14 / 05 / 2024

Otoworld Asya fiyat listesi

Otoworld Asya fiyat listesi

Otoworld Asya fiyatlar metrekare birim fiyatları olarak 3 bin 400 liradan başlangıç gösteriyor

Petrol fiyatları yükselişe geçti! Brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Haftanın ikinci işlem gününde Asya ticaretinde petrol fiyatları yükselişe geçti. Arzın daha da daralacağına dair beklentiler, talepte zayıflık olascağına yönelik kaygıları yatıştırdı. Peki brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Hong Kong'da satılan konuta Asya piyasası için rekor fiyat!

Çin'in Hong Kong Özel İdari Bölgesi'nde 82 milyon dolarlık fiyata alıcı bulan konut, Asya piyasası için rekor bir fiyatla satıldı.

Petrol fiyatları Asya piyasasında yüzde 30 düştü! Fiyat savaşı başladı!

Haftanın ilk işlem gününde petrol fiyatları Asya piyasasında yaklaşık yüzde 30 düştü. Brent türü ham petrolün varil fiyatı 31 dolara indi...

Yeni konutların fiyatı Temmuz'da 0.29 arttı!

Yeni Konut Fiyat Endeksi temmuzda yüzde 0,29 arttı. İstanbul Avrupa'daki projelerde fiyat artışı Asya tarafına göre daha fazla oldu.

İşte Asya'nın en pahalı evi!

Hong Kong’da lüks bir apartman dairesi rekor fiyata satıldı. Dairenin, Asya'da satılan en pahalı ev olduğu tahmin ediliyor. Noel'den bir gün önce satılan 532 metrekarelik daire için ödenen fiyat 76.7 milyon dolar oldu.

Otoworld Asya kiralık dükkan!

Otoworld Asya kiralık dükkan fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. Dükkan alanlarının 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değiştiği proje 95 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Has İnşaat Oto World Asya fiyat!

Oto World Asya projesi konum olarak Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre, E-5 otoyoluna 6 kilometre ve TEM otoyoluna 3 kilometre mesafede yer alıyor. İşte Has İnşaat Oto World Asya fiyat listesi...

Kurtköy Oto World Asya satılık dükkan fiyatı!

Kurtköy Oto World Asya satılık dükkan fiyatı 790 bn TL'den başlıyor. 365 adet oto galeriden meydana gelen proje Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçiriliyor.

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatı!

Dükkan alanlarının 200 metrekareden başladığı ve kiralamaların devam ettiği Oto World Asya'da teslimler bu yıl içerisinde gerçekleşecek. İşte Oto World Asya kiralık dükkan fiyatı...

Oto World Asya fiyat!

Oto World Asya projesi bu yıl içerisinde teslim edilecek. Banka kredisine uygun olan projede dükkan alanları 200 - 600 metrekare arasında değişiyor. İşte Oto World Asya fiyat...

Otoworld Asya satılık dükkan!

Otoworld Asya satılık dükkan bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Toplam 365 adet galeriden meydana gelen Oto World Asya projesinin alanları 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor.

Oto World Asya kiralık dükkan!

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. 365 adet dükkandan meydana gelen proje banka kredisi kullanılabiliyor. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Otoworld Asya'da teslimler 2015 yılı başında!

Tematik Avm'lerin gündemde olduğu günümüzde otomobile dair her türlü ihtiyacın karşılanabileceği Oto AVM’lere de ilgi artıyor. Yatırımcılar, galericiler ve araç sahiplerinin ihtiyacını karşılayacak projenin teslimleri 2015 başında gerçekleşecek...

Otoworld Asya fiyat listesi Haberi

Otoworld Asya fiyat listesi

İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Pendik'te yükselen Otoworld Asya projesi kapsamında, 95 bin metrekarelik inşaat alanı bulunuyor. Has Şirketler Grubu tarafından yükselen Oto World Asya projesinde arsa alanı 22 bin 275 metrekare olarak belirlendi. 


Otoworld Asya fiyatlar metrekare birim fiyatı olarak müşterilere belirtiliyor. Otoworld Asya fiyatlar metrekare birim fiyatları 3 bin 400 liradan başlangıç gösteriyor. 


Otoworld Asya fiyatlar 



Telefon: 216 392 22 22 

Web adresi: www.otoworldasya.com.tr

Kübra...