12 / 05 / 2024

otogar olimpiyatköy

otogar olimpiyatköy

27,1 kilometre uzunluğundaki Otogar-Başakşehir metro hattının resmi açılışı bugün, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti...

Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alan kiraya verilecek! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı'ndaki 20 yazıhane ve ticari alanı kiraya verecek.

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları, bayram yaklaşırken memleketine gitmek isten vatandaşlara şok yaşattı! Peki, Esenler Otogarı, Alibeyköy Otogarı, Harem Otogarı'nda en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan... İşte 13 Nisan 2022 fiyat listesi...

Seyrantepe - Alibeyköy Cep Otogarı Raylı Sistem Projesi imar planı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Seyrantepe - Alibeyköy Cep Otogarı Raylı Sistem Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Otogarı yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Samsun Çarşamba Otogarı yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Büyük İstanbul Otogarı’nda kiralar 5 bin ile 15 bin TL arasında!

Büyük İstanbul Otogarı’nı 9 Eylül 2019’da İBB devraldı. Büyük İstanbul Otogarı İşletme Müdürü Fahrettin Beşli, otogardaki kiralara ilişkin konuştu.

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Otogarı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Otogarı yılsonu değerleme raporunu yayınladı .

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı'na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun Havza Otogarı'na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Alibeyköy Cep Otogarı Şubesi Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Tic.Anonim Şirketi Alibeyköy Cep Otogarı Modüler Şub. bugün Eyüpsultan'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Antalya Elmalı Otogarı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Elmalı’da 10 bin metrekarelik alana inşa ettiği yeni otogar binasının yüzde 90’nı tamamlandı.

Avrasya GYO Samsun Çarşamba Otogarı yıl sonu değerleme raporu revizesi!

Avrasya GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Samsun Çarşamba Otogarı yıl sonu değerleme raporu revizesini yayınladı.

Balıkesir Erdek Otogarı yıkılıyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi aracılığıyla Balıkesir Toplu Taşıma’ya devredilen Erdek Otogarı yıkılıyor. Otogarın yıkım çalışmaları sona erdikten sonra alan araç otoparkı olarak kullanılacak.

otogar olimpiyatköy Haberi

otogar olimpiyatköy


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Gerçek çevreci AK Parti iktidarıdır. Ey CHP, sen kim çevrecilik kim? Öyle Taksim Meydanı'na çıkıp, orada nara atmakla çevreci olunmuyor. Kaç tane ağaç diktin bundan bahset" dedi.


Erdoğan, Bağcılar Meydanı'nda, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin, Esenler Otogar-Bağcılar-Mahmutbey- Olimpiyatköy- Başakşehir metro hattının açılışındaki konuşmasında, bu  metro hattının İstanbul'a, İstanbullular'a hayırlı olmasını temenni etti.


İstanbul'un bugün, 22 kilometrelik yeni bir metro hattına daha kavuştuğunu hatırlatan Erdoğan, "Açılışını yaptığımız hat ile İstanbul'da metro hatları uzunluğu artık 124 kilometreye ulaşıyor. 2004 yılında İstanbul'daki metro hattı uzunluğu 45 kilometre idi. 9 yılda bu hatlara 79 kilometre yeni hat ekledik ve toplam hat uzunluğu 124 kilometreye çıktı" diye konuştu.


Erdoğan, "Bağcılar'ın dili olsa da konuşsa" diyerek, Bağcılar'ın ilçe olduğu zaman sokaklarında çizmeyle dolaştıklarını, seçim kampanyasını böyle...