25 / 05 / 2024

otel denetim sonucu

otel denetim sonucu

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, yaz sezonunun açılmasıyla birlikle yerli ve yabancı turistlerin tatillerini en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak için son 6 oyda otellerde 3 bin 134 denetim yaptı.

AİHM'den depremde yıkılan Bayram Otel davası kararında şok detay!

9 Kasım 2011'de Van depreminde yıkılan Bayram Otel’de hayatını kaybeden 24 kişinin ailesinin AİHM'ye başvurusu sonucu açıklandı. 

Martı Otel İşletmeleri'nden denetim şirketi seçimi açıklaması!

Martı Otel İşletmeleri Anonim Şirketi, finansal raporlarının denetlenmesi için Bağımsız Denetim Şirketi olarak, Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

Trabzon'da otel yerine yeni imar planı!

YAPIMINA iş adamı Ali Uzunalioğlu tarafından 1994 yılında başlanan 5 yıldızlı otel inşaatı, Trabzon Belediyesinin arka kısımdaki vatandaşların itirazı sonucu 8 kat izni vermemesi nedeniyle 2000 yılında durdurulmuştu.

Trabzon'daki otel alanının yeni imar planı kabul edildi!

YAPIMINA iş adamı Ali Uzunalioğlu tarafından 1994 yılında başlanan 5 yıldızlı otel inşaatı, Trabzon Belediyesinin arka kısımdaki vatandaşların itirazı sonucu 8 kat izni vermemesi nedeniyle 2000 yılında durdurulmuştu...

Karatay Yapı Denetim Dedeman Otel'de bir araya geldi!

Dedeman Otel'de düzenlenen iftar programına Karatay Yapı Denetim ortakları Sibel Dursun, Mehmet Aktaş, İpek Yolu Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Tahir Şahin, CHP İl Başkam Bekir Yetiştirici ve bir çok sayıda davetli katıldı.

Martı Otel denetim raporlarını açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş., 01 Nisan 2014 - 31 Ocak 2015 Konsolide Mali Tablolar ve Özel Bağımsız Denetim Raporu'nu Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Burdur Susamlık Tepesi'ne otel yapımı İmar Komisyonu'nda!

Denetim Kurulu Raporu ve 2014 yılı Faaliyet Raporu'nun okunup oylandığı toplantıda, Susamlık Tepesi'ne otel yapılması için imar değişikliği, yeni kurulan İmar Komisyonu'na gönderildi.

Xanadu Otel Genel Müdürü Haluk Tüfekçi son yolculuğuna uğurlandı!

Antalya’da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden turizmci Haluk Tüfekçi toprağa verildi. Xanadu Otel Genel Müdürü ve OTİ Hotel’s Operasyon Direktörü Haluk Tüfekçi(60), son yolculuğuna uğurlandı..

Karatay Yapı Denetim, Dedeman Otel'de iftar yemeği verdi!

Karatay Yapı Denetim, çalışanlara ve inşaat sektöründe kendileri ile birlikte iş birliği yapan firmalara iftar yemeği verdi. Karatay Yapı Denetim ortakları Sibel Dursun ve Mehmet Aktaş'ın ev sahipliği yaptığı iftar yemeği Dedeman Otel'inde gerçekleşti...

Grand Efes Swiss Otel'in girişi kapatıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Grand Efes Swiss Otel'in Gaziosmanpaşa tarafındaki girişinin "keyfi" bir uygulamayla değil " "mahkeme kararı" sonucu kapatıldığını bildirdi. Grand Efes Swiss Otel'in kapısı geçtiğimiz gün kapatılmıştı...

Kıyılarda imara aykırı yapılar ay sonunda yıkılacak!

Kıyılarda imara aykırı yapılarda toplu yıkım, ay sonunda başlıyor. Denetim sonucu Bodrum’da 16, Antalya’da 10, Çeşme’de 3 tesis ya kısmen ya da tamamen yıkılacak...

İstanbul'da otelcilik yapan emlakçılara sıkı denetim geliyor!

İstanbul’da otelcilik yapan emlakçılara sıkı denetim geliyor. TYD Başkanı Turgut Gür, “İstanbul’da 20 bin yataklık bir kapasite emlakçılar tarafından, rezidans gibi yabancılara veriliyor. Ne otel ne pansiyon, bildiğiniz ev” dedi.

Sultanahmet'teki otel inşaatı için 51 akademisyenden Sultanahmet çağrısı!

Türkiyeli Bizans tarihi, sanat tarihi, arkeolojisi ve mimarisi uzmanları, Sultanahmet'teki otel inşaatı sonucu tarihi duvarların yok olmasını protesto etmek amacıyla 51 imzalı bir metin yayımladı.

otel denetim sonucu Haberi

otel denetim sonucu

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, yaz sezonunun açılmasıyla birlikle yerli ve yabancı turistlerin tatillerini en iyi şekilde geçirmelerini sağlamak için otel denetimlerini yoğunlaştırırken, son 6 oyda otellerde 3 bin 134 denetim yapıldı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, turizm tesislerinde zaman zamon ortaya çıkan gıda enfeksiyonu ve zehirlenme vakalarının önüne geçmek için Bakanlık tarafından son 6 ayda ötelere yönelik denetimler artırıldı. Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğünce hazırlanan rutin kontrol planı, ihbar, şüphe ve şikayetlere ilave olarak yaz sezonunun başlaması nedeniyle turizm tesislerinin yoğun olarak faaliyet gösterdiği illerde bulunan işletmelere denetimler sıklaştırılırken, taklit ve tağşiş yapılarak tüketicinin aldatılmasının engellenmesi ve sağlığa zararlı üretim yapan firmaların ürünlerinin tespit edilmesi amacıyla alkollü içecekler, bal, süt ürünleri, peynir, et ve et ürünleri gibi ürünler öncelikli...