25 / 07 / 2024

Oteller artık rezidans AVM ve ofisle geliyor

Oteller artık rezidans AVM ve ofisle geliyor

Birbiri ardına hayata geçirilen karma projeler, otel yatırımlarının da yeni çekim merkezi oldu. Ofis, AVM, rezidans ve otel karmasından oluşan projelerin sayısında önemli bir artış söz konusu.

‘Tepetaklak Ev’ artık İstanbul’da!

Ankara ve Antalya’daki ‘Tepetaklak Ev’ artık İstanbul’da. 75 metrekare olan ters evin 2 odası 1 salonu bulunuyor.

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

Gayrimenkul sektöründe artık hayal değil, gerçekler satıyor!

Gayrimenkul sektörünü değerlendiren Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, "Gayrimenkul sektöründe artık hayal değil, gerçekler satıyor. Lansmana çık satış yap dönemi bitti” dedi..

Tapuda biyometrik fotoğraf artık mümkün!

Yaplan düzenleme ile artık tapu işlemlerinde biyometrik fotoğraflar da kullanılabilecek. Özelmacıklı, "Tapu dairelerinde yapılan işlemlerde vesikalık fotoğrafın yanı sıra artık biyometrik fotoğrafta kullanılabilecek." dedi..

Kale ürünleri artık Hepsiburada’da!

Türkiye'de seramik sektöründe hizmet veren Kaleseramik'in ürünleri artık Hepsiburada’da satışa sunuluyor.

Artık plansız, kontrolsüz, projesiz bina yapma imkanı yok!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybedenleri anarak, "Artık plansız, kontrolsüz, projesiz bir bina yapma imkanı yok. O konuda taviz vermiyoruz."

Ankara'da 1+0 daire artık yasak!

Ankara'nın yeni imar yönetmeliğine göre artık 1+0 stüdyo daireler yasalandı. Yeni imar yönetmeliği Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından hazırlandı...

Yeni Havalimanı artık Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın inişini bekliyor!

Çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü Yeni Havalimanı artık Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın inişini bekliyor. Öte yandan havalimanının yeni reklam filmi de İGA tarafından yayınlandı..

Yamaç Sağlık Rezidansı'nda 10 yıl kira garantisi!

Konut, bakım evi ve hastane olmak üzere 3 konseptteki Yamaç Sağlık Rezidans, konut sakinlerine de kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor. 

Kentsel dönüşümde artık markalar konuşuyor!

İnşaat sektörü, rekabetin yoğun olduğu bir dönemde satışlarda zorlu günler yaşıyor. Bu süreçte ise artık markalar konuşuyor. Tahincioğlu'ndan DKY İnşaat'a kadar birçok şirket, yarattıkları markalarla özellikle kentsel dönüşümden pay almaya çalışıyor

İlhan Erdal: Rezidans konforu insanlara cazip geliyor!

Türkiye’de son zamanlarda konut anlayışında değişiklikler yaşandığını belirten İlhan Erdal “Artık rezidans kavramının şekillendiği bir dönem içerisindeyiz. Rezidans hayatının konforu insanlara daha cazip geliyor” diye konuştu.

Ant Yapı'dan 5 yıldızlı sağlık rezidansı: Antwell!

Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı sağlık rezidansı olma özelliğini taşıyan Antwell, EQ Dergisi'nde yer aldı..

İBB'den "Kaçak katlar artık yasal" haberine açıklama!

İBB, geçtiğimiz günlerde Hürriyet Gazetesi'nde "Kaçak katlar artık yasal" başlığı ile yayınlanan haberle ilgili kamuoyu açıklaması yaptı. 

Oteller artık rezidans AVM ve ofisle geliyor Haberi

Oteller artık rezidans AVM ve ofisle geliyor

Birbiri ardına hayata geçirilen karma projeler, otel yatırımlarının da yeni çekim merkezi oldu. Ofis, AVM, rezidans ve otel karmasından oluşan projelerin sayısında önemli bir artış söz konusu. İstanbul’dan Zonguldak’a Türkiye’nin çeşitli kentlerinde hayat bulan karma projeler, 4 ve 5 yıldızlı otel yatırımları ile taçlandırılıyor. Türkiye çapındaki karma projelerde toplam 29 otel yükseliyor.


Türkiye’de ekonomik gelişmelere paralel olarak insanların yaşam standartlarının değişmesi gayrimenkul ve otel yatırımlarına da yansıyor. İnsanlar artık ofisten AVM’ye, otelden rezidansa birçok işlevi tek avluda toplayan projeleri tercih ediyor. Bu trendin etkisi ile de geçmişte AVM, ofis, rezidans ve otel projeleri birbirinden bağımsız yapılırken artık karma proje şemsiyesi altında birleşiyor.


Bu eğilim ilk önce İstanbul’daki projelerde başladı. Son yılların gayrimenkul akımlarından, içinde konutu, ofisi, AVM’yi barındıran ve adı karma...