21 / 05 / 2024

Otel projesi Süzerden yönetim Dedemandan

Otel projesi Süzerden yönetim Dedemandan

Dedeman ailesinin tanınmış üyelerinden Özlem Önal, Süzer Grubu’nun ABD’nin Miami kentinde inşa edeceği lüks otelin başına geçiyor. Önal’ın, geçtiğimiz günlerde şirket ortaklarıyla biraraya geldiği belirtiliyor.

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

TÜROB açıkladı! Türkiye'de zincir ve grup otel sayısı 67’ye kadar çıktı! 21'i ise yabancı grupların!

Otel zincir ve gruplarının Türkiye'ye turizm pazarına olan ilgisi artarak devam ediyor. Buna göre, Türkiye'de 46’sı yerli, 21’i yabancı olan zincir ve grup otellerdeki oda sayısı kapasitesi 157 bine çıktı.

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Beyoğlu'na 105 odalı yeni otel geliyor! 267 milyonluk yatırım için düğmeye basıldı!

Dia Otelcilik Turizm, Beyoğlu'ndaki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Söz konusu otel 267 milyon 762 bin TL'ye mal olacak.

ACR Otelcilik'ten Edirne'ye 224 milyonluk yatırım! Acar Novus otel için düğmeye bastı!

ACR Otelcilik Turizm İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti, "Acar Novus" otel projesi için harekete geçti. Şirket, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Kuşadası Beks Otel'in oda sayısı 320'ye çıkıyor!

Beks Çorap ve İç Giyim San. ve Tic. A.Ş., Aydın Kuşadası'ndaki Beks Otel Projesi'nin kapasite artışı için ÇED'e başvurdu. Proje 145 milyon 189 bin 120 TL'ye mal olacak.

Düzce Merkez'e 81 odalı otel geliyor! 58 milyon liraya mal olacak!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Hamidiye Mahallesi, D-100 Karayolu Üzeri Çoban Mevkii, 1285 Sok. No:3 adresinde Rasyotek insan Kaynakları Bilişim Anonim şirketine ait olan otel genişletilerek, 81 Odalı Otel İşletmeciliği yapılması planlanıyor. Söz konusu otel projesi 58 milyon liraya mal olacak.

Bağcılar'a 240 odalı yeni otel geliyor!

Gemini Makina İnşaat, Bağcılar'da 240 odalı otel inşa edecek. Çevresel Etki Değerlendirmesi sürecinin sona erdiği otel projesi 355 milyon 19 bin TL'ye mal olacak.

Başakşehir'de yeni AVM ve otel projesi için start verildi!

İsra Group İnşaat'ın imzasıyla hayata geçirilecek olan V Mall projesi için ÇED süreci başladı. Başakşehir'e yeni AVM ve otel geliyor....

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi! 130 milyon Euro'luk yatırımla!

Orka Otelleri'nden Marmaris, Fethiye, Sarıkamış ve İstanbul'a 4 yeni otel projesi geliyor. İşte ayrıntılar...

Otel yatırımlarında artış!

Türkiye Otelciler Birliği’nin (TÜROB) raporuna göre, 6 ayda toplam teşvik değeri 7 milyar 553 milyon TL olan 75 otel projesi için başvuruda bunuldu. İlk yarıda teşvik belgesi başvurularının parasal tutarı bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 640 arttı. Ayrıca proje sayısı yüzde 39, yatak kapa

Ali Sami Yen Otel projesi iptal mi edildi?

Ali Sami Yen Stadyumu'nun yer aldığı alanda bugün; 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidansların yer aldığı bir proje bulunuyor. Eskiden stadyum burada bulunurken; yan tarafında da bir Galatasaray Store mağazası mevcuttu. Buraya da Ali Sami Yen Oteli projesi yapılmıştı. Peki projede son durum ne?

Sianji Grup'tan Mısır'a resort otel projesi!

2 yıl önce yurt dışında yatırım yapmaya başlayan Sianji Well-Being Grup Yönetim Kurulu Başkanı Recai Çakır, Mısır'da 160 odalı bir wellbeing resort otelin yapılacağını açıkladı. 

Otel projesi Süzerden yönetim Dedemandan Haberi

Otel projesi Süzerden yönetim Dedemandan

Bir süre önce Dedeman otellerindeki hissesini devrettiği yolunda haberler çıkan ve renkli hayatıyla gündeme gelen Özlem Önal, Miami’de lüks otel projesinde yer alacak. Amerikan basınında yer alan haberlerde, Süzer Grubu’nun yanı sıra ABD’nin önemli emlak şirketlerinden ASRR Capital’in kurucuları Alex Sapir ve Rotem Rosen’in de ortak olduğu yeni otel projesinin yönetimini, Önal’ın üstleneceği belirtildi. 


Önal’ın, geçtiğimiz günlerde  Süzer Grubu Onursal Başkanı Mustafa Süzer ve İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer’le birlikte, geçtiğimiz günlerde ABD’li ortaklarla Miami’de biraraya geldiği kaydediliyor.


Okyanus kenarında ve pek çok lüks otelin yer aldığı bir bantta yer alan arsadaki bina yakında yıkılacak ve temeli eylülde atılacak.


Otelde, 80 oda bulunması öngörülüyor. Otelin üst katlarında 10 lüks rezidans dairesinin yer alması öngörülürken, otelin bir plajı ve çatısında da gösterişli...