08 / 05 / 2024

Otopark İşletmecileri Derneği

Otopark İşletmecileri Derneği

BELEDİYELER araç sayısındaki artışları dikkate alarak otopark planlamalarını masaya yatırıyor. Otoparkçılığı tek merkezde toplayarak karar ve yönetmeliklerde söz sahibi olacak..

Türkiye Otopark İşletmecileri Derneği kuruldu!

3. Uluslararası Ulaşım ve Araç Park Alanları Yönetimi Sempozyumu sonucu kamu ve özel sektörün de gelen firmalarının katılımıyla otoparkçıların merkezi olacak “Otopark İşletmecileri Derneği” kuruldu.

Nurettin Korkut: İstanbul'da otopark ihtiyacı had safhada!

Türkiye Otopark İşletmecileri Derneği Başkanı Nurettin Korkut, İstanbul’da lojistik amaçlı otopark talebini bir yana bıraktığımızda otopark ihtiyacı had safhada.” dedi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği yelken sporu ile turizmi güçlendiriyor!

Sporcu Deniz Öksüz ve Antrenör Cemal Özdiyar, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) yönetimini ziyaret ederek yelken sporuna verdikleri destekten dolayı yönetim kurulu adına ALTİD Başkanı Burhan Sili’ye teşekkür plaketi verdi.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Kültürel Aşçı Değişimi Projesini başlattı!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) ve Fushun Turizm Bölgesi işbirliğinde Kültürel Aşçı Değişimi Projesi yürütülecek. Kültürel Aşçı Değişimi Projesi, Club Paradiso Hotel'de düzenlenen basın toplantısında tanıtıldı.

YTÜ otopark yapım işi ihalesi 16 Ekim'de yapılacak!

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı; Yıldız Teknik Üniversitesi otopark yapım işini 16 Ekim 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Otopark 30 günde tamamlanacak.

Erciyes Üniversitesi yeni hizmet binası için İstanbul Develiler Derneği ile protokol imzalandı!

Erciyes Üniversitesi'ne yeni hizmet binası İstanbul Develiler Derneği ile Erciyes Üniversitesi ( ERÜ ) arasında Develi Seyrani Kampüsüne yeni hizmet binası yapılması için protokol imzalandı....

Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Demirtaş Lozan Mübadilleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yeni binası, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ’nin de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Soma'daki anaokulunu açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 23. Anaokulu, 13 Mayıs 2014’te Türkiye’yi yasa boğan maden faciasının yaşandığı Manisa’nın Soma ilçesinde 18 Eylül 2014 Perşembe günü düzenlenen törenle açıldı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor. Çocuklara modern bir eğitim ve oyun ortamı sunacak olan anaokulu, 18 Eylül’de yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Mecidiyeköy asansör kazası açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği 06/09/2014 tarihinde Şişli-Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine yapılan rezidans inşaatında asansörün zemine düşmesi sonucunda meydana gelen iş kazası ile ilgili açıklama yaptı...

Mimarlar Derneği 1927 Eylül 2014 Etkinlikleri!

Mimarlar Derneği 1927, yaz dönemini geride bırakarak yeni bir etkinlik dönemine başlıyor. Mimarlar Derneği 12 Eylül Cuma 19:30 Dönem Açılışı, Kokteyl ile başlıyor.

İzkend - İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği faaliyete geçti!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında başta İzmirliler olmak üzere tüm Egelilere hizmet verme amacıyla yola çıkan İzkend - İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği kuruluşunu tamamlayarak faaliyete geçti...

Küçük Oteller Derneği’nin kurumsal pazarlama çalışmaları yoğun ilgi görüyor!

Türkiye’nin Alaçatı, Kapadokya, Bodrum, Marmaris, Sultanahmet gibi 34 farklı destinasyonunda 300’e üyesi yakın üyesi bulunan Küçük Oteller Derneği’nin, üyelerini kapsayan kurumsal pazarlama çalışmaları hız kazandı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor.12 Yaş Erkekler Tenis Final Grup Müsabakaları dün Alanya Park ve Turgay Soysal Tenis Kulübü Tesisleri'nde başladı. Başkan Burhan Sili başlangıç törenine katıldı.

Otopark İşletmecileri Derneği Haberi

Otopark İşletmecileri Derneği

BELEDİYELER araç sayısındaki artışları dikkate alarak otopark planlamalarını masaya yatırıyor. Otoparkçılığı tek merkezde toplayarak karar ve yönetmeliklerde söz sahibi olacak Otopark İşletmecileri Derneği "OİD” çatısı altında birleşen belediyeler, kentin 10 yıllık otopark haritasını çıkartacak.


Dernek, otopark master planını belediyelerde zorunlu hale getirmek için çalışmalarını tamamladı. Otopark alanlarının sistemli ve modern bir şekilde planlanması ve işletilmesi amacıyla yapılan yönetmelik ve uygulamalar stratejik planlara da eklenecek.


OİD başkanı Mehmet Çevik “Uzun vadede kalıcı çözüm sunmak ve gelecek yıllarda aynı sorunlarla karşılaşmak için İSPARK örneğinde olduğu gibi kentlerin otopark master planını hazırlayarak otoparkların nereye yapılacağını tespit etmek ve uygulamaya geçmek zorundayız” dedi.


OTOPARK MASTER PLANI

İSPARK tarafından yapılan açıklamada, İstanbul’da ve gelişmekte olan şehirlerde araç sahipliğinin aratmasıyla otopark ihtiyacı hızla artış gösterdiği belirtilerek, birçok kentte ise...