19 / 07 / 2024

Oto Sanayiciler TOKİ teslim

Oto Sanayiciler TOKİ teslim

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Oto Sanayiciler TOKİ kura çekimine katıldı. Kura çekimiyle hak sahiplerinin iş yerleri belirlendi.

TOKİ'den Diyarbakır Yeni 4.Oto Sanayi Sitesi'ne 814 dükkan!

TOKİ, Diyarbakır Yeni 4.Oto Sanayi Sitesi'nde 324 adet tip-1 ve 190 adet tip-2 olmak üzere toplam 814 dükkan inşa edecek.

Oto Sanayiciler TOKİ Konutları'nın kurası çekildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Oto Sanayiciler TOKİ kura çekimine katıldı. Kura çekimiyle hak sahiplerinin iş yerleri belirlendi.

Şanlıurfa Oto Galericiler Sitesi projesinde iptal şoku!

Şanlıurfa İdare Mahkemesi, TOKİ yakınlarındaki hazine arazinin "Galericiler Sitesi" yapılmak üzere satışına ilişkin işlemi 'Kooperatifin ana sözleşmesinde ve kurucu üyelerin faaliyetlerinde oto galericiliği yok' gerekçesiyle iptal etti.

Eskişehir'de bir lokantada patlama meydana geldi!

Alınan bilgiye göre, Eskişehir'de 75. Yıl Mahallesi Oto Sanayiciler Sitesi'nde bir iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenden patlama meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Oto World Asya Pendik fiyatları!

Oto World Asya Pendik fiyatları metrekare olarak 3 bin 700 liradan başlıyor. Oto World Asya projesinde galeriler bu yılın sonunda Aralık ayında teslim ediliyor...

Oto World Asya adres!

Oto World Asya adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Teslimlerin 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Oto World Asya projesinde metrekare birim fiyatları 3 bin 700 TL'den başlıyor

Pendik Oto World Asya resimleri!

Pendik Oto World Asya resimleri haberimizin içinde yer alıyor. 4 katlı olarak yükselen Pendik Oto World Asya projesi 365 adet oto galeriden meydana geliyor.

Oto World Asya Pendik ödeme koşulları!

Oto World Asya Pendik ödeme koşulları nı haberimizde bulabilirsiniz. Oto World Asya Pendik'te; sigorta acenteleri, oto kuaförleri, bankalar, trafik müşavirleri, oto aksesuar dükkanları yer alacak.

Oto World Asya iletişim!

Oto World Asya iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Kurtköy Oto World Asya projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 700 liradan başlıyor...

Mersin Oto Galericiler Sitesi’nin açılışı yapıldı!

Mersin’in merkez Toroslar ilçesinde yapımı tamamlanan Mersin Oto Galericiler Sitesi’nin açılışını, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna yaptı. Galericiler Sitesi Korukent Mahallesi’nde 235 dönüm alan üzerine inşa edildi...

Yeşil Marmara Peyzaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Güvenlik Temizlik Danışma Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Marmara Peyzaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Güvenlik Temizlik Danışma Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necip Baskı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

Pendik Oto World Asya nerede?

Pendik Oto World Asya nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 4 katlı olarak yükselen Pendik Oto World Asya projesi 365 adet galeriden meydana geliyor.

Pendik Oto World Asya iletişim!

Pendik Oto World Asya iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimleri 2014 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Oto World Asya projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin 700 TL'den başlıyor

Oto Sanayiciler TOKİ teslim Haberi

Oto Sanayiciler TOKİ teslim

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Muhtarlara 'Muhtarlıklar kapanacak', lokantacılara 'Lokantalar kapanacak' diyorlar. Niye kapatalım? 'Türkiye bölünecek' diyorlar. Tek millet, tek vatan, tek bayrak diye bas bas bağıran biziz. Şırnak, Hakkari, yaptığımız mitinglerde Türk bayrağına doydu." dedi. 


Özhaseki, Oto Sanayiciler TOKİ kura çekim töreninde, Kayseri'nin en büyük avantajının birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi olduğunu söyledi.


Türkiye'nin son yıllarda aynı anda pek çok terör örgütüyle baş ettiğini anlatan Özhaseki, hem FETÖ hem PKK hem de DEAŞ ile mücadelenin sürdürüldüğünü dile getirdi.


Özhaseki, Türkiye'nin pek çok badire atlattığı halde geçen yıl büyüme hızının yüzde 2,9'a ulaştığını belirterek, "Bu, AB ülkelerinin iki misli. Bu badireler o ülkelerde olsa çökerlerdi. Fransa'da bir, iki patlama oldu, bir yıldır olağanüstü hal var neredeyse. Geçenlerde bir toplantı için...