02 / 05 / 2024

Otlukçu Parkı

Otlukçu Parkı

Ali Kuşçu Mahallesi Otlukçu Yokuşu Sokak’ta inşası süren Şeyh-ül İslam Mehmet Celalettin Cami’nin arkasındaki alan Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeni bir park olarak düzenlenerek, hizmete açıldı.

Samsun Gülsan Sanayi Sitesi yeni millet bahçesi alanına katılacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Gülsan Sanayi Sitesi'nin 2022'de yeni yapılacak modern sanayi sitesine taşınmasına ilişkin konuştu. Demir, mevcut alanın Millet Bahçesi ve Doğu Park içine katılacağını belirtti.

Menemen şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddiası!

AK Parti Menemen Belediye Meclis Üyesi Yusuf Demircioğlu, şehir parkında inşa edilen binanın kaçak olduğu iddia edildi.

Park Mavera 3 açık artırma ihalesinde 61 daireden 59'u satıldı!

TOKİ’nin Makro İnşaat işbirliğiyle inşa ettiği Park Marvera 3 projesinde açık artırmaya çıkarılan 61 daireden 59'u satıldı. 59 daire 53 milyon 970 bin TL’ye satılarak yüzde 7,6’lık bir artış oranına ulaşıldı...

Uşak Kent Park tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın desteğiyle Uşak’ta 110 bin metrekare alan üzerine oturması tasarlanan Kent Park'ın yaklaşık yüzde 70'i tamamlandı.

Ekrem İmamoğlu'nun AVM'si mi var?

CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun ortağı olduğu Park Teras AVM’ye özel izinle içkili mekan ruhsatı aldığı iddia ediliyor.

İsrail, Doğu Kudüs'ün milli parkına konut inşa edecek!

İşgalci İsrail yönetimi, Doğu Kudüs'ün Yahudileştirilmesinde yeni bir adım daha atıyor. Buna göre, İsrail güçleri Silvan Mahallesi’nde miili park ilan edilen bölgeye konut inşa edecek.

Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak!

Uşak’a kazandırılan 120 bin metrekarelik Kent Park alanı yenilenmenin anahtarı oldu. Uşak Kent Park alanına modern lise yapılacak. 

Park Onyedi Evleri 2019'da teslim!

Çanakkale’de 705 konutun olduğu Park Onyedi Evleri’nin 3. etap inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 2019’da bitecek proje, kentin en büyük sitesi olacak.

Reza Zarrab'ın 47 daireye sahip olduğu Bella Park'ta işler durgun!

Reza Zarrab'ın 47 daireye sahip olduğu Büyükçekmece'deki Bella Park sitesinde aylardır kiralanmayan mülkler olduğu belirtiliyor.

Uşak Kent Park Projesi yıkımları başladı!

Uşak'ta hayata geçirilen Kent Park Projesi kapsamında yıkımlar başladı. İlk balyozu Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan vurdu.

Nurol Park J Ofis Bloğu 6.5 milyon dolara satıldı!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Nurol Park J Ofis Bloğu'nun 14 adet bağımsız bölümü satıldı. 6 milyon 500 bin TL'lik satış 2 Haziran 2017 tarihi itibarıyla gerçekleşti.

Uşak Kent Park çalışmaları sürüyor!

Uşak Kent Park projesinde çalışmalar sürüyor. Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ve Uşak Sportif Kulübü yetkilileri Kent Park projesini inceledi.

Sarıyer Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi açılıyor!

Ferahevler Mahallesi’nin girişindeki 10 dönümlük Şehit Uğur Taşcı Parkı ve Spor Tesisi Pazar günü gerçekleştirilecek görkemli bir törenle hizmete girecek.

Otlukçu Parkı Haberi

Otlukçu Parkı


Ali Kuşçu Mahallesi Otlukçu Yokuşu sokakta inşası süren Şeyh-ül İslam Mehmet Celalettin Cami’nin arkasında kalan 614 metrekarelik alan, Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından mahalle sakinlerinin ve cami cemaatinin oturma ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir park olarak hizmet etmek üzere projelendirildi. Çalışma öncesinde atıl halde olan proje alanı 3 ay gibi kısa bir süre içerisinde tamamlandı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından alanda ihya edilen cami ile uyumlu oturma ve dinlenme ihtiyaçlarına hizmet eder hale gelen park vatandaşların kullanımına sunuldu.



Fatih...