20 / 07 / 2024

otogaza zam geldimi

otogaza zam geldimi

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren otogaza zam yapılacağı konusu gündemde. Otogaz fiyatlarına salı gününden geçerli olmak üzere 25 kuruş zam yapılacağı aktarıldı.

Akaryakıtta resmen zam yağmuru! Benzin ve motorinden sonra şimdi de LPG'ye zam geliyor!

Vergi, döviz kuru ve petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar adeta zam yağmurunu da beraberinde getirdi. Dün gece benzin ve motorine gelen zamlardan sonra bu gece de otogaza (LPG) zam geliyor. Akaryakıt fiyatlarına geçen hafta cuma günü de 1 TL'nin üzerinde zam gelmişti.

Motorine 87 kuruş zam, otogaza 65 kuruş indirim geliyor! Bu gece resmen fiyatlar güncellenecek! 

Geçtiğimiz akşam benzinin litresine 2 lira 11 kuruş zam gelmişti. Şimdi yeni zam haberi motorin için verildi. Bu gece motorine 87 kuruş zam, otogaza 65 kuruş indirim geliyor. İşte ayrıntılar...

Araç sahipleri dikkat! Benzine indirim, LPG'ye zam geliyor

Akaryakıt fiyatlarında son dakika gelişmesi. Brent petrolün düşmesiyle benzine indirim haberi geldi. Küresel piyasadaki doğal gaz fiyatlarının artmasıyla da LPG otogaza zam gelecek.

Benzin ve motorine zam gelecek mi? 23 Mayıs 2022 son dakika akaryakıt fiyatları!

Milyonlarca araç sahibi benzin, motorin, LPG ve otogaza indirim ya da zam gelip gelmediğini araştırıyorlar. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere 81 ildeki vatandaşlar akaryakıt fiyatlarını güncel olarak takip ediyorlar. Peki, Benzin ve motorine zam gelecek mi? İşte tüm detaylar...

LPG otogaza zam geldi!

Dün akşam EPGİS tarafından yapılan açıklamaya göre LPG otogaza 29 kuruş zam geldi. Gece yarısından itibaren geçerli olmaya başlayan fiyat artışı pompa satış fiyatlarına yansıyacak.

Benzin, motorin ve otogaza bir zam daha!

Binlerce vatandaşı yakından ilgilendiren haber bugün Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası tarafından geldi. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin, motorin ve otogaza zam yapıldı.

Akaryakıtta zam üstüne zam! 10 liranın üzerine çıkıyor!

Akaryakıt sektörü kaynakları 26 Kasım tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde benzin, motorin ve LPG otogaza bir zam daha yapılacağını belirtti.

Otogaza zam kapıda!

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren otogaza zam yapılacağı konusu gündemde. Otogaz fiyatlarına salı gününden geçerli olmak üzere 25 kuruş zam yapılacağı aktarıldı.

LPG’ye 4 kuruş zam!

Otogaza bugünden itibaren geçerli olmak üzere 4 kuruş zam geldi. Zam pompaya yansımayacak.

İstanbul'da okul servis ücretlerine zam!

İstanbul'da okul servis ücretlerine yaklaşık yüzde 8 oranında zam yapıldı. Zamla birlikte en yakın mesafe 151 TL, en uzak mesafe (23-25 km) 370 TL oldu.

Kira zam oranları nasıl hesaplanır?

Kira zamları, taşınmaz mal sahibi tarafından kiracısına belli bir oranda yapılıyor. Peki mesken kirasına ne kadar zam yapılır? İşyeri kirasına ne kadar zam yapılır? Kira zam oranları nasıl hesaplanır?

İşyeri kirasına ne kadar zam yapılır?

Taşınmaz kiralamalarında, yenilenen kira döneminde kiracıya nasıl zam yapılması gerektiği, Borçlar Kanunu kapsamında açıklanıyor. Peki, kanuna göre, işyeri kirasına ne kadar zam yapılır? İşte işyeri kira zam hesapları..

Ev kirasına ne kadar zam yapılır?

Kiracı ve ev sahibi yasal haklar, Borçlar Kanunu kapsamında düzenleniyor. Ev sahibi, kira döneminin yenilenmesi halinde kiraya zam yapabiliyor. Peki, ev kirasına ne kadar zam yapılır?

otogaza zam geldimi Haberi

otogaza zam geldimi

Araç sahiplerini yakından ilgilendiren otogaz fiyatlarında gelişmeler yaşanıyor. Otogaza salı gününden geçerli olmak üzere 25 kuruş zam yapılacak.

 

Sputniknews'de yer alan habere göre; otogaz fiyatlarında 16 Kasım salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 25 kuruşluk zam bekleniyor. Otogaz ve LPG fiyatlarında en son 1 Kasım tarihinde 49 kuruşluk bir artış yaşanmıştı.

LPG fiyatlarına bir zam daha geliyor!

LPG'ye ikinci zam...