06 / 05 / 2024

otomobil hediye eden inşaat firması

otomobil hediye eden inşaat firması

Yalova'da birikmiş dolarını bozdurup ev alana yanında sıfır kilometre bir otomobil de bedava veriliyor.

BETAM açıkladı! Otomobil fiyatlarında yaşanan düşüş devam ediyor!

BETAM tarafından sahibinden.com’da yayınlanan ilanlardan kapsamında hazırlanan ve ikinci el otomobil piyasasının genel durumunu, fiyatlarını, arz ve talep dengesini; araç sınıflarına, yaş gruplarına ve yakıt türlerine göre analiz eden ‘Otomobil Piyasası Görünümü’ raporunu açıkladı.

O marketten tamı tamına 2 bin TL’lik hediye çeki! Son gün 28 Ağustos! Acele eden hediye çekini kapacak!

Birçok alanda düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin yaptıkları harcamalarda kazançlı çıkmasını sağlayan TEB, yeni kampanyasıyla geri döndü. TEB, kampanyaya katılım sağlayan müşterilerin Migros’tan 2 bin TL’ye varan hediye çeki kazanacağını duyurdu.

Akbank’tan geri ödemesiz 1.000 TL hediye kampanyası! Acele eden bu parayı kapacak!

Akbank, yeni aya yeni kampanyalarla beraber girdi. Gezinomi ile iş birliği yaparak yeni bir kampanya düzenlediğini duyuran Akbank, kampanya kapsamında bin TL hediye edileceğini açıkladı.

Bayram ve seçim öncesi otomobil piyasasında büyük hareketlilik! Satışlar roket gibi fırladı!

Yaz dönemi ve bayram öncesi araba piyasasında hareketli günler yaşanırken, sıfır otomobil bulamayan vatandaşlar ikinci ellere yönelirken, ikinci el otomobil satışları yüzde 15 yükseldi. Fiyatların devamlı yükseldiğini ifade eden uzmanlar, bayramın ve seçimin bunda etkili olduğunu belirtti.

Otomobil devinden işçi çıkarma kararı! Binlerce kişi işinden olacak

Yıl başında Almanya'da 3 bin 200 işçisinin işine son vereceğini ilan eden ABD'li dev otomobil üreticisi Ford, şimdi de İspanya'da işten çıkarma planladığını ilan etti. 2023'e ekonomik sorunlarla giren dev otomobil firmaları bu sene binlerce kişiyi işten çıkarmıştı.

Otomobilde kriz büyüyor! En ucuz otomobil artık 400 bin liradan başlıyor!

Yılbaşından bu yana devam eden sıfır otomobildeki stok krizine şimdi bir de astronomik artan fiyatların yarattığı kriz eklendi. Ortalama pek çok otomobil modeli 400 bin lira başlangıç fiyatıyla satılıyor.

Otomobil piyasasını eden şok gelişme! 160 yeni elektrikli model geliyor!

Küresel teknoloji devleri otomobil piyasasına giriyor ve dört sene içinde 160 yeni elektrikli araç modeli dünya yollarına çıkıyor. 2030’a kadar ise Google, Huawei ve Apple’ın da bu furyaya katılacağı hatta Apple’ın sürücüsüz elektrikli araç pazarının liderleri olacağı öngörülüyor!..

Resmen açıklandı! Sıfır ve ikinci el otomobil piyasasındaki iddialar için inceleme başlatıldı! Bakanlıktan flaş hamle!

Son zamanlarda sıfır otomobillerde temin sorunu ve fiyatların yükselmesiyle birlikte özellikle ikinci el otomobil piyasasına olan talepte artış yaşandı. Bu sırada hem sıfır hem de ikinci el otomobil piyasasını farklı şekillerde zarara uğratma amacıyla hareket eden kişiler hakkında harekete geçildi.

Yeni evleneceklere büyük müjde! Çeyiziniz hazır değil mi? Dert etmeyin Arçelik halleder! Çeyiz setine TV hediye!

Arçelik yeni evlenen çiftlere özel büyük bir kampanyaya imza attı. İki evlilik kampanyası hazırlayan şirket “İyi günde kötü günde Arçelik yanınızda” diyor. 4’lü çeyiz seti alanlara 7 bin TL değerinde televizyon hediye eden Arçelik’in diğer kampanyası ise garanti süresini kapsıyor. İşte detaylar…

Otomobil almayı düşünenlere sevindirici haber…

Otomobil almak için piyasaları takip eden ve arzuladığı otomobili almak için uygun koşulları bekleyenlere sevindirici haber Renault dan geldi…

En çok satılık otomobil ilanı o ilçeden! İşte Mart 2022 raporu!

Mart 2022'de en çok satışa sunulan araçlar belli oldu. SmartIQ tarafından online otomobil pazarından açıklanan veriler kapsamında otomobil pazarının hareketlendiği belirlendi. Peki Mart 2022'de en çok hangi araçlar satışa sunuldu? En çok hangi ilçeden satılık otomobil ilanı verildi?

Otomobil fiyatlarında 58 bin TL’lik indirim! Firmalar, yeni indirimli fiyat listesini paylaştı…

Dünyada devam eden tedarik sorunu ve çip krizi nedeniyle otomobil sektöründe satışlar ciddi oranda dip yaptı. Sektörün tekrardan hareketlenmesi adına otomobil firmaları çeşitli indirim kararı aldı. En fazla indirim yapan 10 araba modeli ve markası belli oldu. İşte fiyat listeleri…

Elite Concept’ten yeni yılda yurt içi ve yurt dışı tatil hediyesi!

Yılbaşı kampanyası ile tatil hediye eden ve “2 yıl aidat ödemeye son” diyen Şua İnşaat, yüzde 10 indirim, 48 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı ile ev sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sunuyor.

otomobil hediye eden inşaat firması Haberi

otomobil hediye eden inşaat firması


Star gazetesinde yer alan habere göre, Türkiye üzerinde yapılmak istenen ekonomik darbeye karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan milli harekete ülkenin her yerinden değişik kampanyalarla da destek geliyor. Yalova'da da bir inşaat firması birikmiş dolarını bozdurup ev alana evin yanında sıfır kilometre bir otomobil hediye edeceğini açıkladı.
 
Yalova’da yaşayan 45 yaşındaki müteahhit, döviz kurlarındaki hareketliliğe tepki göstererek 'şimdi birlik zamanı' dedi. Yalova’da bir müteahhit yaptırdığı lüks konutlardan dövizini bozdurarak gelip alana 80 bin TL değerinde sıfır kilometre araba hediye ediyor.
 
Müteahhit Bünyamin Aytekin, "Lansman fiyatlarımızı hiç arttırmadan, dövizlerini hayalleri için saklayan vatandaşlarımıza bir fırsat sunduk. Kendimizden kazancımızdan feragat edip hem memleket rahatlasın dedik, hem de vatandaşımız hayalini kurduğu evine ve arabasına kavuşsun istedik. Daire satın almak isteyen...