04 / 05 / 2024

otoyol gişeleri ücret

otoyol gişeleri ücret

Köprü ve otoyolların bayram boyunca ücretsiz olacağı açıklanmıştı. Fakat bu sabah gişelerden geçen şoförler büyük bir şok yaşadılar. İstanbul Mahmutbey gişelerden geçen bir şoförün HGS hesabından 1.80 lira geçiş ücreti kesildi.

Depremin vurduğu bölgeye kısa çalışma ödeneği ve nakdi ücret desteği geliyor!

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin vurduğu 10 ilde yaraları sarabilmek adına hemen her gün peş peşe yeni kararlar alınıyor. İşte bu kararlardan biri de bugün açıklandı ve depremin vurduğu 10 il için kısa çalışma ödeneği ile nakdi ücret desteği uygulanacağı duyuruldu.

Araç sahipleri dikkat! Borcunu geciktirenlere kötü haber

Hazine ve Maliye Bakanlığı, köprü, otoyol ile karayollarında bulunan gişelerden ücret yapmadan yapılan geçişlerini düşünerek ödeme süresinde değişikliğe gitti. Ödeme süresinin 45 günü geçmesi dahilinde ise geçiş ücreti ve 4 katı cezai şeklinde olacak. İşte detaylar…

İstanbul'dan İzmir'e kaç liraya gidilir? İşte otoyol fiyatları ve ücret hesaplama detayları!

İstanbul - İzmir Otoyolu geçiş ücreti ne kadar 2022 sorusunun yanıtı merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki seyahat etmek isteyenlerin en çok tercih ettiği otoyollar arasında yer alan İstanbul - İzmir Otoyolu ücreti nasıl hesaplanır?

Sürücüler dikkat! Eğer siz de bu yoldan geçerseniz 4 kat cezayı yersiniz Yargıtay o kararı bozdu

Yargıtaydan ücretli otoyoldan ihlalli geçiş kararı çıktı. Yargıtay ilk derece mahkemesinin "cezaya gerek yok kararını" bozdu. Sürücüler dikkat edin eğer siz de bu yoldan gişeleri geçerseniz cezayı yersiniz! İşte kararın gerekçesi ve detayları...

Anadolu Otoyolu'nda yenileme çalışması yapılacak!

Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönü, İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri arası, yapılacak üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle 9 Ağustos'a kadar 21.00-06.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak

Mahmutbey gişelerinde yıkım başladı!

İstanbul'da trafik yoğunluğunun en çok görüldüğü yerlerden olan Mahmutbey Gişeleri'nde serbest geçişlere izin verilmesi sonrasında yıkım çalışmalarına başlandı.

Çeşme gişeleri kaldırılacak mı?

İzmir-Çeşme otoyolunda yer alan Çeşme gişelerinin kaldırılması için bir çalışma yapılıp yapılmadığına ve Alaçatı Havaalanı'nda gelinen aşamaya ilişkin soru önergesi hazırlandı..

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 370 müze ve örenyeri ihalesi!

Kültür ve Turizm Bakanlığına bağlı 370 Müze ve Örenyeri için “Müze ve Örenyerleri Gişeleri'' 887 milyon 228 bin 270 TL'ye ihale ediliyor.

Mahmutbey gişeleri 45 günde tamamlanacak!

Mahmutbey gişelerinde trafik yükünün hafifletilmesi için başlatılan çalışmaların bitiş tarihi ile ilgili Bakan Arslan açıklama yaptı. Arslan 45 günde tamamlanacağını ifade etti

Otoyol ve köprü gişeleri kalkıyor!

Trafik yoğunluğunun azaltılması amacıyla yapılacak çalışma kapsamında, Çamlıca ve Mahmutbey gişeleri ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde gişeleri ayıran duvarlar kaldırılarak, gişesiz geçiş sağlanacak.

Mahmutbey gişeleri suçlu değil!

REDAC ve EMLAKCHI CEO’su Bilge Özdemir, gündemi meşgul eden Mahmutbey gişelerini içeren yazı yazdı. İşte Bilge Özdemir'in yazısı...

Mahmutbey gişelerine yılda en az 150 milyon dolar bırakılıyor!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan Mahmutbey gişelerinin kalkacağını ancak havadan okuma yöntemiyle ücret alınmaya devam edeceğini söyledi.

Mahmutbey gişeleri ücretsiz mi olacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, tam bir trafik kaosunun yaşandığı Mahmutbey gişelerinin ücretsiz olamayacağını belirtti.

otoyol gişeleri ücret Haberi

otoyol gişeleri ücret

Kurban Bayramı boyunca köprü ve otoyolların ücretsiz olacağı Resmi Gazete'de yayımlanarak duyurulmuştu. Fakat gişelerdeki 'teknik bir arıza' yüzünden bazı gişelerde vatandaşlardan geçiş ücreti alınıyor. Yetkililer bayram sonrasında ücretlerin geri iade edileceğini söyledi.


Vatandaş’a bayram şoku… Köprü ve otoyolların bayram boyunca ücretsiz olacağı açıklanmıştı. Fakat bu sabah gişelerden geçen şoförler büyük bir şok yaşadılar. İstanbul Mahmutbey gişelerden geçen bir şoförün HGS hesabından 1.80 lira geçiş ücreti kesildi.


Konuyla ilgili olarak hürriyet.com.tr’ye açıklamada bulunan Karayolları yetkilileri, “Bayram boyunca bazı gişelerden teknik bir arıza yüzünden vatandaşlardan geçiş ücreti alındı. Bayramdan sonra vatandaşların paraları HGS hesaplarına geri iade edilecek” dedi. Çok sayıda şikayet aldıklarını dile getiren yetkili bayram sonrasında vatandaşların 444 11 17 OGS-KGS danışma hattını arayarak kendilerinden alınan ücretleri geri tahsil edebileceklerini...