03 / 05 / 2024

Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Gazi Murat Şen

Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Gazi Murat Şen

Denizli, Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 4 - 7 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 8'inci Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı 'nda ziyaretçilere tanıtıldı.

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

İzmir'de öğrenci servis ücretleri ne kadar? İşte 2022 İzmir en yakın ve en uzak mesafe öğrenci servis ücretleri

Akaryakıta art arda gelen zamların ardından İzmir’de öğrenci servislerine de zam geldi. Otobüsçüler ve Umum Servis Araçları İşletmecileri Odası’nın talep ettiği yüzde 40’lık zam UKOME’de kabul edildi. İşte son gelen zammın ardından İzmir’de öğrenci servislerinin aylık ve yıllık ücretleri…

Taksim Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde kira krizi!

İstiklal Caddesi’nde bulunan Fransız Başkonsolosluğu ve Kültür Merkezi'nde binasındaki kafenin işletmecileri, başkonsolosluğun tahliye kararı için yargıya gitti. İşletmenin avukatı, tahliyenin Fransız demokrasisiyle uyuşmadığını dile getirdi. 

Büyükçekmece Belediyesi'nden kira ve ecrimisil ödemelerine taksit!

Büyükçekmece Belediye Meclisi, koronavirüs salgını sebebiyle faaliyeti durdurulan veya ekonomik olarak olumsuz etkilenen kiracı ve ecrimisil işletmecileri için kiraların taksitli ve faizsiz şekilde ödenmesi kararını aldı.

Otelciler belediyelerden vergi ve harçların ertelenmesini istedi!

Türkiye Otelciler Birliği'nce üyelerinin yer aldığı şehirlerin belediyelerine ve İstanbul’daki ilçe belediyelerine yazı gönderilerek, belediye harç ve vergi ödemelerinin üç ay ertelenmesi çağrısı yaptı.

Murat Şen: Günlük kiralık evler turizme darbe vuruyor!

Denizli Turistik Otel ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen, oteller açısından haksız rekabet, devlet açısından da büyük bir vergi kaybına neden olan günlük kiralık evler sorununa çözüm beklediklerini söyledi.

Ankapark turizmi canlandıracak!

Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Birol Akman, AOÇ'de yapımı devam eden Ankapark'ın, otelciler ve turizmcilerin de umudu olduğunu söyledi. Akman, "Proje tamamlandığında Ankara'nın, yerli turistin akınına uğramasını umuyoruz" dedi.

Ege ve Akdeniz sahillerinde bin 300 otel satılıyor!

Avrupa'dan da güvenlik gerekçesiyle rezervasyon iptallerinin artması, turizmciyi iflasın eşiğine getirdi. Bankalara yüklü miktarlarda borcu olan otelciler, tesislerini satmaya başladı. Ege ve Akdeniz sahillerinde toplam 1300 otel satılığa çıkarıldı.

Turizmin geleceği Kuşadası'nda masaya yatırıldı!

Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği (KODER) tarafından "2016’da Turizmde Bizi Neler Bekliyor?" konulu panel düzenlendi, panele Aydın Vali Yardımcısı Mustafa Ayhan ve Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy da katıldı...

Mersin'de turizm 12 ay canlı olacak!

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, Mersin'in kış turizminde ön plana çıkması için Karboğazı'nın biran önce turizme kazandırılması gerektiğini söyledi.

Karboğazı turizme kazandırılmalı!

Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Murat Demir, Turizm Bakanlığı tarafından turizm alanı ilan edilen Karboğazı'nın kış turizmi açısından Mersin için bir şans olduğunu söyledi.

Otellerdeki yıllık maliyet artışı yüzde 12,68 oldu!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nce (AKTOB), konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışının yüzde 12,68 olduğu bildirildi.

Otellerde maliyet artışı yüzde 12,86 oldu!

Konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışı yüzde 12,68 oldu. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği'nce (AKTOB), konaklama tesislerindeki yıllık maliyet artışının yüzde 12,68 olduğu bildirildi.

Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Gazi Murat Şen Haberi

Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Gazi Murat Şen

İzmir'de düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı'nda GEKA'nın desteği ile Denizli, Otelciler ve İşletmecileri Derneği Başkanı Gazi Murat Şen, Denizli standının fuarda... Denizli, Türkiye'nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olan 4-7 Aralık tarihleri arasında düzenlenen 8'inci Travel Turkey İzmir Turizm Fuar'ında tanıtıldı. Fuara Denizli Valisi Şükrü Koeatepe, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Pamukkale TÜRSAB BYK Başkanı Turan Köseoğlu, Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen ve demek üyeleri, çok sayıda turizm seyahat acente sahibi ile konaklama sektörü temsilcileri katıldı. 


Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Gazi Murat Şen "Travel Turkey Fuarı'na GEKA'nın katkıları ile Aydın ve Muğla illeri de stant açtı. Denizli Turistik en çok ziyaret edilen stantlardan birisi olduğunu söyledi. 


Denizli, Aydın,...