05 / 05 / 2024

otomobil haberleri fiat

otomobil haberleri fiat

Fiat, Doblo Combi modeline tam 15 bin Türk Lirası indirim yaptı! Bizde sizler için ülkemizde en çok satan ticari araçlardan bir olan Fiat Doblo Combi modelinin donanımsal özelliklerini ve fiyat listesini derledik. İşte detaylar...

İkinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde araba fiyatları ortalama 679 bin TL oldu!

Arabam.com, mart ayının ikinci el ilan verileri açıklandı. Verilere göre ikinci el otomobil piyasası hareketlenmeye başladı! İkinci elde en çok satılan otomobil Fiat ve Reault olurken, ortalama araba fiyatları 679 bin TL olarak belirtildi.

MG Nisan 2024 fiyatlarını tek tek açıkladı! Fiat Egea'dan bile daha ucuza 0 otomobil fırsatı!

Otomotiv devi MG, merakla beklenen Nisan 2024 fiyatlarını resmi internet sitesi üzerinden açıkladı. Peki yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler taradfından araştırılan MG fiyatları ne kadar? 

Egea Cross kampanya! 100 bin TL indirim! Araba almak isteyenlere talih kuşu kondu! Egea Cross 2024 fiyatı ne kadar?

Sıfır otomobil almak isteyen binlerce kişi otomobil markalarının kampanyalarını takip ediyor. En çok sevilen otomobil markası Fiat, Egea Cross için kampanyasını duyurdu. Egea Cross almak isteyenlere anahtar teslimlerinde 100 bin TL indirim sağlanıyor. Egea Cross 2024 fiyatı ne kadar?

ODMD açıkladı! Yılın ilk çeyreğinde en çok hangi otomobil markaları satıldı?

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında senenin ilk çeyreğinde en çok satışı yapılan markalar Fiat, Renault ve Ford olarak kaydedildi.

ODMD açıkladı! Türkiye’de en çok satılan otomobil markalarının sırası değişti! 

Türkiye’de en çok satılan otomobil markalarının belli olduğu duyuruldu. Buna göre, yapılan açıklamada toplam satışlarda 13 bin 560 ile Fiat ilk sırayı almış oldu. Fiat'ı 12 bin 903 satış ile Renault, 7 bin 730 satış ile de Citroen izledi.

Fiat Panda'ya Mart 2024'te tam 10 bin TL indirim geldi! Yeni bir sıfır otomobil almak isteyenler dikkat! 

Otomotiv devi Fiat merakla beklenen yeni fiyat listesini resmi internet sitesi üzerinden peş peşe açıkladı. Fiat'ın en sevilen modelleri arasında yer alan Panda'ya 10 bin TL indirim geldi. 

Fiat Egea'nın yeni fiyat listesi ağızları açık bıraktı! Hem 54 bin TL indirim hem de 12 ay 0 faizle otomobil fırsatı! 

Otomotiv devi Fiat'ın en sevilen modelleri arasında yer alan Egea'nın yeni fiyat listesi resmen ağızları açık bıraktı. Peki Fiat Egea'nın Şubat ayı fiyatları ne kadar? İşte son dakika Egea fiyat listesi...

Fiat'tan şubat kampanyası! O modelde 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatı başladı!

Araba almak isteyenlerin en çok tercih ettiği otomobil markası olan Fiat şubat ayına özel kampanyasını açıkladı. Fiat'ın tamamen elektrikli modeli 500e'de 200 bin TL kredi sıfır faiz fırsatıyla satılıyor.

Fiat, Renault, Hyundai peş peşe açıkladı! İşte 900 bin TL’nin altındaki 10 otomobil!

Yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenler otomotiv devlerinin güncel fiyat listelerini araştırıyor. Fiat, Renault, Hyundai 900 bin TL'nin altındaki 10 modelini açıkladı. İşte o modeller...

Fiat 500e, Avrupa'da elektrikli otomobil segmentinde ilk sırada...

Fiat 500'ün yeni ve tamamen elektrikli olan versiyonu 500e ile Avrupa'da geçen senede segmentinde en fazla tercih edilen elektrikli model olduğu kaydedildi. 

Fiat Egea'da 200 bin lira kredi, sıfır faiz kampanyası başladı! Araba almak isteyenler fırsatı kaçırmayın!

Ocak ayına özel Fiat otomobil markası, Egea modeli için 200 bin lira kredi, sıfır faiz 12 ay vade fırsatı ile araba almak isteyenlere büyük imkan sunuyor. Peki Fiat Egea 2024 fiyatı ne kadar? 

Ucuz araba arayanlar dikkat: Otomobil pazarında Fiat Egea fırsatı!

Bütçesine uygun araba arayanlar yıl sonu kampanyalarını araştırmaya başladı. Markalar peş peşe kampanyalarını açıklarken Fiat'ın Egea modelindeki fırsat dikkat çekti.

Kasım ayında en çok satılan otomobil markaları açıklandı

Türkiye otomobil ve hafif ticari araç pazarında kasım ayında en çok satışı gerçekleştirilen markalar sırası ile Fiat, Renault ve Volkswagen olarak gerçekleşti.  Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verileri ve haberin ayrıntıları...

otomobil haberleri fiat Haberi

otomobil haberleri fiat

Yenilenen Fiat Doblo Combi modelinin fiyat listesi kendi web sitesinde açıklandı. Dört farklı donanım baz paketi ile alıcılarının beğenisine sunulan araç, bünyesinde çeşitli özellikleri barındırıyor. Buna ek olarak bazı opsiyon özelliklerine de sahip.

Fiat Doblo Combi, dört mevsim kullanılabilir lastiklerle ve 16 inçlik alüminyum alaşımlı jantlarla birlikte geliyor. Modelin kar veya çamur gibi kaygan yüzeylerde güçlü bir çekiş sistemi mevcut. Araçta bulunan 7 inç büyüklüğündeki dokunmatik ekranlı multimedya sistemi sayesinde yolcularına mükemmel bir sürüş deneyimi yaşatacakmış gibi duruyor. Peki Fiat Doblo Combi modelinin fiyatı ne kadar? İşte cevabı...

Gösterge paneli grafikleri,deri direksiyon, kapı panelleri ve ergonomik ön panelleriyle sevenlerinden tam not almayı başarıyor. Aracın ön kısmında bulunan çocuk ajansı sayesinde arka koltukları kontrol edebilir ve daha dikkatli bir seyahat...