19 / 05 / 2024

otelciler birliği toplantısı

otelciler birliği toplantısı

Vali Sebahattin Öztürk, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin, Antalya turizminin ve iş dünyasının duayenlerinden olan Erdal Tontu anısına, düzenlediği yemeğe katıldı. Yemekte Antalya protokolünden ve iş dünyasından isimler vardı

Avrupa Birliği'nden sürpriz para adımı! Uygulamama kararı alındı

Avrupa Birliği çok sıkı tuttuğu ekonomik mali kurallarını Rusya Ukrayna savaşı nedeniyle uygulamama kararı aldı. AB, pandemi döneminde başlattığı uygulamaya kaldığı yerden devam edecek. Birlik, kamu harcamalarını son dönemde oldukça yükseltmişti.

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği Statüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Karar!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği Statüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Karar bugünkü 31521 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mehmet Sekmen: Erzurum'u yeniden inşa ediyoruz!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Doğu Anadolu Belediyeler Birliği toplantısında Erzurum'u yeniden inşa edecek projelerin hayata geçeceğini açıkladı. 

Avrupa Birliği koronavirüs nedeniyle bütçe kurallarını askıya alıyor!

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeni ile üye ülkelerin kamu harcamalarını sınırlandıran kuralların askıya alınmasını teklif etti.

Bursa Belediyeler Birliği Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Bursa Belediyeler Birliği 2019 Çalışma Dönemi 1. Olağan Meclis toplantısı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı.

Adana Müteahhitler Birliği'nden Hüseyin Sözlü'ye destek!

Adana Müteahhitler Birliği tarafından Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü’ye destek olmak için bir toplantı gerçekleştirildi.

İstanbul İmar Yönetmeliği toplantısı 30 Haziran'da!

Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği Işığında İstanbul İmar Yönetmeliği toplantısı 30 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Türkiye Hazır Beton Birliği bir ilke imza attı!

Türkiye Hazır Beton Birliği, Beton Sürdürülebilirlik Konseyi “Sistem Operatörü”; Kalite Güvence Sistemi (KGS) de Beton Sürdürülebilirlik Konseyi “Belgelendirme Kuruluşu” olarak atandı

Kocaeli’de 3 tematik lise açılıyor!

Milli eğitim İl Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Gebze’de yapılan “Kocaeli Mesleki ve Teknik Eğitim-Sektör İşbirliği” toplantısını değerlendirirken Dilovası’nda 1, Gebze’de 2 tematik lise açılacağını söyledi.

Türkiye Belediyeler Birliği Ekim ayı toplantısı yapıldı!

Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) Ekim ayı olağan toplantısı, TBB ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın başkanlığında İstanbul'da yapıldı.

Re-Pıe ve Turkmall işbirliği basın toplantısı 13 Temmuz'da!

RE-PIE, Turkmall’a ait dört alışveriş merkezini gayrimenkul yatırım fonu kurmak suretiyle satın alacak.Re-Pıe ve Turkmall işbirliği basın toplantısı 13 Temmuz'da yapılacak.

Malatya Yamaç'ta Kentsel Dönüşüm Gerçeği toplantısı yapıldı!

CHP II Teşkilatı tarafından düzenlenen 'Kentsel Dönüşüm Gerçeği' toplantısı ile vatandaşlarla buluşan uzmanlar, sorun ve sıkıntıları dinledi.

Anahtar Proje, Torti Gallas işbirliği toplantısı 24 Şubat'ta!

Türkiye’de kentsel dönüşüm alanına getirdiği çözüm önerileriyle, sektörde kısa sürede öncü konuma gelen Anahtar Proje ve ABD’nin en büyük şehir planlama firması Torti Gallas işbirliğinin açıklanacağı toplantı 24 Şubat Çarşamba Günü gerçekleşecek.

otelciler birliği toplantısı Haberi

otelciler birliği toplantısı


Vali Sebahattin Öztürk, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nin, Antalya turizminin ve iş dünyasının duayenlerinden olan Erdal Tontu anısına, düzenlediği yemeğe katıldı. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeliği, Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği kurucu başkan yardımcılığı, Akdeniz Turistik Otel İşletmecileri Birliği başkan yardımcılığı gibi iş ve turizm dünyasında aktif görevlerde bulunan ve 2 Ağustos Cumartesi günü geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Catamaran Resort Hotel'in sahibi Erdal Tontu anısına düzenlenen yemekte Antalya protokolünden ve iş dünyasından çok sayıda isim yer aldı. 



Erdal Tontu'yu unutmadılar 

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman'ın ev sahipliği yaptığı anma töreni ve yemeğe Vali Sebahattin Öztürk'iin yanı sıra Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, 11 Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, EXPO Genel...