29 / 04 / 2024

Ottoman Finance Company

Ottoman Finance Company

2006 yılında Ottoman Finance Company, Türkiye'de kurduğu Osmanlı Yapı adlı şirket aracılığı ile Riva'dan, Celaloğlu Ailesi'nden, 88 parselden oluşan, 1 milyon metrekare genişliğinde arazi satın almış.

Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company marka değeri yüzde 18 artış gösterdi...

Hyundai Motor Company, dünyanın en saygın marka araştırma kuruluşu Interbrand’e değerini yüzde 18 yükselterek tüm dikkatleri üzerine çekti. Hyundai'nin değerini 13 senedir art arda yükselterek 20,4 milyar dolara çıktığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Hyundai açıkladı! Hyundai Motor Company Ulsan'da elektrikli araç fabrikası açacak

Hyundai Motor Company, Kore otomotiv endüstrisinin kalbi olan Ulsan'daki mevcut kompleksine yeni bir elektrikli araç (EV) fabrikasının temel atma törenini yaptı. Açıklamada elektrikli araçlar için yeni bir tesis olduğu belirtildi. İşte haberin ayrıntıları...

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Salımı, Kamyar Sarıolghalam, Saeed Akhlaghı ve Seyed Reza Alavıbakhtıarvand ortaklığında kuruldu.

Taymaz Company İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Taymaz Company İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Taymaz tarafından kuruldu.

Cos Company Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cos Company Mühendislik İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özdemir tarafından kuruldu.

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masar Company Danışmanlık Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Abdulrazak Hourıeh, Khalıd Hadır A Al Arıfı ve Maan Janoudy ortaklığında kuruldu.

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Group Company Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emel Selin Doğan tarafından kuruldu.

Saltanat Company İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Saltanat Company İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile zabır Naghıyev tarafından kuruldu.

Hms Company Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hms Company Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Amin Karim tarafından kuruldu.

Kalyon Holding ve International Holding Company stratejik iş birliğine imza attı!

Global ölçekli yatırımlarıyla Türkiye’nin sürdürülebilir kalkınmasındaki başrol oyuncuları arasında yer alan Kalyon Holding, dünyanın en büyük yatırım şirketlerinden International Holding Company’nin (IHC) iştiraki International Energy Holding (IEH) ile enerjide stratejik iş birliğini başlattı.

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman İnternational Organizasyon Emlak İnşaat Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Shıhab Ahmed tarafından kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi Bağcılar’da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi kuruldu!

Ottoman Plus Turizm Gayrimenkul Ve Reklamcılık Limited Şirketi bguün bağcılar'da Recep Mehmet Türkay tarafından kuruldu.

Ottoman Finance Company Haberi

Ottoman Finance Company



Riva'da 120 milyon dolarlık İngiliz alımı


Ottoman Finance Company, Türkiye'de kurduğu Osmanlı Yapı aracılığı ile Riva'dan 1 milyon metrekare arazi satın aldı. 120 milyon dolarlık işlem, İstanbul'da son yılların en büyük arazi alımı oldu


TEBERNÜŞ KİREÇCİ


    Ottoman Finance Company'nin 2 Ağustos'ta kurduğu Osmanlı Yapı adlı şirket, 120 milyon dolar ödeyerek, Riva'nın sahibi olan Celaloğlu ailesinden 1 milyon metrekare genişliğinde, 88 parselden oluşan bir arsa satın aldı.

    Arsa üzerinde 1.500 konutluk bir villa kent inşa etmeye hazırlanan Ottoman Finance Company, projeye 2007'de başlayacak. Değişik proje konseptleri üzerinde çalışan İngiliz fonu, ortanın üstü ve üst gelir grubuna yönelik konutlar üretmeyi...