26 / 07 / 2024

Otomatik kapı sistemleri

Otomatik kapı sistemleri

Tüm dünyayı etkileyen COVID-19 salgını ile birlikte şirketler “temassız teknoloji” yatırımlarını hızlandırdı. Otomatik kapı sistemlerine talep yüzde 100 arttı.

Deka Door Kapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Deka Door Kapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akdağ, Emre İpal ve İskender Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Grundig GDF 6503 S Bulaşık Makinesi en uygun nerede, özellikleri ne? 22 Nisan 2023 fiyat listesi...

Grundig GDF 6503 S Bulaşık Makinesi, 14 kişilik geniş iç hacmi, hızlı programı, otomatik kapı açma ve ekstra durulama özelliği ile dikkat çekiyor, Peki, Grundig GDF 6503 S bulaşık makinesinde mini program var mı? İşte detaylar...

5 Programlı Arçelik Bulaşık Makinesi'nde kaçırılmayacak indirim fırsatı! 4 Mart 2023 fiyat listesi

Otomatik Kapı Açma Özelliğine Sahip 5 Programlı Arçelik Bulaşık Makinesi, 14 kişilik kapasitesi, hijyenmax ve ekstra kurutma özellikleri ile üstün bulaşık yıkama performansı ortaya koyuyor.

Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi ne kadar, en uygun nereden alınır? 21 Şubat 2023 fiyat listesi...

Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi, mükemmel temizlik sağlayan yeni nesil yıkama teknolojisi, otomatik kapı açma özelliği ve kusursuz kurutma performansı ile öne çıkıyor. Peki, Arçelik 61113 WF Bulaşık Makinesi kaç programlı? İşte detaylar... 

Arçelik'in son teknoloji bulaşık makinesi en ucuz nerede? 15 Ekim 2022 fiyat listesi...

Altı programlı bulaşık makinesi otomatik kapı açma özelliği, en uç noktaya kadar temizlemesiyle öne çıkıyor. Makinenin en uygun fiyatlı adresi şöyle....

Arçelik bulaşık makinelerinde yüksek tasarruf, uygun fiyat fırsatı! İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik otomatik kapı açma özellikli ve 5 programlı bulaşık makinelerinde yüksek tasarruf imkanı sağlanıyor. Peki Arçelik bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte 11 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik bulaşık makinesi 2022 fiyatı!

Beyaz eşya sektörünün öncü markası Arçelik, yenilikçi ürünleriyle fark yaratmayı sürdürüyor. Ultra hijyen fonksiyonu, otomatik kapı açma özelliği, CornerWash ve DeepClean gibi özellikleri bulunan Arçelik bulaşık makineleri mükemmel temizliğin yanı sıra hayatı da kolaylaştırıyor.

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  250 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Güzel  tarafından kuruldu.

Pga Otomatik Kapı Sistemleri Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Pga Otomatik Kapı Sistemleri Sanayi Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Memişoğlu tarafından kuruldu.

Otomatik kapı sistemlerine talep yüzde 100 arttı!

Tüm dünyayı etkileyen COVID-19 salgını ile birlikte şirketler “temassız teknoloji” yatırımlarını hızlandırdı. Otomatik kapı sistemlerine talep yüzde 100 arttı.

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Parkhaus Otomatik Otopark Yönetimi ve Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Küçükkuş tarafından kuruldu.

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Windowall Kapı ve Pencere Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kandemir ve Samet Kandemir ortaklığında kuruldu.

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıtek Pvc ve Alüminyum Kapı Pencere Sistemleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demirer, Ali Murat Aydın ve Behçet İlkbahar tarafından kuruldu...

Otomatik kapı sistemleri Haberi

Otomatik kapı sistemleri

Koronavirüs salgını karşısında hayata dönüş adım atılmaya başlanırken; şirketlerin çalışan, müşteri ve toplum sağlığını korumayla ilgili “temassız” teknolojilere ilgisi de giderek artıyor. Monador Otomatik Kapı Sistemleri kurucu ortaklarından Mehmet Hürrem Bingöl, kapı kollarına temasla yayılabilecek zararlı virüslerin bulaşmasını ortadan kaldıran otomatik kapı sistemlerine olan talebin son bir ayda 2'ye katlandığını ifade etti.

Konu hakkında konuşan Bingöl, kapı kollarının hastanelerde, AVM'lerde, havalimanlarında, otellerde, rezidanslarda, bankalarda, ofislerde ve fabrikalarda en fazla mikrop bulaşmış nesneler arasında bulunduğunu açıkladı. Gün içinde yalnızca kez kapı kollarına temas ederek hastalıkların yayılımının tetiklendiğini belirten Bingöl, “Herhangi bir temas gerektirmeksizin açılıp kapanabilen otomatik kapılar bu sorunu ortadan kaldırırken, hijyen sağlama noktasında da büyük önem taşıyor. Özellikle ofislerden bu süreçte yoğun talep alıyoruz. Otomatik kapılara olan ilginin son 1 ayda...