02 / 05 / 2024

Otis

Otis

OTİS Türkiye'nin 7 metreyi 1 saniyede katederek 'Türkiye'nin en hızlı asansörü' unvanını elde eden asansörleri, 'Akıllı Yolcu Yönlendirme' sistemiyle de binadaki trafik akışını en pratik şekilde sağlıyor.

Otis, Türkiye’nin en hızlı asansörünü kurdu!

Otis Türkiye; Zorlu Gayrimenkul’ün projesi Levent 199 için dizayn ettiği ‘hızlı’, ‘akıllı’ ve ‘çift katlı’ asansör sistemi ile bir ilke daha imza attı.

Otis’ten, güvenli asansör kullanımı için 12 öneri!

Dünyanın ve Türkiye’nin lider asansör markası Otis, asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yolları her geçen gün daha sık kullanmaya başlayan çocukların güvenliği için uyulması gereken 12 temel kuralı açıkladı.

Otis'in Zorlu Tower için ürettiği asansörlerin hızı saniyede 7 metreye ulaşıyor!

Otis, Zorlu Tower için Türkiye'nin ilk çift katlı asansörlerini üretti. Bu asansörlerin hızı saniyede 7 metreye ulaşıyor. Bora Gülan, Beylikdüzü fabrikasına 15 milyon dolarlık yeni yatırım yaptıklarını söyledi.

Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile anlaşıldı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile sözleşme imzalandı.

OTIS, Adana Gayrimenkul Fuarı’nda tek asansör firması oldu!

Otis, Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda asansör sektöründen tek katılımcısı oldu. Otis Türkiye, ‘Gen2’ kayış sistemli, makine dairesiz asansörlerini tanıttı.

Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Güney Avrupa bölgesinin JDE Proje Müdürü oldu!

Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Güney Avrupa ve Türkiye Bölgesi'nin JDE Proje Müdürü oldu. Aksu, sorumlu olduğu bölgedeki tüm JDE faaliyetlerini koordine edecek..

Otis Türkiye mimarların yaratıcılıklarına hitap ediyor!

Dünyada ve Türkiye’de prestijli yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi asansörleri tercih ediyor.

Deprem yönetmeliğine uygun binalardaki asansörler daha güvenli!

Asansör sektörünün öncü firması Otis Türkiye, deprem kuşağında yer alan Türkiye’da daha güvenli asansörlere sahip olunması için binaların deprem yönetmeliğine göre inşa edilmesi gerektiğine dikkat çekti.

Otis Türkiye, ‘Fabrika Emniyet Günü’nde farkındalık yarattı!

Otis Türkiye, İstanbul’daki asansör ve yürüyen merdiven fabrikasında gerçekleştirilen ‘Emniyet Günü’ne, çalışanların eş ve çocuklarını davet ederek emniyet konusunda farkındalık yarattı.

Levent Ferko Signature, Otis’i tercih etti!

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Skyland İstanbul Otis Türkiye ile yükseliyor!

Eryapı tarafınfan inşa edilen Skyland İstanbul’un asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol üniteleri Otis Türkiye tarafından inşa ediliyor.

Çorlu Golden Life’ın asansörleri Otis’ten!

Otis Türkiye, yenilikçi asansörleriyle konut sektörünün de beklentilerini karşılıyor. Otis Türkiye, Çorlu’nun en kaliteli ve farklı projesi Golden Life için şıklığı ve emniyeti garanti ediyor.

Otis’in Gen2 asansör satışı 500 bine ulaştı!

Asansör sektörünün öncü firması Otis’in sektöre kazandırdığı makine dairesiz, halat yerine kayış sistemi kullanılan modeli ‘Gen2’, tüm dünyada en çok tercih edilen asansör oldu.

Otis Emniyet Denetimi ile çalışanlarını koruyor!

Otis, iş sağlığı ve güvenliği konusunda da sektördeki öncülüğünü sürdürüyor. Otis Türkiye’de, çalışanlara üst düzey yöneticiler ve saha yöneticileri ile mühendisleri tarafından emniyet denetimi yapılıyor.

EXPO 2016 Kulesi'nin tercihi Otis Türkiye asansörleri oldu!

‘EXPO 2016 Antalya Kongre ve Kültür Merkezi’ ile projenin simgesi olan 110 metre yüksekliğindeki EXPO 2016 Kulesi’nde, Otis Türkiye’nin asansör ve yürüyen merdivenleri kullanıldı.

En gözde yapıların mimarları Otis asansörlerini tercih ediyor!

En gözde yapılara imza atan mimarlar, yaratıcılıklarını destekleyen özel tasarımlara sahip yenilikçi Otis asansörlerini tercih ediyor. Otis Türkiye, tüm dünyada ikonik projelere imza atıyor.

Otis Haberi

Otis

OTİS Türkiye, Zorlu Gayrimenkul'ün projesi Levent 199 için dizayn ettiği 'hızlı', 'akıllı' ve 'çift katlı' asansör sistemiyle bir ilke daha imza attı. Otis Türkiye'nin, 7 metreyi 1 saniyede katederek 'Türkiye'nin en hızlı asansörü' unvanını elde eden 'Çift Katlı Kabin' sistemine sahip asansörleri, 'Akıllı Yolcu Yönlendirme' sistemiyle de binadaki trafik akışını en pratik şekilde sağlıyor. Türkiye'de Buga Otis Asansör olarak faaliyet gösteren firma, dünyanın en büyük insan taşıma ürünleri üreticisi olan United Technologies grubunun Bina ve Endüstriyel Sistemler çatısı altında bulunuyor. 


40 katlı yapının çekirdeğinden yukarı yükselen ve tüm düşey sirkülasyondan sorumlu 10 adet şahıs asansörü, 2 bin 700 kg taşıma kapasitesine sahip. 4 ve 7 m/ sn hıza ulaşan asansörler ayrıca, 'CompassPlus' sistemi yardımıyla binadaki trafik akışını en çabuk ve...