11 / 05 / 2024

otomobil haberleri BMW 2022

otomobil haberleri BMW 2022

BMW X2 Serisi'nin Nisan 2022 fiyatları belli oldu. Peki, BMW X2 fiytları ne kadar? İşte 26 Nisan 2022 fiyat listesi...

BMW X2 Serisi cep yakmaya devam ediyor! İşte 28 Mart 2022 Fiyat listesi!

Üst segment sınıfı otomobil modellerine sahip olan BMW, X2 serisi ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kendine has tasarımı ve sportif görünümlü arabaseverlerin hayallerini süslüyor. Peki zamların ardından güncel fiyat listesi nasıl? Detaylar haberimizde...

BMW resmen duyurdu! Bu modellere zam beklenirken bakın ne oldu!

Dünyanın en prestijli otomobil üreticilerinden BMW, 5, 6, 7 ve 8 serilerine yapacağı zammı iptal ettiğini açıkladı. BMW’nin bu modellerde eski fiyatla satışlara devam edeceği öğrenildi.

İkinci el otomobil piyasasında köpük söndü! Araba almak isteyenlere indirim üstüne indirim fırsatı sunuluyor!

İkinci el araba piyasasındaki yüksek fiyatlar Ticaret Bakanlığı'nın denetimleri ile giderilirken otomobil satan firmalardan da üst üste indirim haberleri gelmeye başladı.

BMW dört modeline birden zam yaptı! Fiyatları görenlerin gözleri yerinden fırlayacak!

Dünyanın en prestijli otomobil üreticilerinden BMW; 5 Serisi’ne zam yapmazken 6,7 ve 8 serilerine birden zam yaptı. Ağustos ayı çerçevesinde geldiği öğrenilen zamların ardından bu serilerin fiyatları ise merak konusu oldu.

BMW’den Z4’e akılalmaz zam! Tam 152 bin 300 TL zam geldi!

BMW’den ağustos ayı kapsamında bir bir zam haberleri gelmeye devam ediyor. Son olarak Z4 modelinin fiyatını revize eden BMW, bu modele 152 bin 300 TL zam yaptığını açıkladı.

BMW 2 Serisi’ne Ağustos 2023 zammı geldi! 2 Serisi tam 177 bin 400 TL zamlandı!

Türkiye otomobil sektöründe hatırı sayılır bir yeri olan BMW, ağustos ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncellediğini açıkladı. Güncellenen fiyat listesine bakıldığında 2 Serisi’ne tam 177 bin 400 TL zam yapıldığı görüldü.

BMW resmen çıldırdı! 3 modele birden zam geldi!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden Alman devi BMW, 6, 7 ve 8 serilerine peş peşe zam yaptı. BMW’den gelen zam haberi sonra bu modelleri almak isteyenler adeta büyük şok yaşadı.

BMW X Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı! BMW X Serisi’ne zam geldi mi?

Türkiye’de en çok satan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, X Serisi’nin yeni fiyatını açıkladı. Bu kapsamda; X1, X2 ve X3 modellerine zam gelip gelmediği merak ediliyor.

Sonunda belli oldu! BMW 5 Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden BMW, merakla beklenen 5 Serisi’nin yeni fiyatını açıkladı. BMW, 5 Serisi’nin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Merakla beklenen BMW 4 Serisi’nin yeni fiyatı belli oldu!

Türkiye’de en çok sevilen ve en çok satılan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, 4 Serisi’nin yeni fiyat listesini yayımladı. BMW 4 Serisi’ne sahip olmak isteyenler bu aracın yeni fiyatını ve teknik özelliklerini arama motorlarında aratmaya başladı.

En son teknoloji ile donanmış BMW X7'ye Mayıs ayında 700 TL zam geldi

BMW X7, Alman otomobil üreticisi BMW tarafından üretilen lüks bir tam boyutlu SUV'dur. İlk olarak 2018 yılında BMW'nin amiral gemisi SUV modeli olarak tanıtıldı. Peki 20 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Açık tavanlı otomobil BMW Z4 Roadster bayilerde! 

BMW Z4 Roadster, sportif ve çekici bir tasarıma sahip olup, genellikle klasik roadster özelliklerini yansıtır. Düşük ve atletik bir profil, uzun motor kaputu, kısa arka kısmı ve çekici hatlarıyla dikkat çeker. 19 Mayıs 2023 fiyat listesi

BMW'nin en prestijli modeli sizi bekliyor! Zarif tasarımı ile BMW 8 Mayıs zammı ne kadar oldu?

BMW 8 Serisi, Alman otomobil üreticisi BMW tarafından üretilen lüks bir otomobil serisidir. Bu serinin amacı, yüksek performans, zarif tasarım ve lüks özellikleri bir araya getirmektir. 8 Serisi, BMW'nin en üst düzey GT (Grand Tourer) otomobillerinden biridir ve sürüş keyfi ile lüksü birleştirir.

Prestij ve marka değeri yükek BMW 5 serileri bayilerde sizi bekliyor!

BMW 5 Serisi, performans odaklı bir otomobil serisidir. İyi denge sağlayan şasi yapısı, güçlü motor seçenekleri ve keskin direksiyon sistemiyle sürüş keyfi sunar. BMW'nin M5 gibi yüksek performanslı versiyonları da mevcuttur. 12 Mayıs 2023 fiyat listesi

otomobil haberleri BMW 2022 Haberi

otomobil haberleri BMW 2022

Benzersiz ve olağanüstü görünümü ile BMW X2, sportif iddiasını açıkça vurguluyor. Güçlü atletik özellikleri sayesinde, bu sınıfta rakipsiz dinamik özellikler ve çevik bir performans sunuyor. Yüksek kalitede iç tasarım ve birçok yenilikçi teknolojiyle birlikte yeni çağın dışa dönük karakterini oluşturuyor.

BMW X2 modeli, hava girişleri ile dikkat çekiyor. Spor araba tutkunlarının bir numaralı tercihi olan BMW X2 modeli, farklı jant seçenekleriyle tüm gözleri üzerine çekmeyi başarıyor.

BMW X2 Serisinde sürüşler sürücünün isteğine göre değişiyor. BMW X2, tüm seçenekleri size bırakarak daha rahat hissetmenizi sağlıyor. Dış görünüşü ve benzersiz iç mekan tasarımı ile BMW X ailesindeki diğer modellerden farkını ortaya çıkarıyor.

Peki, BMW X2 fiytları ne kadar? İşte...