13 / 05 / 2024

Otopya Otomobil AVM Beylikdüzü

Otopya Otomobil AVM Beylikdüzü

Autopia projesinin 31 Ocak'ta açılması planlanıyor. Proje; Beylikdüzü'nde yükseliyor...

Autopia'da ortaklar anlaşamadı mahkeme tasfiye kararı verdi!

Türkiye'nin yanı sıra Avrupa’nın da ilk otomobil konseptli AVM’si olan Autopia’da ortaklar mal paylaşımında anlaşamadı. Mahkeme, 300 milyon dolar değerindeki otomobil AVM'sinin tasfiyesine karar verdi.

Otoport AVM’de TuningFest 2015 düzenleniyor!

TuningFest 2015 kapsamında Türkiye'nin ilk otomobil alışveriş merkezi olan Otopoıt AVM'de bir araya geliyor. 11 Ocak Pazar günü 13.0017.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan büyük buluşmaya 150 araç katılıyor.

TuningFest 2015, 11 Ocak Pazar günü Otoport AVM’de!

Modifiyeli araç sevdalıları TuningFest 2015 kapsamında 11 Ocak Pazar günü Otoport AVM’de buluşuyor. Etkinliğe birbirinden değişik tarzda modifiye edilmiş 150 araç katılırken turbocharcer otomobil gösterilerinin büyük ilgi görmesi bekleniyor

AVM'ler yılbaşı döneminde cazip hediyeler veriyor!

AVM'ler yılbaşı döneminde tüketiciyi çekmek için birbirinden cazip hediyeler veriyor. Otomobil çekilişleri adeta müşteri mıknatısı gibi iş görüyor. Kampanyalarda tatil ve cep telefonunun yanı sıra ev hediye eden bile var...

212 AVM otomobil çekilişi!

212 AVM otomobil çekilişi için katılım 12 Ocak 2015 tarihine kadar devam edecek. 1 kişiye Mercedes A180 hediye edilecek olan çekiliş sonuçları 25 Ocak'ta açıklanacak.

Agora AVM otomobil ve seyahat kazandırdı!

Agora Alışveriş Merkezi 'nin 14 Mart tarihinde 11. yılına özel düzenlediği otomobil ve seyahat kampanyası sona erdi. Yapılan çekilişle Ender Avcı isimli talihli, 2014 Model Mercedes otomobilin sahibi oldu.

AVS Petrol Ürünleri İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AVS Petrol Ürünleri İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Cantürk tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 30 Mayıs'ta Esenyurt, Otoport Otomobil AVM'de kuruldu.

Taurus AVM yeni yılda ziyaretçilerine ev verecek!

Ankara Taurus AVM, yeni yıl hediyesinde de fark yaratmayı başardı. Taurus AVM 'den alışveriş yapanlar, klasikleşen otomobil çekilişine katılmak yerine ev sahibi olma olanağı yakalayacak.

AVM'ler düzenledikleri kampanyalar ile birbirleriyle yarışıyor!

Yeni yıl kampanyaları düzenleyen AVM'ler daha çok ziyaretçi çekebilmek için lüks otomobil verme yarışına girdi. AVM'ler artan rekabet koşullarında müşteri çekebilmek için bir çok kampanya ve etkinlik gerçekleştiriyor.

Erzurum AVM ziyaretçilerine otomobil kazanma şansı sunuyor!

Ziyaretçilerine sürpriz kampanyalar hazırlayan Erzurum AVM, 9 Aralık 2013 - 28 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleştireceği kampanya ile 1 kişiye Citroen C5 kazanma fırsatı verecek.

M1 Merkez Konya AVM’de klasik otomobil hayranları buluştu!

Konya'da inşa edilen M1 Merkez Konya AVM’de Bugüne kadar Türkiye’de yapılan en büyük sergilerden biri “Eskimeyen Otomobiller Sergisi” gerçekleştirildi. M1 Merkez Konya AVM’de klasik otomobil hayranları buluştu...

Ankara’nın otomobil AVM’sine doğudan talep geldi!

Ankara’nın otomobil AVM’si Otonomi metrekaresi 2500 TL’den satışa sunuldu. 750 milyon TL yatırımla tamamlanacak projeye en çok Erzurum ve Van’dan talep geldi. Otonomi’nin % 60’ı şimdiden satıldı.

Esenyurt Autopia Oto AVM'de metrekaresi 3 bin 600 dolar!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Autopia Otomobil AVM projesinde yer alan dükkanların metrekare birim fiyatı 3 bin 600 dolardan başlangıç gösteriyor...

Otopya Otomobil AVM Beylikdüzü Haberi

Otopya Otomobil AVM Beylikdüzü


Beylikdüzü'nde konumlandırılan Autopia projesi Gül ile Keleşoğlu İnşaat'ın birlikte hayata geçirdiği projelerden... Autopia projesi 31 Ocak'ta kapılarını ziyaretçilerine açıyor. 


544 ticari ünitenin yer aldığı Autopia Beylikdüzü projesinde teslimler de hemen yapılıyor. 3 katlı tek blok halinde konumlandırılan Autopia projesinde dükkanların alanları 30 ila 650 metrekare arasında değişiyor. 


Toplam arsa alanı 46 bin 761 metrekare olan Autopya projesinde satılabilir alan 117 bin metrekare olarak belirlendi. 50 milyon dolarlık yatırımla yükselen Autopia projesinin mimarisinde Dara Kırmızıtoprak ve Gökhan Avcıoğlu'nun imzaları yer alıyor. 


Bir yılda toplam 6 milyon ziyaretçinin gelmesi planlanan projede 470 mağaza yer alacak. Autopia'da afeler, restoranlar, çocuk ve eğlence alanları, sinema, tiyatro salonları bulunacak. 


Telefon 0 (212) 853 33 13 

0 (212) 853 33 35 

Faks 0212 853 49 38 

www.autopia.com.tr

Kübra...