17 / 05 / 2024

Otoport AVM etkinlik

Otoport AVM etkinlik

TuningFest 2015 kapsamında Türkiye'nin ilk otomobil alışveriş merkezi olan Otopoıt AVM'de bir araya geliyor. 11 Ocak Pazar günü 13.0017.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan büyük buluşmaya 150 araç katılıyor.

AVM'lerin oyun alanları için kira çağrısı!

Tüm Eğlence Park Etkinlik ve Atraksiyon Derneği (TEPEA) Başkanı Mustafa Mertcan, alışveriş merkezi (AVM) yönetimlerinin kira konusunda düzenleme yapması gerektiğini söyledi.

Batıkent Meydan AVM yenilenecek!

Ankara Yenimahalle Belediyesi tarafından Meydan AVM önünde bulunan etkinlik alanını baştan aşağı yenilenmesi planlanıyor.

AVM alanlarına yeni şartlar getirildi!

AVM'lerde kullanımı ücretsiz sosyal ve kültürel etkinlik alanı, acil tıbbi müdahale ünitesi, ibadet yeri, bebek bakım odası, çocuk oyun alanı gibi yeni alanlar oluşturulacak. Ayrıca AVM'lere acil tıbbi durum butonu konulacak.

Anatolium AVM Evim Güzel Evim kampanyası ile ilgi görüyor!

Ev ve dekorasyon ürünlerinde yaptığı kampanyalarla ziyaretçilerini sevindiren Anatolium AVM, Evim Güzel Evim kampanyası ile ilgi görüyor. Etkinlik ve kampanya 7 Hazirana kadar sürecek.

AVM'lerin pazarlama ve organizasyon bütçeleri arttı!

ŞEHİR yaşamının vazgeçilmez alanlarını oluşturan AVM 'lerin perakende pazarındaki yeri ile birlikte müşteriyi çekmek için hazırladıkları etkinlik ve organizasyonlar için ayırdıkları pazarlama bütçeleri de artıyor.

TuningFest 2015 Otoport AVM’de bugün gerçekleşti!

TuningFest 2015’in ilk buluşması Otoport AVM’de bugün gerçekleşti. Etkinlik, İstanbul’un dört bir yanından gelen modifiye araç sevdalılarını bir araya getirdi. Festivale 150 araç katıldı.

Otoport AVM’de TuningFest 2015 düzenleniyor!

TuningFest 2015 kapsamında Türkiye'nin ilk otomobil alışveriş merkezi olan Otopoıt AVM'de bir araya geliyor. 11 Ocak Pazar günü 13.0017.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan büyük buluşmaya 150 araç katılıyor.

TuningFest 2015, 11 Ocak Pazar günü Otoport AVM’de!

Modifiyeli araç sevdalıları TuningFest 2015 kapsamında 11 Ocak Pazar günü Otoport AVM’de buluşuyor. Etkinliğe birbirinden değişik tarzda modifiye edilmiş 150 araç katılırken turbocharcer otomobil gösterilerinin büyük ilgi görmesi bekleniyor

Modifiye araçlar Otoport’ta bir araya geliyor!

Etkinliğe birbirinden değişik tarzda modifiye edilmiş 150 araç katılırken turbocharcer otomobil gösterilerinin büyük ilgi görmesi bekleniyor. Modifiyeli araç sevdalıları TuningFest 2015 kapsamında 11 Ocak Pazar günü Otoport AVM’de buluşuyor

MetroCity AVM Cumhuriyet Bayramı’na kadar sonbahar konseptini sürdürecek!

Ağustos ayında bu yana çocuklara yönelik etkinlik hizmetine devam eden MetroCity AVM, 4 Ekim’de başlayacak yeni etkinlik programıyla 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na dek sonbahar konseptini sürdürecek.

Kırıkkale Podium AVM'de çocuklar için etkinlikler devam ediyor!

Gerçekleşen hafta sonu etkinliğinde çocuklara yönelik oyunlar, yarışmalar düzenlendi. Etkinlik boyunca çocuklara ücretsiz balon, macun ve şeker dağıtımı gerçekleşti.Kırıkkale Podium AVM'de çocuklar için etkinlikler devam ediyor.

Novada Ataşehir AVM’de çocuklar için etkinlik düzenleniyor!

Novada Ataşehir AVM çocuk katında 5-6-12-13-19-20-26-27 Nisan tarihlerinde 14:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek oyuncak atölyesi çalışmasında çocuklar birbirinden eğlenceli etkinliklere katılacaklar...

Capacity AVM'den kadınlar günü etkinliği!

Bakırköy'de Capacity AVM, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel M.A.C sponsorluğunda kadın ziyaretçilerine ücretsiz makyaj hizmeti verdi. Etkinlik alanında gerçekleşen makyaj uygulamalarından tüm kadın ziyaretçiler faydalandı...

Otoport AVM etkinlik Haberi

Otoport AVM etkinlik

Modifiye araç tutkunları TuningFest 2015 kapsamında Türkiye'nin ilk otomobil alışveriş merkezi olan Otopoıt AVM'de bir araya geliyor. 11 Ocak Pazar günü 13.0017.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan büyük buluşmaya birbirinden değişik tarzda modifıye edilmiş 150 araç katılıyor. Ayrıca turbocharcer otomobil gösterileri, drift pilotu Volkan Ansoy ve Metin Özenir'in drift gösterilerilerinin yanı sıra DJ Volkan Gündüz ve Ferat Albayrak'ın canlı perfomıansları da etkinliğe gelenleri bekliyor.  Etkinlik sırasında ünlü dansçıların yapacağı gösteriler de Otopoıt ziyaretçilerine unutulmaz dakikalar yaşatacak. Bu arada özel tasarımlarının yanı sıra güçlü motor ve fren sistemine de sahip olan modifıye araçlar Otoport'ta meraklıları tarafından tek tek incelenebilecek. Etkinlikle ilgili bir değerlendirmede bulunan Gül Yapı Projeler Satış Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü Yeşim Yaşlı, "Modifiye asla hız, egzoz patlatmak ve...