08 / 07 / 2024

otoyol ihaleleri ertelendi

otoyol ihaleleri ertelendi

Ulaştırma Bakanlığı, üçüncü Boğaz köprüsünün iki tarafında inşa edilecek Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri etaplarının yapım ihalesinde teklif alma sürelerini ikişer ay erteledi.

Son dakika! Köprü ve otoyol zammı Ocak 2024’e ertelendi!

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerinde 25 Ekim tarihinden itibaren yapılan zamlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Ocak 2024’e ertelendi. Bugün alınan geçiş ücretlerindeki fark iade edilecek.

Eğitime bir hafta ara verildi, kamu ihaleleri ertelendi!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremler nedeniyle eğitime bir hafta ara verilirken, depremlerden etkilenen illerde 7-17 Şubat tarihlerinde yapılacak ihalelerin, ihale tarihinden itibaren 2 hafta sonra aynı saatte yapılmak üzere ertelendiği duyuruldu.

Aydın Denizli Otoyolu ihalesi 3 Temmuz'a ertelendi!

Türkiye’nin iki turizm merkezi İzmir ve Antalya’yı birbirine bağlayacak olan otoyol projesinin 154 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu etabının ihalesi 3 Temmuz 2020 tarihine ertelendi. 

Sümer Holding ve Maliye Hazinesi özelleştirme ihaleleri ertelendi!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding ve Maliye Hazinesi gayrimenkullerini özelleştiriyor. Özelleştirme ihalelerin son teklif verme tarihi 07 Mart 2017 Salı günü saat 17:00’ye kadar uzatılmıştır.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantılı yollarından Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimleri için mart ayında yapılması planlanan ihaleler beşinci kez ertelendi. Söz konusu ihalelerin, 4 Mayıs'ta yapılacağı belirtildi.

Aliağa ve Bursa doğalgaz santrallerinin ihalesi ertelendi!

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aliağa Kombine Çevrim ve Gaz Türbinleri Santrali ile Bursa Doğalgaz Santrali’nin özelleştirilme ihaleleri 20 Kasım 2015 tarihine ertelendi.

3. köprü bağlantı yolları ihalesine erteleme kararı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Kınalı-Odayeri ve Kurtköy-Akyazı bağlantı yolları ihaleleri ertelendi. Erteleme kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emlak Konut Nevşehir ve Denizli ihaleleri ertelendi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Nevşehir ve Denizli'deki Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalelerinin ertelendiğini belirterek yeni tarihleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Kuzey Marmara Otoyol ihaleleri ertelendi!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı kesimi yapım ihalesi 31 Ağustos'a, Kınalı-Odayeri kesimi yapım ihalesi de 7 Eylül'e ertelendi.

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 3. kez ertelendi!

3.Boğaz Köprüsü kapsamında Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 7 Temmuz ve 30 Haziran olarak açıklanmıştı.Kurktköy-Akyazı bağlantı yolu kesim ihalesi 31 Ağustos'a, Kınalı-Odayeri bağlantı yolu kesimi 7 Eylül 2015 tarihine ertelendi.

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

Genel Müdürlüğü'nün Resmi Gazete'de yayınlanan ilanıyla, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı Kesimi işine ait ihale tarihi de 30 Haziran 2015'e kaydırıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri yine ertelendi!

3.Boğaz Köprüsü kapsamında Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 6 Mayıs 2015 olarak açıklanmıştı. Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri kesimi ihalesi 7 Temmuz 2015, Kurtköy-Akyazı bağlantı kesimi 30 Haziran 2015 tarihine ertelendi.

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları yapımı için daha önce 6 Mart 2015 olan ihale tarihleri 6 Mayıs'a ertelendi.

otoyol ihaleleri ertelendi Haberi

otoyol ihaleleri ertelendi

Ulaştırma Bakanlığı, üçüncü Boğaz köprüsünün iki tarafında inşa edilecek Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri etaplarının yapım ihalesinde teklif alma sürelerini ikişer ay erteledi.


Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ilanlara göre, gelen taleplere bağlı olarak, tekliflerin hazırlanabilmesi için "ek süreye ihtiyaç duyulacağı" belirtilerek, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı kesimi yapım ihalesi 30 Haziran'dan 31 Ağustos'a, Kınalı-Odayeri kesimi yapım ihalesi de 7 Temmuz'dan 7 Eylül'e ertelendi.


İlk önce 6 Mart'ta yapılacağı duyurulan söz konusu ihalelerin tarihi, daha sonra 6 Mayıs'a, ardından da 30 Haziran'a...