19 / 05 / 2024

otomasyonlu otopark projeleri

otomasyonlu otopark projeleri

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı 11 katlı ve 560 araç kapasiteli otomasyonlu otoparkın temeli törenle atıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, iş bitirme süresi 630 gün olan projeyi daha önce tamamlamak istediklerini söyledi

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Erzincan'a 30 milyon TL değerinde yatırım!

Erzincan’da 2 büyük proje daha hayata geçiyor. Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmaları hızla başladı.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Konya Sahip Ata Katlı Otoparkı yıkılıyor!

Konya’nın en büyük Kentsel Dönüşüm projeleri arasında bulunan Şükran Mahallesi’nde ve Sahip Ata Katlı Otoparkında yıkım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

Aksaray'da 192 araçlık otoparkın inşaatı başladı!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, şehre vizyon kazandıracak projelerine devam ediyor. Başkan Yazgı’nın en önemli projeleri arasında yer alan Azmi Milli Çevre Düzenleme Projesi kapsamında yapılacak olan 192 araçlık otopark için ilk kepçe vuruldu.

Manisa'ya 29 milyonluk otopark!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesinde yapımı tamamlanan Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkı törenle hizmete açıldı.

Manisa'daki tam otomasyonlu otopark bugün açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesinde yapımı tamamlanan Türkiye’nin en büyük araç kapasitesine sahip, 560 araçlık tam otomasyonlu otoparkı hizmete açılıyor.

Manisa'daki tam otomasyonlu otopark 1 Haziran'da açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımı tamamlanan ve Türkiye’nin en büyüğü olan 560 araç kapasiteli tam otomasyonlu otoparkta incelemelerde bulundu.

Türkiye’nin en büyük otomasyonlu otoparkının yapım çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa merkezde yaşanan otopark sorununu çözmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye'nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Narlıdere'ye yapılacak yeraltı otoparkı yoğunluğu azaltabilir!

Narlıdere'de oldukça yoğun bir otopark problemi yaşandığından, bölgede faaliyet gösteren firmalar mağdur oluyor. Yapılacak yeraltı otoparkıyla yoğunluk azaltılabilir. İşte Narlıdere projeleri..

Türkiye'nin en büyük otoparkının inşaatında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesi Verem Savaş Dispanseri yanında projelendirilen Türkiye’nin en büyük tam otomasyonlu otoparkında yapım çalışmalarında son aşamaya gelindi.

otomasyonlu otopark projeleri Haberi

otomasyonlu otopark projeleri


Manisa'da yaşanan otopark sorununa çözüm için çalışmalarını sürdüren büyükşehir belediyesi, Emekliler Parkı otoparkının ardından yeni bir otoparkın daha temelini attı. 11 katlı ve 560 araç kapasiteli Türkiye'nin en büyük otomasyonlu otoparkının temeli törenle atıldı. 


Otopark sorunu çözülecek

Temel atma törenine, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Coşkun, Baro Başkanı Av. Zeynel Balkız, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MHP MKYK üyesi Mustafa Enöz Turgutlu, Alaşehir, Sarıgöl, Salihli, Kula ve Selendi Belediye Başkanları, sivil toplum örgütleri ve Manisalılar katıldı.

Türkiye'nin en büyük projeleri arasında olacak 560 araç kapasiteli otopark 28 milyon 800 bin liraya mal olacak. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 11 katlı ve 560 araç kapasiteli otomasyonlu otoparkın kent merkezinin otopark sorununa önemli katkı sağlayacağını açıkladı. Cumhuriyet Meydanı ve Emekliler...