06 / 05 / 2024

otelin tepesinde unutulan vinç ankara

otelin tepesinde unutulan vinç ankara

Çankaya ilçesinde yapımı 14 yıl süren 35 katlı otelin tepesinde unutulan vinç, Cumhurbaşkanı Gül’ün 2010’daki talebinin ardından söküm aşamasına geldi. 4 gün önce 500 tonluk mobil vinç 150 bin dolara otelin yanına kuruldu...

Kazlıçeşme sahile 65.2 milyon TL'lik yeni otel geliyor! 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor!

Çelikoğlu Otelcilik'in İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme sahilde hayata geçireceği 112 odalı otelin inşaatı resmen başlıyor. Söz konusu otel projesi 65 milyon 270 bin TL'ye mal olacak.

Bilek Otel kapasite artışı için başvuru yapıldı! Kağıthane'deki otelin oda sayısı 222'ye çıkarılacak!

Bilek Turizm Madencilik İnşaat şirketi, "Bilek Otel" işletmesinin kapasite artışı için başvuru yaptı. İstanbul Kağıthane'de yer alan otelin toplam bedeli 60.272.546,2 TL olarak belirlendi.

Unutulan borçlar başınızı ağrıtabilir! Hemen e-devletten bakın!

Unutulan borçlar başınızı şişirebilir. Böyle bir durumla karşılaşmamak için hemen e-devlet kapısından kontrol edin. İşte detaylar!

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve üç yöneticisi tutuklandı!

Adıyaman'da depremde yıkılan İsias Otelin sahibi ve yöneticisi Ahmet, Mehmet Fatih ve Efe Bozkurt mahkeme tarafından tutuklandı. İşte detaylar...

Unutulan rapor parası nasıl alınır?

Rapor parası her çalışanın aklını kurcalayan bir konudur. Raporu yazılan ancak unutulan rapor parası pek çok kişinin kafasını kurcalamaktadır. İşte bu konuya dair detaylar!

Bodrum'daki bir otelin Bakan Ersoy tarafından satın alındığı iddiası TBMM'de!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelin Bakan tarafından satın alındığı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çambaşı Yaylası'ndaki 80 odalı otelin kaba inşaatı tamamlandı!

Ordu'nun 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası'nın, yürütülen çalışmalarla Türkiye'nin önde gelen turistik merkezlerinden biri haline gelmesi amaçlanıyor. Bölgede kaba inşaatı tamamlanan 80 odalı, 120 yataklı otelin gelecek sezon açılması hedefleniyor.

Ordu'da Büyükkaya tepesindeki otel inşaatına çevrecilerden tepki!

Ordu'nun Gülyalı Kestane köyünde eski Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ile eski Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen tarafından verilen izinle köydeki Büyükkaya tepesinde yapılan otelin inşaatı devam ediyor...

Antalya’daki iki otelin kaçak kısımları yıkıldı!

Antalya Kemer’de iki otelin imara aykırı olarak inşa edilen kısımları yıkıldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu yaptığı açıklamada, imara uygun olmayan yapılaşmalara izin vermeyeceklerini söyledi.

Bodrum'da 1.611 konut ve 4 otelin inşaatı durduruldu!

Kıyı ve koylardaki kaçak yapılaşmalara dikkat çeken Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Bodrum'da 1611 konut ve 4 otelin inşaatı durduruldu" dedi.

Manavgatlı vatandaşlar 5 yıldızlı otelin tesislerini yıktı!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 5 yıldızlı otelin günübirlik alanı işgal ettiğini iddia eden, aralarında muhtarların da olduğu 5 mahalleden yaklaşık 100 kişi otele ait tesisleri yıktı.

Kıbrıs'ta kaçak otelin yıkımı yargıya taşındı!

Kıbrıs'ta faaliyet gösteren Kaya Grup'un Karaoğlanoğlu’ndaki eski Zeyko Yağ Fabrikası’nın yerine inşa ettiği otelin son katının yıkılması kararına uyulmadı. Dün yargı süreci başlatıldı.

Ordu'da unutulan araziden çevre yolu geçti!

Ordu’da 1993 yılında uzun vadede ortaya çıkabilecek trafik sorununa çare olması amacıyla imar planına dahil edilmesine ve bulvar yolu olarak tescillenmesine rağmen 23 yıl boyunca unutulan çorak arazi çevre yolu oldu.

otelin tepesinde unutulan vinç ankara Haberi

otelin tepesinde unutulan vinç ankara

Çankaya ilçesinde yapımı 14 yıl süren 35 katlı otelin tepesinde unutulan vinç, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 2010’daki talebinin ardından söküm aşamasına geldi.


Gül’ün talebi, Ankara Valiliği tarafından Çankaya Belediyesi’ne iletildi. Belediye, vincin söküm işlemi için ihaleye çıktı. İhalenin tamamlanmasın ardından 4 gün önce 500 tonluk mobil vinç 150 bin dolara otelin yanına kuruldu.


Emek Grup Kule Vinç teknisyeni Ahmet Köksal, vincin demir ve elektrik aksanında bir sıkıntı olmadığını söyleyerek, “Rüzgar ve hava şartları el verirse yarın saat 10.00 itibariyle işlemlere başlayacağız. Mobil vincin ayaklarında bir sıkıntı çıkmazsa 5-6 saat içerisinde indirmeyi hedefliyoruz. Parçalar yere indiği takdirde 2 gün içerisinde parçaları aktaracağız” diye konuştu.


Vincin yüksekliğinin 137 metre olduğunu ifade eden Köksal, şunları söyledi:


“Yerden yüksekliği 137 metre. Kule vincin alabileceğimiz açıda 150 metreyi buluyor....