere ait 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişiklikleri askıda...

Ankara Ostim Ekopark Bölgesi imar planı askıda!

Ankara Ostim Ekopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi imar planı değişikliği askıya çıkarıldı. Askı ilanı bugün Resmi Gazete'de yayımlandı.

Esenyurt Zübeyde Hanım İlkokulu Bilim ve Teknoloji Fuarı açıldı!

Esenyurt Zübeyde Hanım İlkokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu Bilim ve Teknoloji projeleri, Esenyurt Belediyesi Zübeyde Hanım Kapalı Spor Salonunda düzenlenen törenle sergilendi.

İnşaata yeni teknoloji getirene yatırımda destek geliyor!

Ekonomi yönetimi, İmar Kanunu'nda önemli bir düzenlemeye daha gidiyor. İmar Kanunu'ndaki düzenlemeyle, yeni teknoloji getiren yatırımlara destek geliyor. Sığınak ve otoparkı daraltana ise ceza yolda

Attelia Yapı Tasarım Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Attelia Yapı Tasarım Teknoloji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Tolga Cengiz tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

İnşaat projelerinde yeni teknoloji getirene destek geliyor!

Ekonomi yönetimi, İmar Kanunu'nda önemli bir düzenlemeye daha gidiyor. İmar Kanunu'ndaki düzenlemeyle, yeni teknoloji getiren yatırımlara destek geliyor. Sığınak ve otoparkı daraltana ise ceza yolda.

Türk Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi kurulması netleşti!

Türk-Japon Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nin kurulması netleşti. Eğitim alanındaki dev işbirliği hakkında bilgi veren Bakan Fikri Işık, “Üniversite İstanbul ve Kocaeli arasında, Bilişim Vadisi’nin yakınında inşa edilecek” dedi.

Teknoloji turizmi büyük ilgi görüyor!

Multimedya teknolojisiyle birlikte dijital dünyaya olan merak, bu alanda yeni bir turizm alanı açtı. İnsanlar artık tatil dönemlerinde teknoloji müzelerini, inovasyon merkezlerini gezer oldu.

İzmir Bilim ve Teknoloji Parkı imar planı askıda!

İzmir Menderes İlçesi, Tekeli Mahallesi İzmir Bilim ve Teknoloji Parkı Teknoloji Geliştirme Bölgesine ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 11 Mayıs'ta askıdan inecek...

3T Teknoloji Merkezi Bursa'da açıldı!

Dünyanın önemli teknoloji ve Ar-Ge oluşumları arasında yer alan RWTH Aachen Üniversitesi’nin 350 milyon euro’luk yıllık cirosu olan ITA araştırma merkezinin yüzde 100 iştiraki olan 3T Teknoloji Transfer Merkezi, Türkiye merkezini Bursa’da açtı.

Ütopya 4T İç Mimarlık Tasarım Teknoloji Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ütopya 4T İç Mimarlık Tasarım Teknoloji Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Ethem Ülker tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Mart'ta kuruldu.

ostim ekopark teknoloji geliştirme bölgesi Haberi

ostim ekopark teknoloji geliştirme bölgesi


4691 Sayılı Teknoloji Geliştirme Bölgeleri Kanunu’nun 4. Maddesi ve Uygulama Yönetmeliğinin 21. maddesi uyarınca Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğünce 09 Haziran 2015 tarihinde onaylanan Ostim Ekopark Teknoloji Geliştirme Bölgesi Ostim OSB 42709 ada 1 ve 2 sayılı parseller ve 42710 ada 2 ve 4 sayılı parsellere ait 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişiklikleri 3 Temmuz 2015 tarihinde askıya çıktı. İmar planı 3 Ağustos 2015 tarihinde askıya çıkacak.



İmar planı 1 için tıklayınız


İmar planı 2 için...