28 / 04 / 2024

otoyol projeleri 2015

otoyol projeleri 2015

Bölünmüş yollarda devrim niteliğinde adımlar atan Hükümet, şimdi de geniş çaplı bir otoyol ağı kurmak için harekete geçiyor. Hükümet, sadece bu yıl otoyol projelerine 581 milyon lira harcayacak. 8 yılda 5 bin kilometrelik otoyol örülmesi planlanıyor.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Mega otoyol projeleri ring oluşturacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan Türkiye'deki 1915 Çanakkale, Yavuz Sultan Selim ve Osmangazi otoyol projelerinin ‘ring’ oluşturulacağını söyledi. 

Otoyol projeleri, proje finansmanında büyüdü!

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ebru Dildar Edin, proje finansmanında gelinen son noktayı anlattı. Proje finansmanında, bu yıl büyümenin motoru alt yapı ve otoyol projeleri olarak açıklandığını belirtti.

Rosavtodor ve IC İçtaş İnşaat'tan otoyol projeleri anlaşması!

Uluslararası Ekonomi Forumu kapsamında IC İçtaş İnşaat ve Rusya Federal Karayolları Genel Müdürlüğü (Rosavtodor) arasında hayata geçirilecek otoyol projelerine yönelik protokol imzalandı.

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi'nin temeli atıldı!

Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyol Projesi Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Ulaştırma Bakanı Arslan, "İzmir'in hiç şüphesi olmasın ki ihtiyacı olan tüm projeleri Sayın Başbakanımızın destekleri ve himayeleriyle tek tek yerine getiriyoruz." şeklinde konuştu.

Kocaeli’nin yıldızı yatırımlarla parladı!

Alt yapı ve ulaşım yatırımları Kocaeli gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi. Osmangazi Köprüsü’nün faaliyete girmesi ve yapımı süren otoyol projeleri, emlak fiyatlarını yükseltti

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Aydın-Denizli otoyolu projesi çalışmaları ne zaman başlayacak?

Binali Yıldırım, Aydın-Denizli otoyolu müjdesini verdi. Plan Bütçe Komisyonu'ndaki görüşmeler sırasında sunum yapan Bakan Yıldırım'ın 165 kilometrelik Aydın-Denizli otoyolunun 1. grup otoyol projeleri içerisinde olduğunu söylediği öğrenildi.

Gerede Belediyesi 2015'te yapılan projeleri yayınladı!

Gerede Belediye Başkanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “2015 yılı yapılanlar” başlığı adı altında 12 maddelik bir bildiri yayınladı...

Pana Yapı'nın projeleri Recexpo Fuarı'nda tanıtıldı!

Türkiye’nin yeni ve prestijli gayrimenkul firmalarından Pana Yapı, markalı konut projeleriyle yurtdışında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Pana Fikirtepe projeleri Bakü RecexpoFuarı 2015'de görücüye çıktı.

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

2015 yılında villa projeleri için ruhsat başvurusu azaldı!

İnşaat firmaları bu yıl villa projeleri için ruhsat başvurusunu azalttı. Geçen yıl 15 bin 115 villa için ruhsat alınırken sayı bu yıl 10 bin 525’e geriledi. Bahçe hayali ise projelerde kat bahçesiyle giderildi.

EMİN Şirketler Grubu Emlak 2015 Fuarı'na katıldı!

Emlak 2015 Fuarı'nın en renkli standlarından birisi de EMİN Şirketler Grubuna Stantta "Elbirliği" sistemiyle konut satışına dair bilgilendirmelerin yanısıra şirketin imzasını taşıyan Kurtköy ve Beylikdüzü'ndeki projeleri de tanıtılıyor.

otoyol projeleri 2015 Haberi

otoyol projeleri 2015

Bölünmüş yollarda devrim niteliğinde adımlar atan Hükümet, şimdi de geniş çaplı bir otoyol ağı kurmak için harekete geçiyor. İstanbul'dan Habur, Bursa ve İzmir'e kadar birçok bölgeye yapılacak otoyol ağı ile kesintisiz ve daha güvenli yollar hizmete sunulacak. Seferberliği, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı başlatıyor. Öncelikle ülkenin doğu-batı ve kuzey-güney bağlantılarında otoyol ağını genişletmek için mevcut çalışmalar hızlanacak. Devam eden otoyol projelerinin yanı sıra yeni otoyol projeleri de çalışmalara eklenecek. Böylece toplam otoyol ağının, 2023 yılına kadar 8 bin kilometreye ulaştırılması planlanıyor. Bu kapsamda 8 yıl içerisinde 5 bin kilometrenin üstünde otoyolun tamamlanması bekleniyor.


MARMARA'YA HALKA

Geçen yıl sonunda toplam otoyol uzunluğu 2 bin 282 kilometreye ulaştırılmıştı. Bu yıl 581 milyon lira otoyollar için harcanacak. Ayrıca birçok projenin de ihalesine çıkılması bekleniyor....