21 / 05 / 2024

Otoban Yapı

Otoban Yapı

Otoban Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Gengeç, Ali Murat Cabbar ve Özdal Gengeç ortaklığında kuruldu.

İzmir Körfezi Geçiş Otobanı tartışmaları sürüyor!

Doğa Derneği, EGEÇEP, TMMOB ve 85 kişinin dava açtığı İzmir Körfezi’ne yapılması planlanan otoban bağlantılı köprü projesi için tartışmalar sürüyor..

Otoban Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Otoban Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Gengeç, Ali Murat Cabbar ve Özdal Gengeç ortaklığında kuruldu.

Ordu Çevre Yolu Nisan sonunda açılacak!

Karadeniz Sahil Yolu'nun tek otoban yapılmayan güzergahı olan Ordu'da trafiği rahatlatacak en önemli yatırım olan çevre yolu inşaatı hızla sürüyor. 1 milyar 200 milyon liraya mal olması beklenen Ordu Çevre Yolu'nun Nisan ayı sonunda hizmete açılması bekleniyor.

Bağcılar'da ulaşım sorununu çözmeye yönelik projeler yapılacak!

Avrupa otobanı ve havaalanı bağlantı yolları üzerinde bulunan Bağcılar, ulaşım sorununu çözmeye yönelik önemli projelere ev sahipliği yapıyor.

Makyol Gebze İzmir otoban yol yapım çalışmalarına ara verdi!

Şiddetli kar yağışları ulaşımı etkilerken, Gebze İzmir otoban yol yapım çalışmasını sürdüren Makyol firması, Gemlik Bursa arasında sürdürdüğü çalışmalarına ara verdi.

Uzundere için ihale yapılıyor!

Uzundere için ihale yapılıyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir - Aydın - Çeşme otobanı yanındaki 32 hektarlık alanda gerçekleştireceği dönüşümün uygulama projeleri için 8 Aralık'ta ihaleye çıkıyor.

Şile'ye otoban dopingi!

Karadeniz Otobanı'nın Şile-Ağva güzergahının yapımının başlamasıyla, Şile yatırımcıların ilgi odağı oldu. Son dönemde özellikle gayrimenkul alanında yatırım patlamasına neden olan bölgede arsa satışları da tavan yaptı...

Tebriz-Bezirgan otobanını Türk inşaat şirketi Bergiz yapıp işletecek!

Hafifleyen ambargoyla İran, ekonomik anlamda dünyaya entegre olmak için düğmeye bastı. Yabancıları davet eden İran'ın gözde projesi Tebriz-Bezirgan otobanını ise Türk inşaat şirketi Bergiz yapıp işletecek...

Kuzey Marmara Otobanı bölgedeki emlak fiyatlarını artırdı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsünün bağlantı yolu olan Kuzey Marmara Otobanın giriş çıkışının, tarihi Alemdağ Beldesinin yanı başında yapılıyor olması; bölgedeki emlak fiyatlarının hızla artmasını sağladı.

Antalya Alanya arasına otoban için çalışma yapılıyor!

AK Parti'nin Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Menderes Türel, yol çalışmalarında önemli gelişmelerin yaşandığını söyleyerek Antalya ile Alanya arasındaki otoban için çalışmalar yapıldığını ifade etti...

İstanbul İzmir otobanı yapılmadan bölgeye canlılık geldi!

İstanbul ve İzmir arasında yapımı süren otoyolla iki kent arasındaki yolculuğun 3,5 saate inecek olmasının Ege Bölgesi'ndeki gayrimenkul ve turizm yatırımlarına canlılık getirdiği bildirildi

Bayrampaşa'da otoban üstüne meydan yapılacak

Bayrampaşa'da, bir ilk gerçekleştirilecek ve otoban üstüne meydan yapılacak

İstanbul'da 'ekolojik köprü'ler yapılacak!

İstanbul'da otoban ve duble yollarla ortasından bölünen ormanlarda 'ekolojik köprü'ler yapılacak

Otoban Yapı Haberi

Otoban Yapı

Otoban Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Merve Gengeç, Ali Murat Cabbar ve Özdal Gengeç ortaklığında kuruldu. 


Otoban Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

-Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...