04 / 05 / 2024

otel fiyatları ne durumda

otel fiyatları ne durumda

Rus turistin bu yıl krizle yüzde 30 düşmesi beklenirken, oluşacak boşluğun yerli turistle doldurulamaması otelcilerin uzun süre Avrupalı tur operatörlerine direnmesine karşın fiyatları yüzde 20 düşürmesine yol açtı.

Otel fiyatları ev ve odaların kaçak kiralanması sonucu düştü!

Türkiye’nin en fazla turist çeken şehri İstanbul’da konaklama sektörü zor durumda. Yatak arzı talep artış hızını aştı.

Tatilcilere eylül fırsatı!

Eylül 15’e kadar çok aşırı bir talep beklediklerini ifade eden Mika Tur Genel Müdürü Yardımcısı Onur Otruş, bu yıl toplam 450 bin kişinin tatilini planlamayı hedeflediklerini söyledi.

Otel fiyatları tavan yaptı, çadır ve karavana talep arttı! Karavan kiraları ne kadar 2024?

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne yükseltilmesinden sonra çadır ve karavanlara yönelik talepler de artış gösterdi. Sektör temsilcileri konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda taleplerdeki artışlarda otel fiyatlarının pahalılığının etkili olduğunu kaydetti.

Her bütçeye uygun tatil fırsatı! Günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Otel fiyatlarının şok edici fiyat artışını gören vatandaşlar, günlük karavan kiralama fiyatlarını araştırmaya başladı! Peki, günlük karavan kiralama fiyatları ne kadar? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Otel fiyatları yükselince karavana talep arttı! Karavan fiyatları ne kadar? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sıcak havaların da gelişiyle ve otel fiyatları yükselince karavanlara olan ilgi arttı! Peki, karavan fiyatları ne kadar? İşte Çekme Karavan ve Motokaravan 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

46 bin metrekare alanda hayata geçirilen Skyland İstanbul Seyrantepe projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanında meydana geliyor. Peki Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Oryapark İstanbul fiyatları ne kadar?

Oryataş İnşaat tarafından inşa edilen Oryapark İstanbul projesinde ofis, otel, rezidans ve alışveriş alanları yer alıyor. Projede ilk 4 ay aidatları Oryapark ödüyor. Peki Oryapark İstanbul fiyatları ne kadar?

Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Ege Yapı Group imzası ile hayata geçirilen Batışehir Konutları'nda 1+0'dan dubleks dairelere kadar farklı daire alternatiflerine yer veriliyor. Proje 3 etaptan oluşuyor. Peki Batışehir Bağcılar daire fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul daire fiyatları ne kadar?

İlk etap teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanan Concord İstanbul Rezidans'ta 50 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapabilmek mümkün. Peki Concord İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Vadi İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Vadi İstanbul Evleri'nde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks daireler bulunuyor. İşte Vadi İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

Kartal Manzara Adalar satış fiyatları ne kadar?

Manzara Adalar'da 975 tane daire yer alıyor. Tamamı peşin ya da banka kredisi ile ödemelerde yüzde 8 indirim yapılan Kartal Manzara Adalar satış fiyatları ne kadar?

Tema İstanbul fiyatları ne kadar?

İstanbul Halkalı - Atakent bölgesinde inşa edilen Tema İstanbul Konutları'nda banka kredisi ile yapılan ödemelerde 120 aya varan vade yapılabiliyor. Peki Tema İstanbul fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Eclipse Maslak projesi 2 kule olarak yükseliyor. Banka kredisi ile ödemelerin yapılabildiği projede 1+10'dan 4+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. Eclipse Maslak daire fiyatları ne kadar?

Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?

Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edilen Avrupa Konutları Kale Evleri'nde konutların maksimum büyüklükleri 210 metrekare olarak belirlendi. Peki Cevizlibağ Avrupa Konutları Kale fiyatları ne kadar?

Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

Metopol İstanbul'da yüzde 1 peşinatla ödeme yapılabiliyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Metropol İstanbul daire fiyatları ne kadar?

otel fiyatları ne durumda Haberi

otel fiyatları ne durumda

Ekonomik kriz içerisindeki Rus turist, Türk otelcileri kilitledi. Rusya’dan gelen turist sayısının yaz öncesi dönemde yüzde 30’a varan oranda düşmesi nedeniyle gözünü diğer pazarlara çeviren otel sektörü, Avrupalı tur operatörlerinden vurgun yedi. Operatörlerin, Rusya’dan beklenen 1 milyon turist açığını fırsat bilip yeni turist için yüzde 20’lere varan oranda indirim beklentisi turizmciyi son birkaç yılda bin bir emekle oluşturduğu fiyatın gerilemesine neden oldu. Bu yılı boş geçirmek istemeyen oteller, operatörlerin ‘Fiyat indirin’ çağrısına kulak verse de yine de tam dolulukları sağlayabileceğine kesin gözüyle bakılmıyor. Yabancı turist açığını yerli turistle kapatmaya soyunan sektör ise seçimlerin bitmesi, okulların kapanması ve ramazan döneminin geride kalmasını bekliyor.




DESTEKLERİN DEVAMI GELMELİ

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık, umutlarını son dakika rezervasyonlarına yönelttiklerini belirterek, “Özellikle Antalya’da yabancı...