26 / 08 / 2024

Ottomans Life Hotel Deluxe

Ottomans Life Hotel Deluxe

Ottoman's Life Hotel Deluxe, İstanbul'un en işlek arterlerinden Vatan Caddesi'nde kağılarını açmaya hazırlanıyor...

Hotel Les Ottomans'ın satışına mahkemeden red!

Unit Group'a ait Yeni Elektrik Üretim A.Ş'nin iflası ve Hotel Les Ottomans'ın icradan satışına mahkemeden red kararı geldi.

Unique Life Style Hotel'e 10 milyon dolarlık yatırım!

Kuşadası'nın sevilen otellerinden biri olan Unique Life Style Hotel'e ilave alanların dahil edilmesi için düğmeye basıldı. Projenin tamamlanması için 10 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 

Unique Life Style Hotel Kuşadası'nda kapılarını açtı!

Kişiye özel hizmet anlayışıyla yola çıkan  Unique Life Style Hotel, 7 milyon dolar tutarlı yatırımla Kuşadası'nda açıldı.

Hacizlik otel Les Ottomans'ta bir garip olay!

Les Ottomans Hotel’in tarihteki adı Muhsinzade Mehmet Paşa Yalısı’ıydı. Ancak o dönem 4 Muhsinzade vardı. Otelin sitesinde önemli bir karışıklık oldu. Paşa değil, hattat yalısı olarak kaldı.

Hotel Les Ottomans ihalesinin perde arkası!

Akbank, 430 milyon TL bedelle Hotel Les Ottomas'ın yeni sahibi oldu. Akbank, Aysal'ın borçlarına karşılık oteli icradan almış oldu. İhaleyle ilgili tüm bilgilere ulaşıldı. Akbank'ın otel ile ilgili alacağı kararlar yakından takip ediliyor.

Hotel Les Ottomans'ın yeni sahibi Akbank oldu!

İstanbul Boğazı'nda Hotel Les Ottomans olarak işletilen Muhsinzade Yalısı satıldı. 430 milyon TL değer biçilen taşınmaz, Akbank'ın oldu.

Hotel Les Ottomans Aralık ayında yeniden satışta!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans, Aralık ayında yeniden satışa çıkıyor. Satışı yılan hikayesine dönen otelin satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi açıldı!

Armoni Life Hotel Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece Şubesi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Aydın ve Cem Akçay ortaklığında açıldı.

Hotel Les Ottomans 6'ncı kez satışa çıkıyor!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans icradan yeniden satışa çıktı. Satışı yılan hikayesine dönen otelin satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Hotel Les Ottomans yine icradan satışa çıktı!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans yine icradan satışa çıktı. 17 Aralık'ta ihalesi yapılacak yapının satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Ünal Aysal'ın Hotel Les Ottomans'ın icra itirazına mahkemeden ret!

Ünlü iş adamı Galatasaray Kulübü eski başkanı Ünal Aysal, Ortaköy’deki Hotel Les Ottomans'ın icradan satışına itiraz etti. Mahkeme, Ünal Aysal’ın itirazını ret kararı verdi. 

Hotel Les Ottomans 440.7 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından olan ve cemiyet hayatının önde gelen isimlerini ağırlayan Hotel Les Ottomans icradan satışa çıktı. 10 Eylül'de ihalesi yapılacak yapının satış bedeli 440 milyon 735 bin 355 TL olarak belirlendi.

Hotel Les Ottomans icradan satılıyor!

Ahu Aysal Kerimoğlu, 2006 yılında açtığı, dünyaca ünlü isimleri ağırladığı ve yaşadığı Hotel Les Ottomans'ı eski eşi Ünal Aysal'a devretmişti. Ünal Aysal için işler iyi gitmedi. Les Ottomans, 440 milyon TL'ye icradan satılıyor...

Ottomans Life Hotel Deluxe Haberi

Ottomans Life Hotel Deluxe

İstanbul'un en işlek arterlerinden Vatan Caddesi'nde yer bir otel kapılarını açmaya hazırlanıyor. Ağırlıklı madencilik sektöründe faaliyet gösteren Topaloğlu Grup bünyesinde ' gelecek ay faaliyete geçecek otelin ismi Ottoman's Life Hotel Deluxe.

Para’dan Özlem Kapar Bayburs'un aldığı bilgiye göre, otelin genel koordinatörlüğünü Adnan Hastürk yapacakmış.

OsmalıI kültürünü modern çizgilerle yansıtarak inşa edilen beş yıldızlı otel, sadece odaları ile değil spor, SPA, toplantı, kongre ve organizasyon imkanları ile de iddialı geliyormuş. Oda genişliği ve odalarda bulunan oturma grubu ile özellikle geniş ailelere sahip veya rahatına düşkün misafirlere hitap edecekmiş. Otelin, 'Family Royal Süite' konseptli odalarının büyüklüğü 110 metrekareymiş. Ortadoğu'dan gelen turistlerin geniş odaları tercih ettiği ve son dönemde sayılarının gittikçe arttığı düşünülürse bu yeni otelin hitap edeceği kitle anlaşılıyor. Otelin tarihi ve turistik...