06 / 05 / 2024

otopark borcu nasık öğrenilir

otopark borcu nasık öğrenilir

İSPARK'tan konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre Araç alırken otopark borcuna dikkat edilmesi gerekiyor. Araç alım ve satımında vergi ve trafik borcu ödenmeden yapılamayan işlemlere otopark borçları da eklendi.

Ev sahipleri dikkat! Kira borcu nedeniyle tahliye nasıl yapılır? 

Ev sahibi kiracı kavgaları hız kesmeden devam ederken pek çok ev sahibi de kiracılarını nasıl çıkartacağı ile ile ilgili araştırma yapıyor. Avukat Tarık Çakmak, resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kira borcu nedeniyle tahliyeyi yazdı. Peki kira borcu nedeniyle tahliye nasıl yapılır? 

Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçtı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ''Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak'' diyerek tarihi açıkladı. Dolar borcu olanlar, dolarlarını bozduranlar köşe bucak kaçacak. İşte doların 42 TL olacağı o tarih... 

Altın bilezik fiyatları füze gibi fırladı! Bilezik borcu olanlara kötü haber! Bakın, altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın fiyatları seçim öncesi hızla yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün Kapalıçarşı'da 1,500 TL'yi geçerken, altı bilezik fiyatları güze gibi fırladı.Bilezik borcu olanlara kötü haber geldi! Bakın, altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 13 Mayıs 2023 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Sadece 2 hafta kaldı! Acil bakın

Dolarda yükselişlerin başlayacağını öngören ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanlara kritik uyarılarda bulundu. Bu rakamı görenler yerinde duramayacak Sadece 2 hafta kaldı! Acil bakın!

Doların rotası oluşturuldu! 6 ay içinde yer yerinden oynayacak! Dolar borcu olanlar köşeye sıkışacak

Döviz analistlerinden yeni dolar tahmini geldi. Gelecek altın ay içinde Tükrk lirasının yaklaşık yüzde 12 değer kaybetmesi beklenirken doların da rotası oluşturuldu. Dolar borcu olanlar köşeye sıkışacak...

Emlak vergisi borcu nasıl ödenir? Emlak vergisi nereye ödenir?

Mülk sahibi olan kişiler emlak vergisini ödemekle mükelleftir. Bu emlak vergisi ödeyecek olan vatandaşlar, konu nezdinde birtakım soruların yanıtını aramaktadır. İşte emlak vergisine dair sorulan o sorular ve yanıtları!

Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın

Dolar/TL kuru deprem sonrasında açılan borsa ile birlikte 19 TL'yi görürken Ekonomist Selçuk Geçer'den dolar uyarısı geldi! Dolar borcu olanlar kımızı alarm! Acilen planınızı yapın.

Araç sahipleri şaşkına döndü! Kimse ne olduğunu anlamadı! Tam 105 araç aniden...

İstanbul Zeytinburnu'nda bir yediemin otoparkında yaklaşık 1,5 sene önce bağlanan araçlarını almaya giden iki araç sahibi, iki aydır otopark otopark araçlarını arıyor. İşte detaylar...

Vadesi geçmiş yapılandırma borcu nasıl ödenir? Vergi affı neyi kapsıyor? Vergi affı için nereye başvurulur?

Vergi affı gündemde yer alan konulardan biridir. Bu kapsamda pek çok soru sorulmaktadır. İşte merak edilen detaylar!

İnternetten vergi borcu nasıl ödenir? E devletten vergi borcu ödenir mi?

Vergi borcu olan vatandaşlar, “İnternetten vergi borcu nasıl ödenir? E devletten vergi borcu ödenir mi?” şeklinde sorulan sorulara yanıt arıyor. İşte detaylar!

Altın bilezik fiyatları resmen fırladı! Bilezik borcu olanlara kötü haber! İşte 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları bugün ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarından sonra yükselişe geçti. Altının yükselişi ile altın bilezik fiyatları resmen fırladı. Bilezik borcu olanlara kötü haber! 1 Aralık 2022 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları...

Vergi borcu olanların akılları karışık! Vergi borcu nasıl ödenir? İnternetten vergi borcu nasıl ödenir?

Vergi borcu olan vatandaşların akıllarına takılan birtakım sorular bulunmaktadır. Onlardan biri de vergi borcunun nasıl ödendiğidir. İşte bu konuya dair diğer detaylar!

Elektrik fatura borcu nasıl öğrenilir?

Elektrik faturası her ay harcadığınız elektrik miktarına göre Elektrik faturanız, 25 ile 35 gün arasında oluşturulur ve abonelere ulaşır. İşte” Elektrik fatura borcu nasıl öğrenilir?” yanıtı!

otopark borcu nasık öğrenilir Haberi

otopark borcu nasık öğrenilir

İSPARK'tan konuya ilişkin yapılan açıklamada, kent genelinde otoparkları kullanan sürücülerin herhangi bir nedenle ödemediği ya da zaman aşımından kaynaklanan otopark ücretlerinin büyük sorun oluşturduğu, borçlar plakaya yansıdığından sıfır ve ikinci el araçlarda otopark borcuyla karşılaşmamak için vatandaşların aldıkları aracın plakasını sorgulatmaları gerektiği aktarıldı.


Sıfır ve ikinci el araçlar için noterde satış işlemi yapılmak istendiğinde geçmiş vergi ve trafik borçları ödenmeden devir yapılamadığı hatırlatılan açıklamada, İSPARK borçları sistemde görülmediğinden üzerinde otopark borcu olan araçların satış işlemi yapılabildiği, aracın yeni sahibinin de eski otopark borçlarıyla karşılaşabildiğine dikkat çekildi.


Açıklamada, sürücülerin herhangi bir sorunla karşılaşmamaları için satın almak istedikleri aracın geçmiş otopark borcunu İSPARK web sayfası üzerinden öğrenmeleri ve plakada gözüken otopark borçlarının İSPARK'a ödenmesi gerektiği ifade edildi.


50 bin aracın otopark borcu bulunuyor


İSPARK'ın  ücret...