19 / 05 / 2024

Oto Galericileri Sitesi

Oto Galericileri Sitesi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin merakla beklediği 2. El Oto Galericileri Sitesi Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Tarsus'taki 179 adet iş yeri satılıyor! Oto Galericiler Sitesi'de iş yeri sahibi olma fırsatı!

Tarsus Belediyesi tarafından Oto Galericiler Sitesinde yer alan 179 adet dubleks iş yeri satılıyor. Peki Tarsus'ta yer alan iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Giresun Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri 10 yıllığına kiraya verilecek!

Giresun Belediye Başkanlığı, Galericiler Sitesi'ndeki 19 oto galeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihalesi 19 Eylül'de yapılacak.

İkinci el otomobil pazarlarında fiyatlar tavan yaptı!

Otomobil üretimlerindeki düşüş ikinci el otomobil pazarlarını da yakından etkiledi. Hal böyle olunca ülkede ikinci el otomobil fiyatları da ciddi oranlarda artış gösterdi. Batman Oto Galericiler Sitesi Derneği Başkanı Mehmet Can Barış konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Bostancı Oto Sanayi Sitesi konut alanına mı dönüşecek?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Hilmi Develi bugünkü köşe yazısında Bostancı Oto Sanayi'nin imar planlarını kaleme aldı.

Emlakçılık yetki belgesi düzenlemesi sektöre yarayacak!

Antalya Oto Galericiler Sitesi Arsa ve Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı İsmail Çağlar, 14 Ekim 2020 tarihinde çıkan taşınmaz ticareti revize yönetmeliğiyle birlikte yeni sorumlulukların ortaya çıktığını söyledi. 

Kıvanç Tatlıtuğ Maslak Oto Sanayi Sitesi'nde tamirhane açtı! 

Kıvanç Tatlıtuğ, Maslak Oto Sanayi Sitesi’nde tamirhane açtı. Tatlıtuğ, açtığı tamirhanede otomobil modifiye ediyor...

Diyarbakır'daki 4. Oto Sanayi Sitesi 6 ay sonra hizmete girecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın üretimde verimlilik artırılarak istihdama ve bölgesel gelişmeye katkı sağlamak için yapımını sürdürdüğü Diyarbakır'daki 4. Oto Sanayi Sitesi'nin inşaatının yüzde 80'i tamamlandı. 

Diyarbakır 4. Oto Sanayi Sitesi 2020’de hizmete girecek!

İnşaatı süren 814 dükkân ve sosyal donatıların bulunacağı 4. Oto Sanayi Sitesi’nde incelemeler yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan V. Hasan Basri Güzeloğlu 4. Sanayi Sitesi’nin 2020'nin ilk yarısında hizmete gireceğini söyledi.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi tamamlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, kent merkezinin gerek ulaşım gerekse iş kolu anlamında rahatlaması için oto galericiler sitesinin Taşınması konusunda çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Oto Galericiler Sitesi'ni tamamlıyor.

Zeytinburnu Oto Sanayi Sitesi arazisi imara açıldı!

İstanbul Zeytinburnu Ambarlar’daki Nakliyeciler Sitesi’nin ardından Zeytinburnu Oto Sanayi Sitesi de bölgeden taşınarak arazisi imara açıldı....

Ünye Oto Galericiler Sitesi Projesi hazırlandı!

Ünye Belediyesi Şubat Ayı olağan meclis toplantısı meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda organize sanayi bölgesi ve oto galericiler sitesi projeleri konuşuldu.

Diyarbakır'ın 4. Oto Sanayi Sitesi gelecek yıl açılacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Diyarbakır'ın 4. Oto Sanayi Sitesi gelecek yıl hizmete açılacak...

Oto Galericileri Sitesi Haberi

Oto Galericileri Sitesi


Şehrin merakla beklediği 2. El Oto Galericileri Sitesi Projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Toçoğlu, “Projede en önemli sorumluluk sektör esnafımızdadır. Gerek Büyükşehir Belediyesi olarak biz; gerekse de Ticaret ve Sanayi Odamızın esnafa rağmen hiçbir çalışmanın içerisinde olması mümkün değildir. Her çalışmada dile getiriyoruz: ne yaparsak yapalım esnafla birlikte yapacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, şehrin merakla beklediği 2. El Oto Galericileri Sitesi Projesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Toçoğlu, “SATSO ile birlikte 2. el oto galericileriyle ilgili çalışmalar yürütüyoruz. Daha önce Tır-Kamyon Parkı ve Nakliyeciler Sitesi, Süpürgeciler Sitesi ve Hayvan Pazarını şehrin hizmetine sunduk. Bunun dışında esnafa dönük birçok çalışmayı hayata geçirdik. Şimdi de Uzunçarşı’da bir dönüşüm yapıyoruz. Kısacası şehri dönüştürüyoruz” diye konuştu.


Projeyi Çok Önemsiyoruz

Başkan Toçoğlu, “2. el...